Slot game

Păcănele online Blaze of Ra Push Gaming

 

Distribuit din august 2017, jocul de păcănele online Blaze of Ra Push Gaming a cucerit jucătorii prin grafica și animațiile de înaltă calitate, subiectul din mitologia egipteană și gameplay-ul antrenant. Poarta de intrare în lumea vechilor egipteni este o grilă 5 x 4 cu 40 de direcții de plată fixe.

Vei cunoaște puterea discreționară a zeului Soare din mitologia egipteană  printr-un model matematic cu procent de returnare către jucător de 96.40%. Cel mai mare câștig este limitat la 2.049 x miza, dar jocul compensează prin vitalitate și culoare.

Simboluri mitologice în păcănele online Blaze of Ra de la Push Gaming

Grila de joc, plasată în deșertul egiptean, este supravegheată de însuși Ra (Zeul Soare) și de Piramide. Vei câștiga dacă vei alinia minim 3 simboluri identice pe o direcție de plată activă, începând cu prima rolă. Simbolurile pot fi suplinite în combinații de simbolul Ra Wild. Acesta aterizează pe toate rolele și face plăți proprii.

Toate simbolurile din acest joc pot să apară simple sau stivuite (excepție Scarabeul – Scatter). Pe rolele din jocul ca la aparate online Blaze of Ra de la Push Gaming vei întâlni simboluri comune jocurilor inspirate din mitologia egipteană (Bastet, Anubis, Ankh of Anubis, Golden Scepter, The Eye of Horus, Lotus), dar și suita de la J la A din pachetul de cărți de joc.

Tabel de plată pentru păcănele online Blaze of Ra Push Gaming:

  • Ra Wild – 50x pentru o linie completă
  • Bastet – 20x pentru o linie completă
  • Anubis – 15x pentru o linie completă
  • Ankh of Anubis – 10x pentru o linie completă
  • Sceptrul de Aur – 7.5x pentru o linie completă
  • Ochiul lui Horus – 5x pentru o linie completă
  • Floarea de Lotus – 2.5x pentru o linie completă
  • A, K – 1.25x pentru o linie completă
  • Q,J – 1x pentru o linie completă.
Cum plătește Blaze of Ra

Păcănele online Blaze of Ra Push Gaming – Tabel de plată

Funcții bonus în păcănele online Blaze of Ra Push Gaming

Asemenea celor mai multe jocuri Push Gaming, Blaze of Ra nu este încărcat cu prea multe caracteristici speciale. Totuși, potențialul de plată este îmbunătățit de simbolurile stivuite și de prezența simbolului Wild pe toate rolele.

În jocul de bază, prezența simbolurilor Ra Wild pe primele două rânduri inițiază caracteristica Nudging Wilds Feature. Pentru rotirea următoare simbolurile Wilds rămân blocate, dar se deplasează cu două poziții mai jos pe rolă, în timp ce restul rolelor se învârtesc normal.

Minim 3 simboluri Scatter (Scarabeu) oriunde pe role vor iniția bonusul cu rotiri gratuite (Free Games Feature). Fiecare Scatter va indica un anumit număr de rotiri gratuite (maxim 10 rotiri inițiale pe rundă). Orice Scatter în timpul bonusului va adăuga noi învârtiri gratuite. Toate rotirile gratuite vor avea rolele 1, 3 și 5 complet Wild. Funcția de rotiri gratuite nu poate fi cumpărată deoarece Push Gaming a implementat-o mai târziu în produsele sale.

Speciala Blaze of Ra

Păcănele online Blaze of Ra Push Gaming – Rotiri Gratuite

Merită să joci Blaze of Ra?

Pentru mine acest joc a reprezentat o gură de aer proaspăt. Având toate trăsăturile specifice jocurilor Push Gaming (acuratețe, atenție la detalii, animații atractive și caracteristici bonus cu potențial ridicat) Blaze of Ra îți poate aduce distracție și relaxare. Am încercat jocul ca la aparate Blaze of Ra și gratis de pe telefonul mobil. Pot spune că nu se pierde nimic din calitatea jocului atunci când îl accesezi de pe dispozitive mobile cu ecran mic. Cred că implementarea caracteristicii Cumpără Speciala ar fi făcut jocul și mai interesant.

Blaze of Ra pe mize reale

Cu aproape 2.000 de sloturi online în ofertă, Frank Casino este una dintre cele mai bune platforme online unde poți juca cu mize reale Blaze of Ra. Pe lângă oferta de bun venit imbatabilă și frecventele promoții, acest cazino online a dezvoltat și un program de loialitate cu 25 de niveluri. Beneficiile din acesta pot fi cu greu neglijate.

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0