Slot game

Păcănele noi Drill That Gold

Pragmatic Play te invită într-o aventură subterană, într-o mină plină cu Aur în care poți câștiga premii de până la 5.000X miza totală! Începe extracția de pietre prețioase pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 20 linii de plată la păcănele online Drill That Gold! Design-ul este de top, cu elemente moderne, în timp ce coloana sonoră te introduce în atmosfera tensionată de sub pământ – volatilitate ridicată, RTP peste media de piață. Forează în acest joc și poți descoperi comori incredibile!

Cum câștigi la păcănele online Drill That Gold?

Există 10 simboluri de plată și 20 moduri de a câștiga la păcănele online Drill That Gold. Pentru a crea combinații câștigătoare, ai nevoie de cel puțin 3 simboluri potrivite, așezate de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu rola din capătul stâng – cu 5X simbol, în special pentru Miner, vei obține cele mai mari recompense. Premiile cresc considerabil în Rotiri Gratuite, acolo unde se pot obține câștiguri garantate, de până la 1.000X miza totală. Există și un Wild, care le va înlocui pe toate celelalte, cu excepția Bonus, dar oferă și plăți de 12.5x miza totală pentru 5 bucăți.

Tabel de plată la păcănele noi Drill That Gold

  • 5 x Miner = 12.5 x miza
  • 5 x Diamant = 7 x miza
  • 5 x Coș cu Aur = 6 x miza
  • 5 x Felinar = 5 x miza
  • 5 x Ciocan = 4 x miza
  • 5 x A = 2.5 x miza
  • 5 x K = 2 x miza
  • 5 x Q = 1.5 x miza
  • 5 x J = 1.25 x miza
  • 5 x 10 = 1 x miza
Cum plătește Drill That Gold
Păcănele noi Drill That Gold – Tabel de plată

Caracteristici bonus

Când o stivă cu simboluri Mineri pică pe role, se activează Modul de Joc Burghiu. Aici, rola respectivă se transformă într-un simbol Burghiu de argint, ca mai apoi să se extindă în direcție ascendentă și devine Wild – poate plăti un premiu de până la 100x pariul total.

Modificatori de Rotire

După o rotire necâștigătoare, există șansa ca pe matrice să apară un Modificator pentru a transforma rotirea într-un câștig de cel puțin 10 ori pariul sau pot ateriza suficiente simboluri Bonus pentru a declanșa secvența cu rotiri gratuite. 

Rotiri Gratuite

3, 4 sau 5 simboluri Bonus (Burghiu) în aceeași rotire activează 6, 8 sau 10 rotiri gratuite. În timpul funcției, pe grilă poate pica un Burghiu de Aur, care se va extinde (la fel ca cel de argint) și garantează un premiu de 5x, 10x, 15x, 25x, 50x, 75x, 100x, 200x, 500x sau 1.000x miza totală. În plus, de fiecare dată când un simbol Miner aterizează pe role, acesta se deplasează în sus sau în jos pentru a dezvălui o stivă completă, după care va deveni Burghiu de Aur sau de Argint.

2, 3, 4 sau 5 simboluri Bonus te recompensează cu 4, 6, 8 sau 10 rotiri gratuite suplimentare!

Funcții speciale Drill That Gold
Păcănele noi Drill That Gold – Modurile de joc

Păreri Drill That Gold de la Pragmatic Play

Drill That Gold arată excelent, așa cum sunt de obiceti sloturile Pragmatic Play. Din punct de vedere tehnic, jocul este bine construit, cu funcții speciale moderne – ne place Rotiri Gratuite, deoarece există șansa unui premiu garantat. Potențialul de plată sună bine, ajungând până la 5.000X pariul, însă te sfătuim să practici mereu un joc responsabil, deoarece mineritul necesită timp și un buget ridicat pentru a descoperi comoara. Cu siguranță, trebuie să arunci o privire peste aces slot, așa cum merită și Cash Mine de la Skywind, un joc cu aceeași tematică!

Unde poți juca pe bani reali Drill That Gold?

Drill That Gold este unul dintre cele mai noi sloturi Pragmatic Play, fapt pentru care, momentan, îl găsim pe bani reali doar la Betano Casino, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 500 RON. Cu siguranță, în viitor va apărea și în alte cazinouri online licențiate ONJN în România!

Încă nu ai cont la Betano? Ai aici un LINK SPECIAL pentru a intra în atmosferă și pentru a te bucura de cele mai tari promoții la păcănele online!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1