Slot game

Păcănele Skywind Go Gold

Go Gold este un joc de păcănele Skywind, dezvoltat în februarie 2016 pe o matrice cu 4 rânduri X 6 role, unde există 40 linii de plată. Totul este despre aur, inclusiv simbolurile sunt aurii, deci crezi că este un slot care te poate îmbogăți? Ei bine, jocul plătește până la 1.200X miza totală pe rotire, dar poți încasa și unul din cele două jackpot-uri, dacă ești destul de norocos. Joacă acest slot chiar și de pe dispozitivele mobile iOS / Android și descoperă un stil de viață multimilionar!

Cum câștigi la slotul Go Gold?

RTP-ul este puțin sub media de piață, de 95.63%, iar volatilitatea este ridicată. Combinațiile câștigătoare vin de la 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite, atunci când aterizează pe role adiacente, de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur pe o linie de plată activă (există 40 la număr) – cel mai bine plătit simbol este Avionul.

Tabel de plată la păcănele Skywind Go Gold

  • 5 x Avion = 1.200 de monede
  • 5 x Mașină = 300 de monede
  • 5 x Șeptari = 200 de monede
  • 5 x Dolar = 200 de monede
  • 5 x Inel, Lingou, Telefon, Zaruri = 80 de monede

Pe matrice vei întâlni și un Wild, care le va înlocui pe toate celelalte simboluri și te va ajuta la formarea de mai multe plăți, cu excepția Scatter-ului (logo Go Gold, dar care nu vine cu rotiri gratuite, dar oferă câștiguri de 250 de monede pentru 5 bucăți oriunde ar ateriza pe tamburi – nu trebuie să pice pe role adiacente).

Păcănele Skywind Go Gold
Ce simboluri ne aduce slotul Skywind Go Gold?

Funcții bonus în jocul de păcănele Skywind Go Gold

Go Gold este un joc simplu, fără prea multe caracteristici bonus – există Jackpot, Wild și Scatter.

În partea de sus a grilei de joc, există două jackpot-uri, care se vor acorda la un interval de timp stabilit și la o anumită sumă, după cum urmează:

  • Happy 100 – se acordă atunci când valoarea lui ajunge la 100 RON
  • Happy Daily – se oferă la o anumită ora stabilită (scrie sub valoarea lui)

Din experiență, îți spunem că poți avea mai multe șanse, dacă pariul tău pe rotire este mai mare, așa cum se intamplata și la Jackpot Cards EGT.

Îți place aceste jocuri de păcănele cu jackpot? Vezi AICI care sunt cele mai mari jackpot-uri în 2022!

Păcănele Skywind Go Gold
Slotul online Skywind Go Gold

Păreri slot Skywind Go Gold  

Sincer, pe noi acest slot nu ne atrage. Ok, arată bine ca design, totul este strălucitor, cu mult aur, dar ca plăți lasă de dorit. Este greu de obținut un premiu mare cu atât de multe linii de plata, însă cele de valoare mică vin constant. Desigur, există și șansa unei recompense consistente, dar pare că necesita mult timp și un buget destul de mare – volatilitatea este mare. Noi am încerca mai degrabă păcănele Skywind The Last Kingdom, un joc cu o tematică specială, funcții bonus moderne și plăți de până la 50.000X miza totală. Ție care îți place mai mult?

Unde poți juca pe bani reali Go Gold?

Cu un pariu cuprins între 0.40 RON și 1.500 RON, poți juca păcănele pe bani reali Go Gold la următoarele cazinouri online recomandate: NetBet, Frank Casino, Mr Bit, Superbet, Magic Jackpot, SlotV și PokerStars pe dispozitivele mobile Android / iOS, precum și pe versiunea desktop (PC, laptop).

Vrei un bonus fără depunere (rotiri gratuite + bani)? Alege Superbet și încasează acum premiul tău din acest LINK SPECIAL!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1