Slot game

Păcănele noi Yum Yum PowerWays

 

Bucură-te de câștiguri delicioase la păcănele noi Yum Yum PowerWays

Joacă Yum Yum PowerWays de la Pragmatic Play și descoperă premii delicioase de până la 5.000X miza totală pe rotire! Caută într-o Rulotă roz Burgeri, Cartofi Prăjiți, Gogoși, Cheesecake și alte preparate care te vor face să îți lase gura apă. Atmosfera este impresionantă – arată excelent din punct de vedere vizual, iar coloana sonoră te binedispune. Chef Bucătar este gata să te servească cu Rotiri Gratuite și multe alte surprize!

Cum câștigi la Yum Yum PowerWays?

Grila de joc este puțin neobișnuită, respectiv 4x6x6x6x6x4, așezată pe partea laterală a unei rulote cu preparate delicioare. Există până la 16.384 modalități de a câștiga – toate simbolurile plătesc în ambele moduri, adică de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, de sus în jos și de jos în sus, pe role consecutive, începând de la un tambur exterior. E adevărat, premiile per simbol sunt destul de mici, dar se pot obține premii mari și în jocul de bază, cu ajutorul multiplicatorului progresiv din funcția Câștiguri în Cascadă, dar mai ales în timpul Free Spins.

Tabel de plată la păcănele noi Yum Yum PowerWays

 • 6 x Hamburger = 1.5 x miza
 • 6 x Pizza = 0.9 x miza
 • 6 x Noodles= 0.6 x miza
 • 6 x Pui = 0.5 x miza
 • 6 x Tacos = 0.4 x miza
 • 6 x Cartofi Prăjiți, Cheesecake, Tort = 0.25 x miz
 • 6 x Gogoașă albă, neagră = 0.2 x miza
 • 6 x Guacamole = 0.2 x miza

Wild-ul este reprezentat de un Meniu Fast Food – le înlocuiește pe toate celelalte și ajută la formarea de mai multe combinații câștigătoare, cu excepția Scatter-ului (Bucătarul).

Păcănele noi Yum Yum PowerWays

Cum câștigăm la Yum Yum PowerWays?

Joc ca la aparate cu funcții speciale uimitoare!

După fiecare rotire câștigătoare, toate simbolurile care au creat plata vor dispărea și vor fi înlocuite cu altele noi. După fiecare cascadă, se aplică un multiplicator progresiv, care începe de la 1x și crește cu 1 pentru fiecare câștig. Acesta continuă să crească până când nu mai obții nici o victorie.

Rotiri Gratuite Yum Yum PowerWays

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter (Bucătar) vei activa funcția Rotiri Gratuite, după cum urmează:

 • 3 Scatter = 6 rotiri gratuite
 • 4 Scatter = 8 rotiri gratuite
 • 5 Scatter = 10 rotiri gratuite
 • 6 Scatter = 12 rotiri gratuite

Dacă ai obținut între 6 și 10 rotiri gratuite, vei avea opțiunea de a Colecta sau Gamble, pentru a-ți mari totalul la maxim 12 – o roată se învârte, unde ori câștigi, ori pierzi. Cu fiecare câștig, numărul de rotiri crește cu 2, iar în caz contrar, numărul total scade cu 2.

Dar asta nu este tot! Fiecare câștig pe rotire este supus unui multiplicator de 3x, iar fiecare cascadă face că multiplicatorul să crească cu 3x. De asemenea, în timpul funcției, ai garantat un Wild pe mijlocului grilei de joc pentru fiecare rotire. 2 rotiri suplimentare se acordă pentru fiecare Scatter care aterizează pe matrice.

Păcănele noi Yum Yum PowerWays

Caracterstica slotului Yum Yum Powerways

Păreri despre Yum Yum PowerWays

De la primul click, am rămas pus și simplu impresionați de calitatea grafică și audio din acest slot, iar cei de la Pragmatic Play ne arată încă o dată creativitatea lor. Caracteristicile bonul îl fac destul de unic – nouă ne place cel mai mult multiplicatorul progresiv din jocul de bază, iar cu ajutorul funcției Câștiguri în Cascadă am obținut un câștig de 50 X miza totală într-o singură rotire. Cu siguranță, merită încercat, iar pentru a înțelege mai bine sistemul de plată, ar fi nevoie de câteva rotiri – Joacă acum păcănele gratis Yum Yum PowerWays la noi pe site!

Unde poți juca pe bani reali Yum Yum PowerWays?

Poți încerca păcănele pe bani reali Yum Yum PowerWays la Superbet, Betano, NetBet, Maxbet și Magic Jackpot. Deschide cont la Magic Jackpot Casino și poți testa jocuri ca la aparate cu un bonus de până la 1.500 RON.  În plus, vei primi și 600 de rotiri gratuite la Book of Dead, unul dintre cel mai popular slot Play’n GO.

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite
5.0