Slot game

Păcănele online Panther Queen – Descriere Slot

 

Explorează jungla din inima Amazonului cu slotul online Panther Queen și bucură-te de grafică și efecte audio uimitoare! Acțiunea are loc pe o grilă de joc cu 3 rânduri X 5 role și 25 linii de plată fixe, pe care poți găsi comorile Amazoanelor în valoare de până la 100.000X miza totală. Pragmatic Play a construit jocul folosind tehnologia HTML5, astfel încât să poate fi redat pe toate dispozitivele mobile. Încearcă gratis Panther Queen, un slot de volatilitate ridicată și cu un RTP excelent, de 96.50%, pe site-ul nostru!

Cum câștigi la jocul de păcănele online Panther Queen?

Cu acest slot remarcabil, poți obține premii mari și în jocul de bază, nu doar în Free Spins! Rola multiplicator din partea dreaptă poate forma combinații câștigătoare profitabile, în special pentru 5 X simbol pe una din cele 25 linii de plată active – toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur.

Premii la păcănele Pragmatic Play Panther Queen

  • 5 x Panteră = 16 x miza
  • 5 x Maimuță = 10 x miza
  • 5 x Tucan = 8 x miza
  • 5 x Șarpe = 6 x miza
  • 5 x Floare = 4 x miza
  • 5 x A = 3 x miza
  • 5 x K = 2 x miza
  • 5 x Q = 1.6 x miza
  • 5 x J = 1.2 x miza
  • 5 x 10 = 10 x miza

Pe lângă simbolurile de mai sus, pe matrice vei găsi și un Wild, reprezentat de Amazoană – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter (Piramidă) și oferă plăți de 16 X miza totală pentru 5 de un fel pe o linie de plată activă.

Păcănele online Panther Queen

Păcănele online Panther Queen – Simboluri întâlnite

Caracteristici Bonus – Multiplicatori, Rotiri Gratuite și Simboluri Gigant!

Ori de cât ori Wild-ul (Amazoana) aterizează pe rola 3, această se extinde complet pentru a forma mai multe combinații câștigătoare. Găsește al 6-lea tambur din partea dreapta a ecranului – Win Multiplier, deoarece acesta își schimbă valoarea la fiecare Spin și vine cu multiplicatori cuprinși între 1x și 10x.

Prinde 5 simboluri Wild pe rola din mijloc, cu multiplicator 10x și vei obține câștigul maxim de 100.000X miza totală!

Rotiri Gratuite

Obține 5 rotiri gratuite de fiecare dată când găsești simbolul Scatter (Piramidă) pe tamburul 6! Odată inițiată, vei obsera că tamburii 2, 3 și 4 se învârt împreună cu un simbol gigant, ceea ce poate duce la câștiguri uriașe la păcănele online Panther Queen. Cu un alt simbol Scatter vei obține 5 rotiri suplimentare – nu există limite!

Păcănele online Panther Queen

Păcănele online Panther Queen – Caracteristica

Păreri despre jocul de păcănele Pragmatic Play Panther Queen

Ne place acest slot, deoarece se pot obține premii consistente și în jocul de bază, ceea ce îl face destul de intens și incitant. Este posibil să nu primești bonusul rotiri gratuite atât de repede, dar odată declanșat, ai garantat un câștig la fiecare spin – poți obține până la 100.000 X miza totală cu o rotire norocoasă. De asemenea, iese în evidență și prin grafica și efectele audio uimitoare, astfel că ai toate motivele să încerci jocul de păcănele online Panther Queen de la Pragmatic Play.

Unde poți juca pe bani reali Panther Queen?

Aventura prin junglă și temple o poți experimenta la Betano, Magic Jackpot, NetBet, Unibet, Vlad Cazino și PokerStars, cu mize potrivite pentru fiecare buget. Poți juca păcănele Panther Queen cu pariuri cuprinse între 1 RON și 500 RON fie de pe tablete sau telefon Android / iOS, fie de pe PC / laptop. La Magic Jackpot primești un bonus uriaș de bun venit + rotiri gratuite pentru prima depunere și ai parte de o gamă largă de jocuri ca la aparate de la cei mai tari producatori.

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0