Slot game

Tic Tac Take Gratis Demo Online

Joacă X și O la păcănele online Tic Tac Take în timp ce câștigi până la 2.200X miza totală pe rotire! Acest slot Pragmatic Play, dezvoltat în martie 2022, te provoacă să fii cel mai bun pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe într-o atmosferă cu vibrații disco! Activează funcția Respin instantaneu și caută role stivuite Wild pentru recompense mari, atât de pe desktop (laptop/PC), cât și de pe dispozitivele mobile iOS sau Android (tabletă, smartphone)!

Cum câștigi la păcănele Pragmatic Play Tic Tac Take?

RTP-ul (rata de câștig) este foarte bun, peste media de piață, de 96.63%, volatilitatea este ridicată, deci slotul plătește mai rar, dar atunci când o face, există șanse mai bune pentru a primi premii consistente. Există 10 linii de plată, unde combinațiile câștigătoare vin atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga – o plată este declanșată atunci când minim 3 simboluri potrivite cad pe role adiacente, începând de la prima sau de la a cincea rolă (cu 5X simbol vei obține recompense mai mari). Wild-ul, reprezentat de Stea apare doar pe tamburii 2, 3 și 4 și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția X și O, pentru a formă mai multe victorii.

Plăți pentru 5X simbol la păcănele Pragmatic Play Tic Tac Take

  • 5 x Bijuterie Curcubeu = 100 x miza
  • 5 x Bijuterie Mov= 50 x miza
  • 5 x Bijuterie Verde = 25 x miza
  • 5 x Bijuterie Galbenă = 5 x miza
  • 5 x Bijuterie Albastră = 5 x miza
  • 5 x Bijuterie Roșie = 5 x miza
Cum plătește Tic Tac Take
Păcănele Pragmatic Play Tic Tac Take – Tabel de plată

Bonusuri la păcănele Tic Tac Take!

Simboluri X și O pot ateriza doar pe tamburii 2, 3 și 4. Când o linie de simboluri X sau O cad pe matrice pe orizontală, verticală sau diagonală, funcția Respin se activează. Pentru fiecare linie de X sau O, se acordă o reinvartire, până la maximum 8, că mai apoi, X-urile sau O-urile se transformă în Wild-uri și sunt blocate în poziție. Funcția se încheie atunci nu mai există re-invartiri.

Cumpără „speciala”

Caracteristica jocului de păcănele online Tic Tac Take poate fi cumpărată oricând pentru un cost de 100 de ori miza totală, făcând click pe „Buy Respin Feature”. Odată cumpărată, pe matrice vor ateriza un număr aleatoriu de simoluri X sau O, dar cel puțin o linie este garantată, dar nu ai garanția că îți vei scoate investiția. Opțiunea „Buy Respin Feature” nu este disponibilă in varianta demo.

Click AICI pentru mai multe păcănele unde poți cumpăra „speciala”!  

Functia Buy Respin Feature
Păcănele Pragmatic Play Tic Tac Take – Buy Respin Feature

Păreri Tic Tac Take de la Pragmatic Play

Ideea celor de la Pragmatic Play nu este deloc rea, respectiv de a interpreta unui dintre jocurile copilăriei X și O, însă nu este ceva ce nu am mai văzut –Joacă păcănele gratis Starburst și descoperă diferențele! Noi l-am testat, funcția Respin se declanșează destul de des, iar cea mai mare plată a fost de 200X miza cu 3 role Wild, însă au fost destule rotiri necâștigătoare (slot foarte volatil). Merită să îl încerci, atâta timp cât practici mereu un joc responsabil, însă nu te aștepta la premii foarte mari într-un interval scurt de timp!

Unde poți juca pe bani reali Tic Tac Take?

Tic Tac Take poate fi încercat pe bani reali la următoarele cazinourile online recomandate: Betano și Magic Jackpot, cu pariuri cuprinse între 0.40 RON și 400 RON.

La Magic Jackpot primești un bonus uriaș de bun venit + rotiri gratuite pentru prima depunere și ai parte de o gamă largă de jocuri ca la aparate de la cei mai tari provideri!

Betano te întâmpină cu cele mai tari turnee cu bani cash și rotiri gratuite, dar și cu un bonus consistent la primul depozit. Aici, poți juca sloturile tale preferate de oriunde te-ai afla – Aplicație de mobil iOS și Android de top!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0