Slot game

Păcănele Nolimit City Tomb of Nefertiti

Descoperă mormântul lui Nefertiti, una dintre minunile Egiptului Antic și vezi ce comori poți câștiga! Tomb of Neferititi este un joc de păcănele online Nolimit City, cu 5 role X 3 rânduri și 20 linii de plată în jocul de bază, cu multe funcții bonus, inclusiv rotiri gratuite cu multiplicatori nelimitați și caracteristici aleatorii. RTP-ul este bun, peste media de piață, volatilitatea este ridicată, ceea ce duce la un câștig maxim pe rotire de până la 3.768X miza totală. Află mai multe detalii interesante în recenzia noastră detaliată!

Cum câștigi la Tomb of Nefertiti?

Pentru a câștiga, trebuie să obții 3, 4 sau 5 simboluri potrivite de-a lungul uneia dintre cele 20 linii de plată – trebuie ca pictogramele să aterizeze de la stanga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur. Cele 5 simboluri din Egiptul Antic oferă cele mai mari câștiguri, în timp ce cărțile de joc vin cu plățile mici. Premiul variază în funcția de miză, însă trebuie să fii atent, deoarece este un joc de volatilitate ridicată, ceea ce poate duce cu ușurință la pierderea întregului buget, fără ca slotul să facă o plată consistentă. Totuși, pentru a spera la un premiu mare, trebuie să activezi funcția Rotiri Gratuite, car vine cu multiplicatori nelimitați de câștig.

Premii la păcănele gratis Tomb of Nefertiti

  • 5 x Horus = 25 x miza
  • 5 x Anubis = 12.5 x miza
  • 5 x Scarabeu = 10 x miza
  • 5 x Bastet = 7.5 x miza
  • 5 x Vază = 5 x miza
  • 5 x A = 4 x miza
  • 5 x K = 3.5 x miza
  • 5 x Q = 3 x miza
  • 5 x J = 2.5 x miza
  • 5 x 10 = 2 x miza
Păcănele Nolimit City Tomb of Nefertiti
Păcănele Nolimit City Tomb of Nefertiti – Simboluri întâlnite

Explorează 5 funcții bonus în Egiptul Antic!

După fiecare combinație câștigătoare, se activează funcția Win Respins – se acordă o rerotire, unde mai multe câștiguri sunt posibile, deoarece Wild-urile sunt Sticky Wild (rămân în poziție). Rerotirile sunt limitate la două în jocul principal și vin cu multiplicatori de x2 și x3.

Wild Raider – această caracteristică se poate declanșa aleatoriu, iar când o face, toate cele 3 role din mijloc sunt evidențiate și până la 9 Wild-uri pot cădea.

Curse of Nefertiti – este o altă funcție aleatorie, care face ca toate cele 3 role din mijloc să arate același simbol, care poate fi orice, cu excepția Bonus.

Rotiri Gratuite

Aterizarea a 3 sau mai multe simboluri Bonus oriunde pe matrice, declanșează 10 Raider Spins. În timpul funcției, liniile de plată sunt dublate de la 20 la 40, iar caracteristica Wild Raider este prezentă la fiecare rotire, oferind 1-9 wild-uri de fiecare dată. De asemenea, Win Respins nu are limită și continuă să acorde rerotiri, cu multiplicatori nelimitați. De menționat este faptul că fiecare simbol Bonus care aterizează pe matrice, acordă o rotire suplimentară.

Păcănele Nolimit City Tomb of Nefertiti
Rotiri Gratuite – Păcănele Nolimit City Tomb of Nefertiti

Păreri păcănele Tomb of Nefertiti

Există multe jocuri ca la aparate inspirate din Egiptul Antic, dar Nolimit City a reușit să iasă în evidență prin acest slot – evita plictiseala și oferă o experiență nouă la păcănele. Jocul nu oferă câștiguri atât de mari, precum există la Tomb of Akhenaten, tot de la același provider, dar funcțiile bonus aleatorii fac diferența. Cu siguranță, merită să arunci o privire și, de ce nu, să încerci acum și aici păcănele gratis Tomb of Nefertiti, pentru a te obișnui cu acest gameplay interesant.

Unde poți juca pe bani reali Tomb of Nefertiti?

Betano Casino este singura platformă unde poți testa păcănele pe bani reali Tomb of Nefertiti. Aici găsești o colecție impresionantă de jocuri ca la aparate Nolimit City, pe care le poți juca de oriunde te-ai afla – cea mai bună aplicație de mobil Betano App. Nu ai cont? CLICK AICI, efectuează prima ta depunere și primești bonus dublul sumei!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1