Slot game

Păcănele Pragmatic Play Might of Ra

 

Zeul Soare, stăpânul Cerului și al Pământului, cunoscut sub numele de Ra la egipteni, își arată puterea în jocul de păcănele online Might of Ra, un slot impresionant ca design și funcții bonus – Wild-uri multiplicator x3 și Rotiri Gratuite.

Jocul Pragmatic Play se desfășoară pe o matrice cu 6 role X 4 rânduri, cu 50 de linii de plată fixe, într-o atmosferă uimitoare, cu o mulțime de animale epice din Egiptul Antic. RTP-ul este foarte bun, peste media de piață, de 96.49%, iar volatilitatea este ridicată – Învârte rolele și poți câștiga un premiu de până la 22.500 x miza totală pe rotire!

Cum câștigi la păcănele gratis Might of Ra?

Combinațiile câștigătoare se formează de la 3 la 6 simboluri de același fel, așezate de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu tamburii cu numărul 1. Există 50 linii de plată fixe pentru a obține un combo câștigător, deci valoarea simbolurilor pe rotire în jocul de bază nu este atât de mare – Cobra este cel mai bine plătit. Totuși, Wild-ul rămâne cel mai valoros simbol – 6 X oferă de 25 de ori miza totală, însă în Bonus se poate revendica până la 22.500 X miza totală, însă nu va fi ușor – este un slot extrem de volatil.

Cât plătește o linie de 6 pentru fiecare simbol?

 • 6 x Cobra = 15 x miza
 • 6 x Cal = 12.5 x miza
 • 6 x Vultur = 10 x miza
 • 6 x Scorpion = 7.5 x miza
 • 6 x A = 5 x miza
 • 6 x K, Q = 3.75 x miza
 • 6 x J, 10 = 2.5 x miza
Păcănele Pragmatic Play Might of Ra

Păcănele Pragmatic Play Might of Ra – Tabel de plată

Funcții speciale Might of Ra

Ori de câte ori pe o rolă aterizează simbolul Wild (Ra), acesta le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului, dar există și șansa ca acesta să se transforme aleatoriu într-o rolă Wild, cu un multiplicator x3 aplicat fiecărei combinații câștigătoare.

Rotiri Gratuite

3 sau 4 simboluri Bonus (Scarabeu) pe tamburii 2, 3, 4 sau 5 activează 15 rotiri gratuite și o plată de 2x sau 5x miza totală. În timpul funcție, pe role apare un nou simbol Ankh, iar de fiecare dată când aterizează, acesta este colectat într-un contor. Atunci când ai adunat suficienți, crește și nivelul, după cum urmează:

 • Nivelul 1 – rotirile gratuite încep la acest nivel cu 54 de simboluri Wild pe benzile rolei
 • Nivelul 2 – obținut prin colectarea a 5 Ankh, iar 12 simboluri Wild în plus sunt adăugate la benzile rolei
 • Nivelul 3  – obținut prin colectarea a 10 Ankh, iar 12 simboluri Wild în plus sunt adăugate la benzile rolei
 • Nivelul 4 – obținut prin colectarea a peste 15 Ankh, iar 12 simboluri Wild în plus sunt adăugate la benzile rolei
Păcănele Pragmatic Play Might of Ra

Reguli și rotiri gratuite în păcănele Pragmatic Play Might of Ra

Se pot obține 3, 6 sau 9 rotiri gratuite suplimentare, dacă pe matrice aterizează 2, 3 sau 4 simboluri Bonus!

Păreri păcănele Pragmatic Play Might of Ra

Cu siguranță, Might of Ra este unul din jocurile de păcănele noi 2022, ce merită încercat – arată uimitor ca design, cu elemente neobișnuite din Egiptul Antic. Este un slot inovativ, cu diferite caracteristici bonus unice – Wild-uri exandabile în jocul de bază și multiplicator x3.

În Free Spins lucrurile o pot lua razna pur și simplu, deoarece există suficienți modificatori ca o rotire norocoasă să genereze până la 22.500X miza totală. Una peste alta, Might of Ra este un joc de păcănele online suficient de distractiv și plin de suspans, deci încearcă-l chiar acum!

Unde poți juca pe bani reali Might of Ra?

La momentul redactării recenziei, jocul de păcănele online Might of Ra pe bani se găsea la următoarele cazinouri online recomandate: Betano, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit și SlotV, cu pariuri cuprinse între 0.80 RON și 500 RON. Deschide un cont Mr Bit și vei putea juca slotul cu un bonus uriaș de bun venit. În plus, vei primi și rotiri gratuite la celebrul joc ca la aparate Play’n Go Doom of Egypt.

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0