Slot game

Păcănele Novomatic Hoffmania – Prezentare Slot

 

Intră în fan-clubul celebrului actor David Hasselhoff, cel care a jucat rolul lui Mitch Buchannon în Baywatch, cu jocul ca la aparate Hoffmania și câștigă premii excelente la păcănele! Slotul a fost creat de producătorul de jocuri Novomatic, inspirat de carieră imensă a actorului, pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane, fără linii de plată – All Pay, ceea ce înseamnă că pur și simplu aterizează trei sau mai multe simboluri potrivite consecutive, pentru a forma o combinație câștigătoare. Procentul de revenire la jucător (RTP) este destul de mic, iar volatilitatea este medie. Obține câștiguri de până la 1.000 x miza totală dintr-un singur Spin, iar vocea lui Hoff se va auzi în fundal pentru a te felicita!

Simboluri în jocul ca la aparate Hoffmania

Simbolurile pe care le vei găsi pe matrice sunt două fane ale lui Hoff, o roșcată pe nume Carly și o brunetă pe nume Bridgette, acestea fiind simbolurile de valoare medie. Apoi, vei vedea o imagine înrămată cu un Autograf, dar și cărțile de joc A, K, Q, J, 10 și 9, acestea fiind cele care oferă câștigurile cele mai mici. Cel mai bine plătit simbol este însuși David Hasselhoff. Wild-ul apare sub formă logo-ului Hoffmania – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (apare sub forma unui bust de aur al lui Hoff, în stilul unui premiu Oscar).

Tabel de plată la păcănele Hoffmania

  • 5 x Hoff = 40 x miza
  • 5 x Carly, Bridgette = 30 x miza
  • 5 x Autograf = 20 x miza
  • 5 x A = 10 x miza
  • 5 x K, Q, J = 6 x miza
  • 5 x 10, 9 = 4 x miza
Păcănele Novomatic Hoffmania

Păcănele Novomatic Hoffmania -Simboluri

Funcții speciale – rotiri gratuite cu multiplicatori de până la x5

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe tamburi în aceeași rotire vei iniția runda bonus. Vei primi 5 jocuri gratuite, în timpul cărora este activat jocul bonus Hoffmania – fiecare simbol Scatter care aterizează pe role adaugă 1/2 rotiri gratuite sau crește multiplicatorul cu 1x, până la un maxim de 5x.

Hoffmania este un joc de păcănele Novomatic, producător recunoscut pentru faptul că face jocuri ca la aparate cu dublaj. Fiecare câștig de valoare mică sau medie, ce nu depășesc 500 x miza totală, poate fi supus funcției – tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea cărții roșu/negru, iar câștigul tău se dublează. Dacă selecția ta este greșită, pierzi suma riscată la jocul de noroc, dar poți colecta oricând câștigul, chiar și după prima carte indicată corect.

Păcănele Novomatic Hoffmania

Păcănele Novomatic Hoffmania – Joc Bonus

Păcănele Novomatic Hoffmania  – părerea noastră

Grafica nu este tocmai grozavă, mai ales dacă ne raportăm la celebrul actor din Baywatch și Knight Rider, care putea fi pus mai mult în evidență, iar simbolurile de pe matrice puteau fi mai variabile. Chiar și așa, runda bonus cu rotiri gratuite poate oferi multă satisfacție, mai ales dacă obții multiplicatorul maxim de x5. Dacă îți plac jocurile de păcănele cu tematică de film, o recomandare bună ar fi Bonnie Clyde, un slot cu până la 30 rotiri gratuite, multiplicatori x3 și premii cash. Nu uită că pe ambele le poți testa în mod gratuit, pe bani virtuali, pe site-ul nostru.

Unde poți juca pe bani reali Hoffmania?

Hoffmania poate fi testat pe bani reali cu mize cuprinse între 0.05 RON și 200 RON deocamdată doar la NetBet Cazino, o platformă unde vei găsi cele mai multe jocuri ca la aparate în România, promoții foarte atractive și cel mai mare bonus de pe piață.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1