Slot game

Păcănele Pragmatic Play Jokers Jewels

 

Ia-ți doza de distracție din jocul de păcănele Jokers Jewels, un slot în care un Clovn te poate binedispune cu premii de până la 1.000 X miza totală pe rotire! Jocul Pragmatic Play se desfășoară pe o grilă standard, cu 3 rânduri X 5 role și 5 linii de plată fixe, acolo unde vei găsi simboluri uimitoare, pline de culoare și fantezie. Accesibil de pe toate dispozitivele mobile Android și iOS, slotul vine cu un RTP bun, peste media de piață și cu o volatilitate destul de mare.

Cum câștigi la păcănele Jokers Jewels?

Există 5 moduri de a câștiga la păcănele Jokers Jewels – toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur, cu excepția Bonus, care plătește în orice poziție – 3, 4 sau 5 oferă 10x, 25x sau 250x miza totală. Volatilitatea este ridicată, deci vor predomina câștigurile mici, dar în același timp și un premiu mare poate să vină mai repede decât te-ai fi așteptat. În funcție de miza, recompensele pot fi uriașe, însă nu uita să practici mereu un joc responsabil!

Tabel de plată la păcănele Jokers Jewels

  • 5 x Joker = 1.000 x miza
  • 5 x Lăută = 200 x miza
  • 5 x Bețe de jonglerie = 200 x miza
  • 5 x O pereche de cizme = 40 x miza
  • 5 x Perlă = 40 x miza
  • 5 x Diamant = 40 x miza
  • 5 x Rubin = 40 x miza 
Cum plîtește Jocul Jokers Jewels

Păcănele Pragmatic Play Jokers Jewels – Simbolurile Jocului

Funcții bonus

Nu există caracteristici bonus în acest slot, nici măcar un Wild sau Rotiri Gratuite, poate doar faptul că simbolul Bonus plătește în orice poziție ar ateriza pe tamburi, chiar dacă nu se află pe role adiacente. Acest lucru are mai mult potențial de câștig, dar plata nu este grozavă. Totul are loc în jocul principal, acolo unde trebuie să obții cele mai bune combinații câștigătoare pentru premii de până la 1.000 X miza totală pe rotire.

Păcănele Pragmatic Play Jokers Jewels – Păreri

Jokers Jewels este un slot decent, dacă îți place simplitatea, în timp ce dacă cauți jocuri ca la aparate cu rotiri gratuite sau alte funcții bonus, atunci nu este pentru tine. Compensează oarecum prin grafică și design, cât și prin plăți – simbolurile au valoare destul de mare. În general, merită să îl încerci atâta timp cât nu ai așteptări foarte mari și speri doar că o linie cu simboluri Joker să aterizeze pe matrice, lucru care nu va fi deloc ușor (volatilitatea mare).

Cum arată jocul Jokers Jewels

Păcănele Pragmatic Play Jokers Jewels – Prezentare Slot

Unde poți juca pe bani reali Jokers Jewels?

Crezi că poți obține obține premii mari la păcănele Jokers Jewels și pe bani reali, asta după ce ai testat varianta demo pe site-ul nostru? Află că la cazinourile legale NetBet, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Pokerstars, Winmasters, Superbet, Betano și Magic Jackpot îl poți testa cu mize cuprinse în 0.25 RON și 400 RON. La Magic Jackpot, un cazino online nou pe piață, ai un bonus consistent de bun venit și rotiri gratuite la înregistrare. Deschide cont din acest link special și încasează premiul!

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1