buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele online Extra Juicy

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
4.5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.52%
 • Data lansării: 23.03.2019
 • Mize: 0.40 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 60.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Nu

Păcănele online Extra Juicy – Prezentare

 

După succesul slotului original Juicy Fruits, producătorul de jocuri Pragmatic Play vine cu o nouă versiune – Extra Juicy! Grila de joc are aceeași dimensiune, cu 5 rânduri X 5 role, dar cu 10 linii de plată fixe, pe care vei găsi aceleași simboluri cu fructe suculente, precum Pepeni, Struguri, Portocale sau Cireșe. Caută Diamantul pe matrice pentru a activa funcția Free Spins cu multiplicatori progresivi și poți câștiga până la 60.000X miza totală într-o singură rotire! Îl poți testa de oriunde te-ai afla, de pe desktop sau de pe dispozitivele mobile iOS și Android.

Cum câștigi la păcănele gratis Extra Juicy?

Extra Juicy este un slot de volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că te poți aștepta la perioade lungi slabe, dar la premii mari, atunci când se formează combinații câștigătoare. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur – 3, 4 sau 5 simboluri pe o linie de plată activă formează o combinație câștigătoare.

Tabel de plată la păcănele online Extra Juicy

 • 5 x Clopoțel = 100 x miza
 • 5 x Pepene = 50 x miza
 • 5 x Strugure = 25 x miza
 • 5 x Prună = 15 x miza
 • 5 x Portocală = 10 x miza
 • 5 x Lămâie = 5 x miza
 • 5 x Cireașă = 2 x miza

Pe matrice nu vei vedea un simbol Wild, ceea ce este puțin dezamăgitor, dar vei găsi un Diamant, care joacă rol de Scatter – 3 X activează funcția Free Spins. Aici poți obține cele mai mari premii!

Păcănele online Extra Juicy

Păcănele online Extra Juicy – Simboluri și fructe

Funcții speciale – Rotiri Gratuite cu Multiplicator progresiv

Extra Juicy este un slot online destul de simplu în ceea ce privește caracteristicile bonus, dar cele existente sunt uimitoare. Pentru a iniția secvența bonus cu rotiri gratuite, ai nevoie că pe tamburii 1, 3 și 5 să aterizeze simultan simbolul Scatter (Diamant). Vei fi recompensat cu 12 rotiri gratuite cu multiplicator progresiv – inițial, multiplicatorul este de 1x, dar acesta crește cu x1 la fiecare joc gratuit, iar câștigurile vor fi înmulțite cu mutiplicatorul curent. Poți redeclanșa funcția de cel mult patru ori, ceea ce poate duce la un multiplicator maxim de 60 X miza.

Păcănele gratis Extra Juicy

Păcănele gratis Extra Juicy – jocuri gratuite

Păcănele online Extra Juicy  – părerea noastră

Extra Juicy impresionează prin potențialul de câștig – 60.000X miza totală per rotire, ceea ce este cu mult peste predecesorul sau Juicy Fruits. Acțiunea din jocul de bază poate fi puțin simplă, mai ales că nu există un simbol Wild, cu premii destul de mici, dar jocul începe cu adevărat atunci reușești să activezi caracteristica Free Spins, deoarece există șansa unui premiu uriaș. Totuși, trebuie să fii destul de precaut la miză, pentru că volatilitatea este destul de ridicată, dar în același timp te poate duce rapid către marile victorii.

Unde poți juca pe bani reali Extra Juicy?

Pragmatic Play este unul dintre cei mai populari producători de jocuri de cazino, astfel că Extra Juicy îl găsim în oferta a 6 cazinouri online recomandate: Betano, Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino, NetBet și PokerStars. Îl poți juca pe bani reali cu mize cuprinse între 0.40 RON și 200 RON. La Vlad Cazino poți începe distracția cu un bonus uriaș de bun venit și te vei bucura de cele mai profitabile promoții.

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
5,0 rating
5.0