buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele online Prosperity Palace

Producator

Play'n Go

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Play'n Go
 • Volatilitate: Scăzută
 • RTP: 94.23%
 • Data lansării: 05.10.2017
 • Mize: 0.50 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Păcănele online Prosperity Palace

 

Hai pe urmele lui Buddha la păcănele Prosperity Palace și caută aurul în valoare de 5.000 X miza totală! Este un slot de la Play n Go, cu o volatilitate scăzută, RTP de 94.23%, ce are loc pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe. Există o gamă largă de pariuri disponibile, începând de la 0.50 RON, dar pe pagină noastră poți juca păcănele gratis Prosperity Palace, fără să riști nici măcar un leu. Citește în continuare recenzia noastră pentru a afla cum activezi runda bonus cu rotiri gratuite.

Cum câștigi la slotul Prosperity Palace?

3 simboluri de același fel așezate de la stânga la dreapta pe role adiacente începând cu primul tambur formează un combo câștigător. Cu 5 simboluri vei obține recompense mult mai mari – Wild-ul, reprezentat de Dragon este cel mai valoros – 5 X plătește de 500 de ori valoarea mizei totale. Câștiguri mai consistente se pot revendica în Free Spins sau poți încasa premii suplimentare, dacă joci la dublaj, însă este o funcție de risc.

Premii pentru 5 simboluri de același fel

 • 5 x Fată = 100 x miza
 • 5 x Băiat = 50 x miza
 • 5 x Monede = 25 x miza
 • 5 x A, K, Q = 15 x miza
 • 5 x J, 10 = 10 x miza

Păcănele online Prosperity Palace

Păcănele online Prosperity Palace – Caracteristici bonus

Pentru a activa rundă bonus cu rotiri gratutie, ai nevoie că pe rolele 1, 3 și 5 să aterizeze simultan simbolul Scatter (Buddha). Vei primi 10 rotiri gratuite, cu șansa de a obține și alte rotiri, dacă pe matrice pică alte 3 Scattere. Partea interesantă aici este că Buddha devine Wild, deci vei beneficia de două asemenea simboluri.

Joc ca la aparate cu dublaj

Dacă ești destul de inspirat, după fiecare premiu, poți juca la dublaj. Îți poți înmulți premiul cu 2x (roșu/negru) sau cu 4x (suita de cărți). Poți încasa câștigul de la prima carte selectată corect sau poți întoarce până la 5 cărți, în limita plății maxime. Nu uita că dacă ai greșit, pierzi toată suma câștigată din aceea rotire/bonus.

Păcănele online Prosperity Palace

Merită să joci păcănele Prosperity Palace?

Prosperity Palace merită încercat, asta pentru că există potențial mare de plată (până la 5.000 X miza totală pe rotire, plată posibilă mai degrabă în bonus). Ca design și simboluri, slotul nu impresionează – există multe jocuri ca la aparate chinezești cu elemente mai moderne. Una peste alta, este un joc simplu, atractiv ca premii, pe care merită să arunci o privire.

Unde poți juca pe bani reali Prosperity Palace?

Vrei să cauți aurul din jocul de păcănele online Prosperity Palace pe bani reali? Ei bine, slotul este disponibil Android, iOS sau PC în următoarele cazinouri online: Mr Bit, SlotV, Frank Casino, Winmasters, Maxbet, Winbet, Magic Jackpot, NetBet, Unibet sau la Vlad Cazino. Noi am mers pe Vlad Cazino, deoarece pe lângă promoțiile săptămânale, ai un bonus de bun venit consistent. De asemenea, aici poți juca păcănele de la cei mai tari producători.