Slot game

Păcănele online Book of 99 – Prezentare Slot

 

Joacă păcănele online Book of 99, un slot inspirat din mitologia greacă, cu un RTP incredibil de 99%, peste orice joc de pe piață! Acest joc de volatilitate ridicată de la Relax Gaming se desfășoară pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe. Grafica este de top, iar coloana sonoră te duce direct în Grecia Antică, alături de Ciclopi și Monștri înspăimântători. Începe aventura de pe desktop sau de pe dispozitivele mobile Anadroid și iOS și poți câștiga până la 5.000 X miza totală dintr-un singur Spin!

Cum câștigi la păcănele online Book of 99?

Începând cu prima rolă, combinațiile câștigătoare se formează atunci când simbolurile potrivite se așează unul lângă altul pe o linie de plată activă, pe role consecutive, de la stânga la dreapta. Se acordă câștiguri de la 2X simbol, dar premiile mari vin pentru 5 X simbol și, în special, în timpul funcției Free Spins, acolo unde ele devin expandabile.

Tabel de plată la păcănele online Book of 99

  • 5 x Bărbat = 500 x miza
  • 5 x Femeie = 200 x miza
  • 5 x Ciclop= 75 x miza
  • 5 x Monstru = 75 x miza
  • 5 x A, K = 15 x miza
  • 5 x Q, J = 10 x miza

Cartea are atât rol de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cât și de Scatter – 3 X activează funcția Rotiri Gratuite.

Păcănele online Book of 99

Păcănele online Book of 99 – Simboluri

Funcții speciale – Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil + Bonus!

3 sau mai multe simboluri Scatter (Carte) în aceeași rotire, oriunde pe tamburi, acordă 10 rotiri gratuite. Înainte de a începe, unul dintre simbolurile de plată este selectat aleatoriu pentru a fi simbol special expandabil pe toată durata funcției – la fiecare rotire se extinde pentru a acoperi întreaga rolă și plătește de pe orice tambur, astfel încât să nu fie nevoie să aterizeze unul lângă celălalt, că în jocul principal. Poți redeclanșa funcția, atunci când pe grilă aterizează alte 3 sau mai multe simboluri Scatter

Joc Bonus

Pentru fiecare simbol Wild care apare în jocul de bază, un contor de colecția de pe partea laterală a ecranului crește cu 1 pas. Umplerea lui cu 99 de Wild-uri oferă 10 rotiri gratuite – se va desfășura cu aceleași reguli ca în modul standard.

Păcănele online Book of 99

Păcănele online Book of 99 – Jocuri Gratuite

Păreri despre jocul de păcănele Book of 99

Este un slot interesant, ca temă, aceasta fiind bine executată, dar nu putem spune exact dacă ne place sau nu, deoarece funcția Rotiri Gratuite este atât de populară, încât, sincer, ne-am cam plictisit, cu toate că este destul de profitabilă – cu o doză consistentă de noroc se poate câștiga maxim 5.000 X miza totală per rotire. Credem că jocul de păcănele gratis Medusa Megaways de la NexGen este mult mai atractiv și mai intens, cel puțin din punctul nostru de vedere. Încearcă-le pe amândouă pe site-ul nostra, fără cont și fără să riști nici un ban și lasă-ne părerea ta printr-un vot!

Unde poți juca pe bani reali Book of 99?

Ai încercat păcănele gratis Book of 99 pe site-ul nostru și ai avut o sesiune de joc profitabilă? Dacă te simți norocos, află că îl poți testa pe bani reali la NetBet Cazino, Maxbet și Magic Jackpot, cu mize cuprinse între 0.40 RON și 400 RON. La NetBet te bucuri de un mega bonus la prima depunere, dar și de rotiri gratuite la înregistrare. Nu durează decât câteva minute să îți faci cont! Ce mai aștepți?

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1