Slot game

Păcănele Play n Go Pearl Lagoon

 

Scufundă-te în jocul Pearl Lagoon și înoată alături de animalele marine! Aici, pe fundul oceanului, există comori în valoare de până la 5.000 X miza totală. Găsește-le pe o grilă cu 5 role X 3 rânduri, acolo unde te așteaptă Delfini, Căluți de mare sau Peste Nemo. Atmosfera din jocul Play n GO este relaxantă, există bonusuri de top, iar pariurile sunt accesibile. Hai în apă chiar și de pe un mobil iOS sau Android!

Cum câștigi la slotul Pearl Lagoon?

La păcănele Pearl Lagoon se câștigă în mod obișnuit, adică atunci când simboluri potrivite aterizează pe role adiacente, de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur – cel mai valoros simbol este Wild-ul (Delfinul – 5 X oferă 5.000 de monede). De asemenea, Wild-ul te va ajuta să obții recompense mai mari, deoarece vine cu multiplicator. Totuși, cheia rămâne funcția Free Spins, acolo unde beneficiezi iar de multiplicatori.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Broască țestoasă = 750 de monede
  • 5 x Crab = 750 de monede
  • 5 x Căluț de mare = 500 de monede
  • 5 x Pește Nemo = 250 de monede
  • 5 x Pești = 250 de monede
  • 5 x A, K = 150 de monede
  • 5 x Q = 120 de monede
  • 5 x J, 10 = 100 de monede

  Păcănele Play n Go Pearl Lagoon

Funcții slot

Câștigi 15 rotiri gratuite de fiecare dată când pe role aterizează simulta 3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Perlă). De asemenea, vei beneficia și de un multiplicator X3 pentru fiecare combinație câștigătoare, precum și de un premiu inițial de 5x, 20x sau 200x miza totală în funcție de câte Scattere sunt pe grilă.

Caută Wild-ul (Delfinul) pe role, deoarece acesta dublează premiul total de fiecare dată când face parte dintr-un combo câștigător!

Păcănele Play n Go Pearl Lagoon

Merită să joci păcănele Play n Go Pearl Lagoon?

Ne place acest slot! Chiar dacă nu vine cu nimic nou, Wild-ul cu multiplicator și runda bonus cu rotiri gratuite și multiplicator sunt funcții pe care noi le apreciem și le căutăm. Considerăm că au potențial și există șansa unor plăți mari chiar și în jocul de bază. Cu siguranță, Pearl Lagoon merită încercat – până una altă, ar fi bine să joci păcănele gratis chiar pe această pagină!

Unde poți juca pe bani reali Pearl Lagoon?

Vlad Cazino , Unibet, Betano, Winmasters, Winbet, Magic Jackpot, SlotV, PokerStars, Mr Bit, MaxBets sau NetBet sunt cazinouri online licențiate ONJN unde poți juca Pearl Lagoon pe bani reali. Îți recomandăm Vlad Cazino, deoarece acolo vei găsi cele mai tari promoții – Câștigă rotiri gratuite și premii cash la depunere!