Slot game

Păcănele gratis Triple Dragons

Descoperă puterea Dragonilor din jocul de păcănele gratis Triple Dragons și poți câștiga până la 1.000 X miza totală pe rotire! Slotul Pragmatic Play vine cu o matrice cu 3 rânduri X 3 role și 5 linii de plată fixe, joc bonus cu Wild-uri lipicioase și cu un RTP de 96.51%, așa că sunt șanse destul de mari pentru a obține monedele de aur. Design-ul este superb, în timp ce coloana sonoră te transportă până pe pământul exotic al Orientului Îndepărtat.

Cum câștigi la păcănele online Triple Dragons?

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur – pentru a forma un combo câștigător, ai nevoie de 3 simboluri de același fel, așezate pe una din cele 5 linii de plată fixe. Este un slot de volatilitatea ridicată, ceea ce face ca premiile să vină mai rar, dar în același timp există și șansa de a încasa o recompensă consistentă mai repede decât te-ai fi așteptat. Toate câștigurile sunt multiplicate cu miza pe linie folosită, deci cu cât pariul este mai mare, cu atât plățile sunt mai substanțiale. Nu uita să practici mereu un joc responsabil – Pariază atât cât îți permiți!

Premii la păcănele Triple Dragons pentru fiecare simbol

  • 3 x Dragon = 60 x miza
  • 3 x Floare = 40 x miza
  • 3 x Sac cu bani = 20 x miza
  • 3 x Tobe = 10 x miza
  • 3 x Frunză = 5 x miza
  • 3 x Treflă = 3 x miza
  • 3 x Inimă = 2 x miza
  • 3 x Romb = 1 x miza
Păcănele gratis Triple Dragons

Funcții speciale la Triple Dragons

Aterizarea a două sau mai multe grupuri simboluri Dragon, fac ca acestea se se tranforme în Wild și declanșează jocul Bonus Învârte până Câștigi. Wild-urile stivuite rămân în poziție, în timp ce celelalte role se rotesc până când obții o combinație câștigătoare. Dacă pe matrice pică alt teanc cu Dragoni, fac ca un nou tambur să devină Wild și se va bloca pe loc.

Poți obține până la 3 role Wild, ceea ce poate duce la câteva câștiguri consistente și menține lucrurile suficient de interesante!

Păcănele gratis Triple Dragons

Jocuri ca la aparate Triple Dragons – părerea noastră

Triple Dragons nu este la fel de atractiv că Floating Dragon Hold and Spin, un slot cu rotiri gratuite și multiplicatori, dar impresionează prin simplitatea sa – poate fi un joc bun atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru cei începători, deoarece este simplu de înțeles (doar 5 linii de plată, o funcție bonus).  Noi l-am testat și am observat că “speciala” se declanșează des și poate duce la plăți medii spre mari, dar volatilitatea ridicată poate duce la multe rotiri necâștigătoare. Dacă îți place să îți asumi un risc, poți testa păcănele online Triple Dragons la cele mai bune cazinouri online!

Unde poți juca pe bani reali Triple Dragons?

Betano, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winbet, Winmasters, PokerStars și NetBet sunt cazinouri online licențiate ONJN în România unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Triple Dragons, cu mize cuprinse între 0.25 RON și 200 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android / Apple.

La NetBet Cazino ai parte de cel mai mare bonus de pe piață, dar și de rotiri gratuite fără depunere la înregistrare. Ia acum 50 de runde bonus!

9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0