Slot game

Păcănele online Sweet Alchemy

Descoperă magia din jocul de păcănele Sweet Alchemy și câștigă până la 3.000 X miza totală pe rotire! Slotul Play n Go te invită să caută cea mai bună vrajă pe o matrice cu 5 rânduri X 5 role, acolo unde te așteaptă recompense dulci, multe funcții bonus, dar și multă distracție. Pariurile sunt accesibile, RTP-ul este bun, iar volatilitatea este medie spre ridicată. Încearcă gratis Sweet Alchemy chiar și de pe un mobil iOS sau Android!

Cum câștigi la slotul Sweet Alchemy?

Funcția cu plăți în cascadă se activează de fiecare dată când cel puțin 4 simboluri de același fel aterizează pe vertical și/sau orizontal – premii mai mari vin pentru 8+ simbol, în special pentru Stea. Astfel, cu această caracteristică, poți obține într-un singur spin recompense consecutive sau poți activa funcțiile bonus, acolo unde se pot revendica premii de până la 3.000 X miza totală per spin.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

 • 8+ Stea = 30 x miza
 • 8+ Inimă = 20 x miza
 • 8+ Nucă = 20 x miza
 • 8+ Pastilă = 15 x miza
 • 8+ Cub = 6 x miza
 • 8+ Fasole = 5 x miza
 • 8+ Con = 4 x miza
 • 8+ Gogoașă = 2 x miza 
Simboluri Păcănele online Sweet Alchemy

Caracteristici bonus

Există multe caracteristici bonus în jocul de păcănele Sweet Alchemy. Hai să vedem cum se activează! Fiecare victorie umple Contorul Goana după Dulciuri, după cum urmează:

 • Dacă acesta se umple cu 6 simboluri într-o rotire, Wild-urile iau locul a 2 simboluri de pe role;
 • Dacă Contorul este umplut cu 13 simboluri într-o rotire, atunci 2 simboluri Joker cu dungi înlocuiesc 2 simboluri normale;
 • Dacă Contorul este umplut cu 25 de simboluri într-o rotire, atunci 2 simboluri Joker cu buline vor înlocui 2 simboluri normale de pe grilă;
 • Dacă Contorul este umplut cu 38 de simboluri dintr-o rotire, atunci runda gratuită Amestecarea Elixirului se va activa cu 3 vrăji de bomboane.

Runda gratuită Amestecarea Elixirului se joacă pe o grilă 9×9. Scopul este de a finaliza colecția pentru a declanșa bonusul Elixir de putere și de a câștiga premii mari. Vrăjile de bomboane constau în:

 • Bomboane mixte – simbolurile de pe grilă sunt amestecate pentru a putea crea noi câștiguri;
 • Surpriză dulce – 7-12 simboluri Wild apar pe poziții aleatorii;
 • Bombe de zahăr – 7-15 simboluri normale sunt selectate aleatoriu și distruse;

În timpul funcției, trebuie să colectezi anumite tipuri de simboluri. Există 3 niveluri de colectare:

 1. Colectarea a 16 simboluri care plătesc mai puțin și a 6 simboluri care plătesc mai mult;
 2. Colectarea a 21 de simboluri care plătesc mai puțin și a 11 simboluri care plătesc mai mult;
 3. Colectarea a 36 de simboluri care plătesc mai puțin și a 11 simboluri care plătesc mai mult.

Premiile din Bonusul Elixirul Suprem variază de la 2x pariul total și până la 10x, în funcție de ce pătrățel de ciocolată ai ales. De asemenea, dacă ai completat Runda Gratuită, vei fi dus de-a lungul unei hărți,  unde vei primi un cufăr de comori în valoare de 15% din câștigurile inițiale.

Functie Păcănele online Sweet Alchemy

Păreri păcănele Sweet Alchemy

Sweet Alchemy este un joc ca la aparate interesant, cu multe caracteristici bonus, ceea ce face posibilă câștigarea unui premiu consistent. Nu va fi ușor de revendicat recompense mari, deoarece este destul de volatil, deci trebuie să practici un joc responsabil – nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi! Credem că ai nevoie de timp pentru a înțelege acest slot, de puțină experiență că să zicem așa, deoarece este un joc destul de complicat, greu de înțeles unele secvențe – Încearcă gratis păcănele Sweet Alchemy și vezi dacă merită atenția ta!

Unde poți juca pe bani reali Sweet Alchemy?

Jocul de păcănele este disponibil pe majoritatea platformelor cu jocuri ca la aparate online, iar dacă vrei să încerci Sweet Alchemy pe bani reali, o poți face la următoarele cazinouri legale în România: NetBet, Unibet, Superbet, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winmasters, Betano sau Vlad Cazino. Recomandarea noastră este Vlad Cazino, deoarece ai cel mai tare bonus de bun venit și promoții uimitoare la cele mai tari sloturi online cu rotiri gratuite.