buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

The Invisible Man păcănele gratis

Producator

NetEnt

Rating

Sending
0 / 5 (0 voturi)

 • Producător: NetEnt
 • Volatilitate: medie-mare
 • RTP: 96.3%
 • Data lansării: 11-12-2014
 • Mize: 1 - 400 RON
 • Câștig maxim: 1.000 X miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Nu

The Invisible Man păcănele gratis – Prezentare 🤵

 

The Invisible Man  este un joc ca la aparate realizat de suedezii de la NetEnt în colaborare cu Studiourile Universal, producătorul filmului cu același nume, care a apărut în 1933. De fapt, sursa de inspirație este romanul omonin publicat de cunoscutul scriitor H.G. Wells în 1897. Fidel povestirii originale, jocul ca la aparate lansat în 2014 are o serie de caracteristici dinamice, care cu siguranță te vor cuceri.

Detalii despre slotul online The Invisible Man

Structura jocului este o matrice cu 5 role pe 3 rânduri în care combinațiile care aduc câștiguri la păcănele (minim 3 simboluri identice succesive pe o linie de plată) se formează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Jocul are o volatilitate medie spre mare, un RTP bun – de 96.3%, iar pariul pe cele 20 de linii de plată poate varia între 1 RON și 400 RON. Valoarea maximă a unui câștig poate fi de 1.000x miza. Grafica slotului este una minimalistă, în care ecranul de joc este plasat pe un fundal care reprezintă un laborator. Animația este destul de interesantă, iar fundalul sonor are rolul de a crește misterul în timpul jocului.

The Invisible Man păcănele gratis – Simboluri și plăți

Jucând The Invisible Man păcănele gratis, vei observa că slotul este fidel povestirii originale, iar simbolurile cu valoare mare sunt reprezentate de personajele din film:

 • Flora Cranley – plătește 500x pentru 5 pe o linie de plată
 • Arthur Kemp – plătește 400x pentru 5 pe o linie de plată
 • Dr. Cranely – plătește 300x pentru 5 pe o linie de plată
 • Mr. Hall – plătește 200x pentru 5 pe o linie de plată
 • Mrs. Hall – plătește 150x pentru 5 pe o linie de plată
 • 10, J și Q – plătesc 60x pentru 5 pe o linie de plată
 • K – plătește 75x pentru 5 pe o linie de plată
 • A – plătește 100x pentru 5 pe o linie de plată
The Invisible Man – păcănele gratis

Tabelul de plăți The invisible Man

2 simboluri Wild în The Invisible Man

Acest joc de păcănele nu are un simbol Scatter, dar este prevăzut cu două simboluri Wild care înlocuiesc celelalte simboluri. Police Wild apare pe rola 1 și se deplasează spre dreapta cu câte o căsuță, până părăsește ecranul. La fiecare deplasare, generează un re-spin, crescând șansa de a câștiga. Griffin Wild (Omul Invizibil) apare pe rola 5 și are aceleași caracteristici, doar că se deplasează spre stânga. Cele două pot apărea simultan pe ecran, iar atunci când se ciocnesc inițiază bonusul cu rotiri gratuite.

The Invisible Man – păcănele gratis

Simboluri Wild The invisible Man.

Rotiri gratuite cu extra-bonus în The Invisible Man

Runda bonus constă în 10 rotiri gratuite în care cele două simboluri Wild pot apărea oriunde pe ecran, cu o frecvență mai mare, dar își vor păstra caracteristicile din jocul de bază. În cazul în care în timpul rundelor gratuite se va produce o nouă ciocnire între doi Wild diferiți vei primi 4 runde gratuite suplimentare. După ciocnire, simbolurile Wild care activează Free Spins dispar de pe role. Rotirile gratuite sunt prevăzute cu două contoare, Bonus Game și Police Spins. Fiecare dintre acestea are 8 căsuțe care vor fi completate de fiecare dată când simbolul Wild corespunzător generează un re-spin. Dacă un contor se umple în timpul rundelor gratuite va iniția o rundă bonus suplimentară care se va declanșa la finalul rundelor gratuite.

Police Spin – se inițiază când se completează contorul pentru Police Wild. Extra-bonusul constă în 3 rotiri gratuite cu 5 wild plasați aleatoriu. În timpul acestor rotiri gratuite nu apar Wild-urile din jocul de bază.

Griffin’s Rage Bonus Game – este disponibil când se completează contorul pentru Griffin Wild. Acesta se desfășoară în 3 locații diferite, Lions Head Inn, Ipping Station și The Mansion. În fiecare din aceste locații sunt 5 elemente care aduc câștiguri în fise cu multiplicatot 2x, 3x sau 4x. Casca roșie de poliție este elementul care anunță încheierea rundei.

The Invisible Man păcănele gratis – părerea noastră

Deși câștigurile dintr-o rotire nu sunt foarte mari, sesiunile de joc la The Invisible Man păcănele gratis au fost relaxante și dinamice, cele două simboluri Wild făcând toți banii. Frecvența apariției acestora și speranța unor combinații câștigătoare deosebite te mențin alert, iar varianta The Invisible Man păcănele gratis poate fi o alternativă excelentă pentru a te distra.

Unde poți juca The Invisible Man pe bani reali?

Dacă ai încercat The Invisible Man păcănele gratis pe site-ul nostru și te-a convins că merită să joci acest slot online și pe bani reali, trebuie să știi că este disponibil în mai multe cazinouri online de top din România. Îți recomandăm cazinoul NetBet  – nu doar pentru cele 50 de rotiri gratuite de care poți profita, dar și Bonusului de bun venit de 2.000 RON plus numărul mare de promoții interesante.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0