buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Slotul online Always Hot Deluxe

Producator

Novomatic

Rating

Sending
4.5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Novomatic
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 95.36%
 • Data lansării: 18.11.2008
 • Mize: 0.05 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 60 x miza
 • Rotiri Gratuite: Nu
 • Dublaj: Da

Slotul online Always Hot Deluxe – Descriere Slot

 

Always Hot Deluxe este un joc de păcănele old-school Novomatic, cu o grafică tradițională și cu o temă retro, dar simbolurile cu fructe și șeptari nu vor fi niciodată de modă veche. Acest lucru se datorează faptului că aceste sloturi sunt ușor de înțeles și de jucat, chiar și pentru începători, oferind în același timp o stare de nostalgie pentru veterani. Jocul ca la aparate Always Hot Deluxe se desfășoară pe o matrice de joc minimalistă de 3 role X 3 rânduri și 5 linii de plată fixe. RTP-ul este de 95.36%, volatilitatea este medie, iar gama de pariuri este destul de mare – începe de la 0.05 RON și ajunge la 200 RON. Amintește-ți de vremurile bune cu acest slot și începe aventura! 

Ce simboluri vei întâlni în slotul online Always Hot Deluxe?

Simbolurile cu Cireșe, Lămâi, Portocale și Prune sunt cele de valoare mai mică, dar Strugurii și Pepenii pot oferi premii consistente. Clopoțelul este un alt simbol pe care îl vei găsi pe matrice, dar Stelele și Șeptarii pot fi cu adevărat profitabile – cel din urmă este cel mai bine plătit. Astfel, avem 9 simboluri în total care plătesc de la stânga la dreapta, pe role consecutive, pe una din cele 5 linii de plată active.

Ce câștig aduce fiecare simbol păcănele Always Hot Deluxe?

 • 3 X Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune = 8 X miza
 • 3 X Clopot, Struguri = 16 X miza
 • 3 X Pepeni = 20 X miza
 • 3 X Stele = 40 X miza
 • 3 X Șeptari = 60 X miza
Slotul online Always Hot Deluxe

Slotul online Always Hot Deluxe – Simboluri plăți

Always Hot Deluxe – Joc ca la aparate cu dublaj

La fel ca multe alte sloturi de la producătorul de jocuri Novomatic, jocul de păcănele Always Hot Deluxe debordează de simplitate. Nu există nici o caracteristică bonus, ci doar Gamble – citește aici mai multe despre această funcție. Fiecare câștig mic și mediu poate fi dublat. Această funcție presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar dacă alegerea este greșită, atunci suma pariată se pierde. De menționat este faptul că doar un câștig de maxim 500 x miza totală poate fi supus la dublaj.

Slotul online Always Hot Deluxe

Slotul online Always Hot Deluxe – Gamble

Păreri Always Hot Deluxe slot online

Dacă ești în căutarea unui slot cu rotiri gratuite sau alte funcții speciale, atunci acest joc nu este pentru tine. Always Hot Deluxe este un joc de pacanele retro, un slot care te face să te simți ca și cum ai fi în fața unui slot dintr-un bar, aș putea spune, de la Novomatic. Este destinat celor care preferă sloturile clasice, cu fructe și șeptari, dar care este perfect funcționabil și pe dispozitivele mobile. Partea bună este că îl poți testa atât într-un cazino online, cât și într-o agenție stradală, fiind un joc ca la aparate 77777 popular chiar și în prezent.

Unde poți juca pe bani reali Always Hot Deluxe?

Dintre cazinourile online licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, Betano, Superbet, Fortuna, NetBet, Maxbet și Magic Jackpot au în ofertă acest joc. De altfel, pe aceste platforme vei găsi cele mai complete colecții de jocuri Novomatic, printre care și Book of Ra Deluxe, Sizzling Hot sau Lucky Lady Charm s Deluxe.

O recomandare bună ar fi acum Magic Jackpot, un cazino la început de drum, dar la care poți încasa până la 1.500 RON bonus și 100 de rotiri gratuite la Book of Dead, unul dintre cele mai populare sloturi Play’n GO – un slot care oferă frecvent câștiguri excelente la păcănele și arată foarte bine din punct de vedere grafic.

Citește aici recenzia Magic Jackpot!

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0