buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele online Temple Tumble Megaways

Producator

Relax Gaming

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Relax Gaming
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.25%
 • Data lansării: 06.02.2019
 • Mize: 0.80 RON – 400 RON
 • Câștig maxim: 7.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: Nu

Păcănele online Temple Tumble Megaways

 

Este timpul pentru o aventură în junglă, până în inima Templului, alături de celebrul Explorator de tip Indiana Jones la păcănele online Temple Tumble Megaways! Câștigă peste 7.000X miza totală în timp ce urmărești cum zidurile de piatră se prăbușesc în timp ce ai inițiat secvența bonus cu Rotiri Gratuite pe această matrice cu 6 rânduri X 6 role și până la 46.656 linii de plata. Acest slot de la Relax Gaming vine cu un RTP bun, de 96.25% și o volatilitate ridicată, deci fii foarte atent la mize și câștiguri.

Cum câștigi la slotul Temple Tumble Megaways?

Este un slot online Megaways, deci există o mulțime de modalități de a forma combinații câștigătoare – există până la 46.656 linii de plată. Tot ce trebuie să faci este să prinzi un grup de 3 sau mai multe simboluri potrivite pe matrice, de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur. Este un joc în care se pot obține câștiguri mari, de peste 7.000X miza totală, în special în timpul funcției Free Spins, acolo unde există multiplicatori. Totuși, în jocul de bază, plățile per simbol sunt destul de mici.

Tabel de plată la păcănele gratis Temple Tumble Megaways

 • 6 x Buddha= 1x miza
 • 6 x Monstru = 0.6x miza
 • 6 x Pietre Prețioase (roșie, albastră, verde) = între 0.3x și 0.5x miza
 • 6 x A, K, Q, J = 0.2x miza

Simbolul Wild este reprezentat de însuși Exploratorul – apare doar pe tamburii 2, 3, 4, 5 și 6 și le înlocuiește pe toate celelalte, pentru a crea mai multe combinații câștigătoare.

Păcănele online Temple Tumble Megaways

Păcănele online Temple Tumble Megaways – Simboluri Întâlnite

Alege din trei moduri de rotiri gratuite!

Dacă reușești să distrugi toate blocurile de piatră din jocul de bază, vei câștiga 6 rotiri gratuite. Aici, ai șansa de a alege unul dintre cele 3 bonusuri:

 • Multiplicatori – simboluri multiplicatoare 1x, 2 și 3x sunt adăugate pe tamburi
 • Rotiri suplimentare – se adaugă pe matrice blocuri cu 1, 2, 3 rotiri suplimentare
 • Multiplicatori și rotiri suplimentare – ambele tipuri de simboluri speciale sunt adăugate pe role

Câștiguri în Cascadă

După fiecare grup câștigător cu cel puțin 3 simboluri, acestea vor dispărea de pe matrice și vor fi înlocuite cu altele noi, ceea ce duce la posibilitatea de a obține plăți consecutive în aceeași rotire. Funcția continuă atâta timp cât obții noi câștiguri.

Păcănele online Temple Tumble Megaways

Păcănele online Temple Tumble Megaways – Caracteristici Speciale

Păreri Păcănele online Temple Tumble Megaways

Temple Tumble Megaways este un slot care arată excelent din punct de vedere vizual, cu imagini clare, de calitate. Poate nu este cel mai inovator joc, cum ar fi Alive Megaways de la Skywind, dar există câteva elemente interesante care îl fac să iasă în evidență, cum ar fi caracteristica blocului de piatră, dar și posibilitatea de a alege modul preferat de rotiri în bonus. Din experiența noastră cu acest joc, poate dura ceva timp până face o plată mare, dar funcția Free Spins face ca așteptarea să merite. Pe site-ul nostru îl poți testa gratuit, fără cont și fără să riști nici un leu, atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele mobile Android și iOS.

Unde poți juca pe bani reali Temple Tumble Megaways?

Acest joc de păcănele se află în oferta cazinourilor de top din România: Maxbet, Magic Jackpot, NetBet, Unibet și Vlad Cazino, pe care îl poți testa cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON. Dacă ar fi acum să alegem unul dintre cazinourile online la care să jucăm acest slot, ne-am putea opri la MaxBet, deoarece este printre puținii operatori care oferă bonus cazino fără depunere.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0