Slot game

Păcănele noi Eye of the Storm – Prezentare Slot

Furtuna este gata să înceapă în jocul de păcănele Eye of the Storm, iar Piramidele sunt locul perfect pentru tine. Declanșează runda Rotiri Gratuite și poți pune mâna pe cele mai mari comori ale Zeiței Cleopatra! Slotul este un produs Pragmatic Play, creat în februarie 2021 pe o grilă de joc cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată fixe. RTP-ul este foarte bun, de 96.71%, iar volatiliatea este foarte mare, deci ar trebui să fii atent la miza folosită. Ești gata pentru o furtună de câștiguri în jocul ca la aparate Eye of the Storm?

Simboluri din Egiptul Antic

Pe grila de joc modernă, cu Egiptul Antic în fundal, vei găsi cărțile de joc A, K, Q și J, acestea fiind cele de valoare scăzută, dar și simboluri specifice tematicii – Evantai, Cruce Ankh, Scarabei, Vulturi, Gheparzi și Ochiul lui Horus (cel mai bine plătit). Cleopatra este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Piramidă) și apare doar pe tamburii 2, 3 și 4.

Cât plătește fiecare simbol pentru o linie de 5?

 • 5 X Ochiul lui Horus = 50 x miza
 • 5 X Ghepard = 40 x miza
 • 5 X Vultur = 30 x miza
 • 5 X Scarabeu = 25 x miza
 • 5 X Cruce Ankh = 20 x miza
 • 5 X Evantai = 20 x miza
 • 5 X A, K, Q, J = 10 x miza
Păcănele noi Eye of the Storm
Păcănele noi Eye of the Storm – Simboluri

Bonus cu rotiri gratuite progresive și simboluri transformatoare

Caracteristica Wild-uri în expansiune

Cleopatra aterizează doar pe tamburi 2, 3 și 4, iar ori de câte ori crează o combinație câștigătoare, Wild-ul se extinde pe întrega rolă. Poți obține până la 3 role Wild, ceea ce presupune premii destul de mari.

Rotiri Gratuite

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter (Piramidă) oriunde pe pe role în aceeași rotire, vei iniția runda bonus cu Rotiri Gratuite. Se acordă pentru început 12 jocuri gratuite, iar caracteristica este progresivă – benzile de role se schimbă pe măsură ce crește nivelul.

Vei începe cu nivelul 1, iar un simbol Wild vine cu mai multe rotiri gratuite și crește nivelul cu 1. Dacă aterizează două Wild-uri, vei obține încă 3 rotiri suplimentare și nivelul crește la 2. Pentru a primi 5 rotiri gratuite și automat să ajungi la nivelul 3, ai nevoie de 3 Wild-uri .

Fiecare nivel face ca simbolurile să se transforme în următorul de valoare mai mare până la sfârșitul caracteristicii astfel:

 • Nivelul 1 – începe cu 12 rotiri gratuite
 • Nivelul 2 – toate simbolurile Evantai se transformă în Cruce Ankh
 • Nivelul 3 – Crucile Ankh devin Scarabei
 • Nivelul 4 – Scarabei se transformă în Vulturi
 • Nivelul 5 – Vulturii devin Gheparzi
 • Nivelul 6 – Gheparzii se transformă în Ochiul lui Ra

Cu 3 sau mai multe simboluri Scattter în timpul caracteristicii, vei obține alte 12 rotiri gratuite suplimentare, numărul lor fiind nelimitat.

Păcănele noi Eye of the Storm
Păcănele noi Eye of the Storm – Jocuri Gratuite

Păcănele Pragmatic Play Eye of the Storm  – părerea noastră

Nu avem nimic de obiectat din punct de vedere grafic, dar ne așteptăm la mai mult în ceea ce privește potențialul de câștig – 1.000x miza totală. Chiar dacă este destul de greu să obții premiul maxim, considerăm că este un punct de reper atunci când încerci un joc nou. În schimb, ne plac caracteristicile bonus progresive, dar fiind un slot extrem de volatil, sunt destul de greu de inițiat, cel puțin asta s-a întâmplat în sesiunile noastre. O recomandare bună cu tematică egipteană ar fi Return of the Dead, un slot cu rotiri gratuite și simbol special expandabil. 

Unde poți juca pe bani reali păcănele noi Eye of the Storm?

La Betano, Maxbet, Magic Jackpot, PokerStars și NetBet poți testa jocul ca la aparate pe bani reali, cu mize pentru toate bugetele, cuprinse între 0.40 RON și 1.000 RON, fie de pe desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS / Android. NetBet Cazino vine cu cel mai mai mare pachet de bun venit de pe piață, dar și cu rotiri gratuite fără depunere, la înregistrare. Ia acum 50 runde bonus!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1