Slot game

Păcănele Play n Go Dr Toonz

Fă cunoștință cu personajele drăguțe create în laborator la păcănele Dr. Toonz pe o matrice cu 6 role X 4 rânduri, configurată ca o serie de tuburi, unde se află diverse simboluri cu Extratereștri! Aceste mici creaturi se rotesc pe o grilă cu 4.096 linii de plată în jocul de bază, într-o atmosferă intensă și ușor stranie pe alocuri, ce pot dezvălui premii de până la 22.000X miza totală. Află cum poți declanșa funcția Rotiri Gratuite cu Multiplicatori de până la x64 și multe detalii interesante în recenzia Dr. Toonz de la Play’n Go!

Cum câștigi la păcănele gratis Dr. Toonz?

La jocul de Păcănele Play n Go Dr Toonz există un sistem dinamic de plăți, producând 4.096 până la 262.144 moduri de a câștiga. Este un slot foarte volatil, deci câștigurile mari vor fi destul de rar, predominând cele de valoare mică. O combinație câștigătoare apare atunci când pe matrice aterizează trei până la 6 simboluri potrivite de la stânga la dreapta, începând cu rola 1. Simbolul Wild ajută la obținerea de mai multe premii, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, dar și plătește de 2 ori miza totală pentru 6 de un fel pe o linie de plată activă.

Tabel de plată la jocul Dr. Toonz

  • 6 x Extratereștri cu doi ochi (roz, verde, portocaliu, albastru) = între 0.5x și 1x miza totală
  • 6 x Extratereștri cu un ochi (roz, roșu, verde, galben) = între 0.25x și 0.30x miza
Păcănele Play n Go Dr Toonz

Cum câștigăm la păcănele Play n Go Dr Toonz?

Funcții bonus – Până la 25 rotiri gratuite cu multiplicator x64!

Câștiguri în cascadă – Combinațiile câștigătoare sunt eliminate de pe role prin această funcție. Apoi, noi simboluri apar pe tamburi pentru a umplu spațiile goale, ceea ce poate duce la alte câștiguri. Acest proces se repetă, dacă se formează plăți consecutive.

Quantumetrul – La fiecare spin din jocul de bază, Quantumetrul începe cu 0-2 incărcări, iar fiecare cascadă câștigătoare încarcă contorul cu 1. La 3 incărcări, acesta este plin, iar apoi activează o funcție de încărcare sau o rotire gratuită:

  • Quantum Wilds (albastru)– adaugă între 2 și 6 wild-uri în poziții aleatorii pe tamburi
  • Metamorphosiss (galben)– transformă între 5 și 8 simboluri în același simbol
  • Disintegration (roșu)– elimină toate simboluri extratereștri cu un singur ochi și adaugă 2 wild-uri pe role

Rotiri Gratuite – 3, 4, 5 sau 5 simboluri Scatter te recompensează cu 10, 15, 20 sau 25 rotiri gratuite. În timpul lor, Quantumetrul începe cu 1 sau 2 incărcări, ceea ce face posibilă mai repede declanșarea lui. La fiecare rotire, deasupra unei role alese aleatoriu apar multiplier x2, ceea ce face ca numărul de simboluri să se dubleze, respectiv și numărul de linii de plată. Aterizarea unui x2 pe fiecare rolă mărește câștigurile până la x64. Din păcate, funcția Free Spins nu poate fi redeclansată.

Păcănele Play n Go Dr Toonz

Scatter și rotiri gratuite în păcănele Play n Go Dr Toonz

Păcănele Play n Go Dr Toonz  – părerea noastră

Ne place faptul că slotul Dr. Toonz conține o serie de caracteristici de care ne-am bucurat și la păcănele Reactoonz, cum ar fi wild-uri suplimentare și simboluri transformatoare, dar modul de redare și funcțiile bonus în plus sunt cu adevărat impresionante, deoarece pot oferi peste 200.000 de linii de plată. Este unul dintre acele păcănele populare, care merită încercat atât pentru design-ul de mare calitate, dar în special pentru potențialul de câștig de 20.000X miza totală.

Unde poți juca pe bani reali Dr. Toonz?

Momentan, aventura la păcănele Dr.Toonz poate avea loc pe bani reali la Betano, NetBet, Magic Jackpot, PokerStars și Superbet, cu pariuri cuprinse între 1 RON și 500 RON. Deschide un cont la Magic Jackpot Casino și vei putea juca slotul cu un bonus uriaș de bun venit. În plus, vei primi și rotiri gratuite la celebrul joc ca la aparate Play’n Go Book of Dead.

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0