Slot game

Păcănele Hacksaw The Bowery Boys

Alătură-te uneia dintre cele cunoscute bande din New York-ul secolului al XIX-lea, acolo unde băieții Bowery conduceau orașul! Joacă păcănele oline The Bowery Boys și fă cunoștință cu acele vremuri destul de întunecate pe o grilă cu 6 rânduri X 5 role într-o atmosferă tensionată, ce poate oricând să explodeze cu premii de până la 10.000X miza totală! Descoperă în recenzia noastră mai multe detalii interesante, inclusiv cum poți activa o mulțime de funcții bonus cu multiplicatori și rotiri gratuite!

Cum câștigi la păcănele Hacksaw The Bowery Boys?

Poți verifica rapid valoarea simbolurilor prin deschiderea tabelului de plăți. Aici, vei observa că toate plătesc ca Scatter, adică ai nevoie de cel puțin 8 simboluri potrivite la vedere oriunde pe role – cu 15+ vei obține cele mai mari recompense, în special pentru Femeie. Există și un simbol Wild (Butoi), care te va ajuta să formezi mai multe combo-uri câștigătoare, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, însă în Bonus poți încasa cele mai mari premii, deoarece există multiplicatori de până la x100. Nu va fi ușor, deoarece The Bowery Boys este unul dintre acele jocuri ca la aparate de volatilitate ridicată, așa că nu paria mai mult decât îți permiți.

Cât plătește maxim fiecare simbol la păcănele The Bowery Boys?

 • 15+ Femeie = 100 x miza
 • 15+ Cuplu = 75 x miza
 • 15+ Bărbați care luptă = 50 x miza
 • 15+ Armă = 50 x miza
 • 15+ Bărbat = 50 x miza
 • 15+ A, K, Q, J, 10 = 20 x miza
Cum plătește The Bovery Boys
Păcănele Hacksaw The Bowery Boys – Tabel de plată

Descoperă un joc ca la aparate cu multe funcții speciale!

 1. Câștiguri în cascadă

Când se formează o victorie, simbolurile câștigătoare sunt eliminate de pe grilă, iar în locurile rămase goale cad altele noi. Acest lucru poate duce la o nouă combinație câștigătoare. Apoi, premiul este colectat și afișat deasupra rolelor, iar dacă nu se mai formează nici un combo, se colectează valoarea lui.

 1. Cutii de valori

Dacă un simbol Cutie aterizează în același timp cu un simbol Cheie, aceasta se deschide și se acordă conținutul. Aceste Cutii pot fi mici, medii și mari, fiecare acordă un premiu în valoare de 2x-5x, 10x-25x, respectiv 50x-250x pariul.

 1. Multiplicatori bombă explozivă

Aceste bombe aterizează pe role cu multiplicatori de la x2 la x10 și sunt aplicate la suma actuală a câștigului în așteptare. Dacă pe tamburi sunt mai multe bombe, valorile lor se adună înainte de a fi aplicate, dar multiplicatorii întră în acțiune, doar dacă există o sumă afișată în partea de sus a rolelor.

 1. Jocuri Bonus

Aterizarea a 1, 2 sau 3 simboluri Bonus în jocul de bază activează funcția, după cum urmează:

 • Strongbox Storage – Se activează cu 1 simbol Bonus și vine cu 10 rotiri gratuite, unde poți stoca până la 10 Cutii de valori, dacă aterizează fără Cheie (când această pică pe role, deschide orice Cutie existentă). Fiecare simbol Bonus acordă o rotire gratuită suplimentară
 • Daisy’s Dynamite – Se activează cu 2 simboluri Bonus și acordă 10 rotiri gratuite, unde întră în joc simbolurile Dynamite Multipliers și Detonator. Multiplicatorii Dinamită au valori de la x2 la x100 și sunt stocați într-o Cutie de Dinamită până când un Detonator pică pe tamburi (acesta declanșează toți multiplicatorii stocați și sunt aplicați câștigului în așteptare).
 • Bowery Savings Bank – Se activează cu 3 simboluri Bonus și se oferă 10 rotiri gratuite, unde fiecare câștig va fi stocat într-un Seif separat. Simbolurile Zaruri înmulțesc valoarea din Seif cu x2 și până la x12, în timp ce dacă o Insignă de ofițer de poliție pică pe tamburi, poliția va trebui să fie plătită cu 10-50% din valoarea aflată în Seif. Când un simbol Dolar cade pe grilă, banii din Seif sunt câștigați.
 1. Cumpărare Bonus

Dacă vrei să activezi funcția Bonus mai repede, o poți cumpăra, făcând click pe butonul „Cumpără Bonus”. Aici, pentru un cost de 80x, 200x sau 300x miza totală, poți cumpăra funcția Strongbox Storage, Daisy’s Dynamite sau Bowery Savings Bank.

Speciale The Bowery Boys
Păcănele Hacksaw The Bowery Boys – Caracteristici Joc

Păreri The Bowery Boys de la Hacksaw

The Bowery Boys este unul din jocurile ca la aparate care merită explorate. Necesită timp pentru a-l înțelege, în special funcțiile bonus, dar pe site-ul nostru îl poți testa gratis, fără să riști niciun ban din buzunarul tău. Aici, vei descoperi caracteristici uimitoare, un trio cu runde gratuite atractiv, cu potențial, dar nu uita că este un slot extrem de volatil. Credem că ai nevoie de curaj și un buget consistent pentru a juca pe bani reali The Bowery Boys, deoarece nu va fi ușor de revendicat un premiu consistent, mai ales că în jocul principal nu se formează plăți atât de mari.

Unde poți juca pe bani reali The Bowery Hacksaw?

NetBet Casino este în prezent (11.05.2022) singurul cazino online licențiat ONJN în România, unde poți testa pe bani reali păcănele online The Bowery Hacksaw, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 200 RON. Încasează chiar acum, doar din acest LINK SPECIAL un bonus fără depunere în dar 2-3 minute din timpul tău!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1