Slot game

Hot Fiesta Gratis Demo Online

Când vine vorba de păcănele noi Hot Fiesta de la Pragmatic Play este un titlu excelent! Distrează-te în stil mexican alături de Mariachi, Pinata, Dansatoare și Pahare de Margarita, iar atmosfera se va încinge a maxim în timpul rundei cu Rotiri Gratuite cu simboluri Wild multiplicator de 2x, 3x și 5x! Slotul Hot Fiesta a fost dezvoltat în aprilie 2021 și vine cu un format cu 3 rânduri x 5 coloane și 25 linii de plată fixe, cu un RTP excelent, de 96.56% și o volatilitate destul de ridicată. Obține premii colosale pe ritm de dans, de până la 5.000 x miza totală! Tu știi care sunt cele mai bune jocuri ca la aparate în 2021?

Simboluri păcănele noi Hot Fiesta Demo

„Petrecere” este cuvântul de ordine în jocul ca la aparate HotFiesta. Simbolurile sunt tematice, iar pe matrice vei găsi Mariachi (cel mai bine plătit), Senorita, Acordeon, Chitară, Maracas și Pahare cu Margarita. Dragonul Pinata este simbol Wild – apare pe toate rolele și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus (Artificii). Există și simboluri cărți de joc A, K, Q, J și 10, bine reprezentate pe grila de joc.

Hot Fiesta Demo Gratis Online GamePlay
Hot Fiesta Demo Gratis Online GamePlay

Cât plătește fiecare simbol pentru o linie de 5?

  • 5 x Mariachi = 30 x miza
  • 5 x Senorita = 20 x miza
  • 5 x Acordeon = 12 x miza
  • 5 x Chitară = 8 x miza
  • 5 x Maracas = 6 x miza
  • 5 x Pahare cu Margarita = 4 x miza
  • 5 x A, K = 2 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 1 x miza
Hot Fiesta Demo Gratis Online Simboluri
Hot Fiesta Demo Gratis Online Simboluri

Funcții speciale la păcănele noi Hot Fiesta Demo

Wild Multiplicator și Rotiri gratuite

Wild-ul, care apare sub forma unui Dragon Pinata, poate ateriza pe toate cele 5 role, iar pe lângă funcția principalăpe care o are, Wild-urile vin cu multiplicatori de 2x, 3x sau 5x. Dacă pe matrice ai norocul să cadă mai mult de un multiplicator în aceeași rotire, valorile lor sunt adunate. Această funcție este cunoscută ca Wild Multiplicator.

Funcția Rotiri Gratuite

Pentru a iniția runda Rotiri Gratuite ai nevoie ca pe pe tamburii 1, 3 și 5 în aceeași rotire să aterizeze 3 simboluri Scatter. Apoi, pe ecran va apărea o grilă 3 x 3 formată din jucării Pinata Dragon, care vor exploda pe rând pentru a dezvălui câte rotiri gratuite ai câștigat. Poți obține între 9 și 27 runde bonus. Când simbol Wild aterizează pe tamburi, acesta rămâne în joc, dar își schimbă poziția aleatoriu la fiecare rotire.

Caracteristica Mod Miza Specială

Cu un pariu suplimentar, șansele tale de a declanșa runda bonus cu rotiri gratuite cresc, în funcție de miza selectată. Pentru a activa această caracteristică, trebuie să faci click pe butonul „Miză”, aflat în partea stânga jos a ecranului de joc. De exemplu, dacă joci pe o miza de 2 RON, pariul total va fi de 2.80 RON.

Păcănele Pragmatic Play la care poți juca cumpăra „speciala”

Dacă ești curios de modul în care funcționează funcția Free Spins, ai posibilitatea de a o cumpăra. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe “Cumpără rotiri gratuite” și să plătești de 100x miza totală. La următoarea rotire, runda Rotiri Gratuite se va declanșa, la fel ca în jocul de bază. De exemplu, dacă joci pe 4 RON, va trebuie să achiți 400 RON.

Păcănele noi Hot Fiesta – părerea noastră

Design-ul plin de culoare și coloana sonoră veselă creează o adevărată atmosferă de petrecere. Modul de joc nu este deosebit de complicat, dar wild-urile multiplicator pot oferi câteva câștiguri bune la păcănele Hot Fiesta – maxim 5.000 x miza totală per rotire. Dacă îți plac jocurile cu tematică mexicană, îți recomandăm Extra Chilli Megaways de la Big Time Gaming, joc la care câștigul maxim este de 20.000  x miza și conține diverse caracteristici clasice Megaways. 

Unde poți juca pe bani reali Hot Fiesta Gratis?

Noi am testat jocul ca la aparate Hot Fiesta atât pe bani reali, cât și în varianta demo și am rămas surprinși de faptul că slotul a plătit mai bine într-un cazino online licențiat ONJN, decât pe bani virtuali. Am descoperit că acest joc este disponibil la Betano, Superbet, Magic Jackpot, Vlad Cazino, Unibet și NetBet cu mize cuprinse între 1 RON și 700 RON.

L-am testat la NetBet Cazino, deoarece vine cu cel mai mare pachet de bun venit de pe piață, dar și cu numeroase promoții de neratat.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0