Slot game

Păcănele online Eye of the Amulet

 

Aventurează-te pe tărâmul furtunilor de nisip, găsește Amuleta ascunsă printre Piramidele Egiptului Antic și poți câștiga până la 2.500X miza totală la păcănele online Eye of the Amulet! Acest slot iSoftBet, de volatilitate medie spre ridicată, cu tematică egipteană se desfășoară pe o matrice cu 5 role X 4 rânduri și 40 linii de plată fixe. RTP-ul este de 96.51%, valoare peste medie de piață. Ești pregătit de această călătorie plină de adrenalină?

Cum câștigi la slotul Eye of the Amulet?

Cum liniile de plată sunt fixe – 40 la număr, nu trebuie decât să setezi pariul și să obții minim două simboluri potrivite (Exploratoare), așezate de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur. Pentru celelalte simboluri, ai nevoie de cel puțin 3 la fel, urmând același proces. Câștigurile mari vor veni de regulă în timpul funcției Free Spins, acolo unde poți obține multiplicatori de până la 5x.

Tabel de plată

  • 5 x Exploratoare = 250 monede
  • 5 x Explorator = 125 monede
  • 5 x Sfinx= 80 monede
  • 5 x Cruce Ankh = 60 monede
  • 5 x A = 40 monede
  • 5 x K = 30 monede
  • 5 x Q = 20 monede
  • 5 x J = 15 monede
  • 5 x 10 = 10 monede

Scarabe-ul este Wild în jocul de păcănele online Eye of the Amulet – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Amuletă) și ajută la formarea de mai multe combinații câștigătoare.

Păcănele online Eye of the Amulet

Păcănele online Eye of the Amulet- Simboluri găsite

Câștigă până la 30 rotiri gratuite cu multiplicatori x5!

3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Amuletă) oriunde pe tamburi, în aceeași rotire, vor activa funcția Free Spins. Vei primi între 5 și 15 rotiri gratuite, dar se va declanșa și Roata Bonus, care va determina dacă vei obține rotiri gratuite suplimentare, Wild-uri și Multiplicatori de x2, x3 și x5. Astfel poți obține până la 30 de runde bonus. De asemenea, în timpul funcției, 2 sau mai multe simboluri Scatter vor oferi între 3 și 30 rotiri suplimentare.

Bonus Furtună de Nisip

În orice moment al jocului de bază sau al rotirilor gratuite, poți declanșa la întâmplare bonusul. În timpul acestei runde, o furtună de nisip va arunca pe matrice simboluri potrivite pentru a ajuta la formarea de combinații câștigătoare.

Păcănele online Eye of the Amulet

Păcănele online Eye of the Amulet – Rotiri gratuite

Păcănele online Eye of the Amulet – părerea noastră

Ca și în jocul de păcănele Eye of the Storm de la Pragmatic Play, o furtună cu premii este gata să înceapă în orice moment! Slotul prezent arată mai bine din punct de vedere vizual, dar și ca funcții speciale – ne place Roata Bonus, acolo unde am obținut 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3, ceea ce ne-a făcut o plată de aproximativ 100x – 110x miza totală. Chiar dacă nu a fost ușor să inițiem secvența bonus, fiind un slot de volatilitate medie spre ridicată, îți spunem că merită să incerci slotul Eye of the Amulet gratis pe site-ul nostru.

Unde poți juca pe bani reali Eye of the Amulet?

Betano, Maxbet, Magic Jackpot, NetBet și Superbet sunt cele 5 cazinouri online recomandate unde poți testa pe bani reali jocul de Eye of the Amulet, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON. Explorarea Egiptului Antic necesită timp și bani, iar la Maxbet ai parte de un bonus fabulos de bun venit, dar și de promoții inedite, care te duc mai aproape de Jackpot. Dacă vrei bani bonus la înregistrare, fără depunere, CLICK AICI!

MAXBET –

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5.0