Slot game

Rise of Giza PowerNudge – Un slot Pragmatic Play excelent, inspirat din Egiptul Antic

Pragmatic Play ne invită într-o călătorie futuristă a civilizației egiptene, unde secrete profunde te așteaptă să fie descoperite la păcănele online Rise of Giza PowerNudge. Pe grila de joc cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată nu vei găsi morminte, rafturi de cărți prăfuite sau hieroglife antice, ci simboluri din viitor, precum un Faraon Robot sau pe Regina Cleopatra cu un ochi de sticlă. Descoperă acest slot uimitor, cu un design și animații de top, cu Rotiri Gratuite și Multiplicatori progresivi!

Cum câștigi la Rise of Giza PowerNudge?

Slotul are un RTP peste media de piață, de 96.49%, volatilitatea este ridicată, ceea ce pentru mulți ar putea face ca jocul să fie un pic frustrant, deoarece vor există destule rotiri necâștigătoare, dar câștigul maxim de 4.000X miza totală, reprezintă un punct atractiv, plată posibilă doar în timpul funcției Rotiri Gratuite. Toate simbolurile plătesc în ambele sensuri, atât de la stânga la dreapta, cât și invers – ai nevoie de 3, 4 sau 5 potrivite pentru a forma o combinație câștigătoare.

Premii oferite de simbolurile din Rise of Giza PowerNudge

  • 5 x Regina Cleopatra = 12 x miza
  • 5 x Faraon Robot = 10 x miza
  • 5 x Piramidă = 7 x miza
  • 5 x Bastet = 5 x miza
  • 5 x Horus= 2.5 x miza
  • 5 x Ochiul lui Horus =  1.5 x miza
  • 5 x Cruce Ankh = 1 x miza

Nu există simbol Wild, dar vei întâlni un Scatter, reprezentat de Scarabeu – 3 X sau mai multe activează Rotiri Gratuite.

Rise of Giza PowerNudge
Ce simboluri avem in Rise of Giza PowerNudge ?

Funcții speciale cu potențial – Rotiri Gratuite cu un câștig minim garantat!

Rise of Giza folosește mecanismul de joc PowerNudge. Este asemănător funcției Câștiguri în Cascadă prezentă în multe sloturi online, dar există mici diferențe – atunci când se formează o combinație câștigătoare, se face plata și fiecare rolă care conține cel puțin un simbol câștigător cad automat o poziție. Acest lucru face ca noi simboluri să apară din partea de sus, ceea ce poate duce la o nouă victorie. Funcția PowerNudge se termină atunci când nu mai există combinații câștigătoare.

Pe toate rolele, un Scarabeu poate fi atașat oricărui simbol. Acesta joacă rol de Scatter și sunt colectate în timpul unei secvențe PowerNudge – dacă la sfârșit ai colectat 3 sau mai multe, se declanșează funcția Rotiri Gratuite. Vei primi 8, 10 sau 12 jocuri bonus pentru 3, 4 sau 5 Scatter, iar un multiplicator progresiv este cheia către un câștig mare. Funcția va începe cu un multiplicator inițial de 1x, iar după fiecare rotire, acesta crește cu 1. Poți obține rotiri suplimentare, urmând același proces – cel puțin 3 X Scarabeu acordă alte jocuri bonus.

Dacă la sfârșitul funcției, nu ai obținut suma minimă de 5x pariul total, se acordă rotiri gratuite suplimentare până ajungi la acest câștig!

Rise of Giza PowerNudge
Rotiri gratuite în Rise of Giza PowerNudge

Jocuri ca la aparate unde poți cumpăra „speciala”

După orice Spin, poți cumpăra runda bonus cu rotiri gratuite, dacă plătești de 80 de ori pariul total. La următoare rotire, cel puțin 3 Scatter vor ateriza pe grila de joc și vor activa funcția Free Spins.

Click aici pentru mai multe jocuri ca la aparate unde poți cumpăra „speciala”!

Păreri despre jocul de păcănele Rise of Giza PowerNudge

Este un joc interesant, mai ales că vine cu funcția PowerNudge, o caracteristică de tip cascadă, cu ajutorul căreia există șanse mai mari de a “lovi” un premiu mare într-o singură rotire. De asemenea, ne place faptul că plătește în ambele sensuri și nu mai trebuie să privim primele 3 role. Totuși, punctul forte îl reprezintă funcția Rotiri Gratuite – nu a fost ușor de inițiat, dar, odată ce am reușit să o activăm, ne-am bucurat de câteva câștiguri decente, asta și pentru că există multiplicatori progresivi. Cu siguranță, merită să încerci păcănele gratis Rise of Giza PowerNudge!

Unde poți juca pe bani reali Rise of Giza PowerNudge?

Momentan, călătoria în Egiptul modern la păcănele Rise of Giza PowerNudge poate avea loc pe bani reali la Betano, NetBet, Magic Jackpot și Superbet, cu pariuri cuprinse între 0.40 RON și 400 RON. Deschide un cont la Magic Jackpot Casino și vei putea juca slotul cu un bonus uriaș de bun venit. În plus, vei primi și rotiri gratuite la celebrul joc ca la aparate Play’n Go Book of Dead.

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0