Imagine de fundal pentru jocul de sloturi
🔞 Făcând click confirm că am 18+ ani.

Notă: 0 Voturi: 0

Producător 👨‍💻: Champion Studio
Tema 🎰: Diverse
Data lansării 📅:15.07.2021
RTP 🤑:94%
Jackpot 💥:Nu
Caștig maxim 🎉:2000X
Linii de plată 💎:20
Role 🎲:3
Volatilitate 🔥:N/A

Money Gratis Demo Online

Hai într-o aventură plină de opulență și distactie cu jocul de păcănele Money Gratis! Este un slot creat de Champion Studio cu tematică pe bani, ce combină elementele moderne cu cele retro – aici găsești bonusuri populare, cum ar fi rotiri gratuite cu multiplicator x3 sau dublaj, dar fi o grafică de înaltă calitate, vibrantă și viu colorată.

Tot drumul către câștiguri are loc pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 20 de linii de plată variabile, alături de un wild bancher – vine cu multiplicator x2! Citește în continuare recenzia noastră pentru a afla mai multe detalii interesante, inclusiv cum poți activa rotiri gratuite fără limită!

Cum se joacă păcănele Money Gratis?

În general, toate jocurile de păcănele online Champion sunt simple de jucat, dar și de înțeles. Chiar și dacă ești nou în această industrie, vei înțelege rapid cum câștigi și cum te joci. Începe prin a alege pariul, liniile de plată sau modul automat. Nu rămâne decât să începi căutarea de premii.

Apoi poți da Start pentru a obține cele mai mari recompense – 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel, așezate pe o linie de plată selectată, de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă, formează un câștig. Pentru mai multe informații, cum ar fi valoarea fiecărui simbol sau cum se activează bonusurile, apasă pe ”i”.

Money Gratis GamePlay
Money Gratis GamePlay

Bonusuri aparate demo Money

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter (Dolar), vei activa runda bonus cu rotiri gratuite. Primești 15 jocuri gratuite, unde fiecărui câștig îi este aplicat un multiplicator x3. Există șansa de a obține și rotiri gratuite suplimentare, dacă pe role aterizează cel puțin 3 simboluri Dolar – nu există limită.

Opțional, poți juca la dublaj. Este o funcție de risc, unde îți poți dubla sau înmulți cu 4 premiul obținut într-o rotire/specială. Ghicește culoarea cărții întoarse cu fața în jos pentru multiplicator x2 sau ghicește suita de cărți pentru multiplicator x4. Dacă ai ales greșit, pierzi suma riscată la jocul de noroc.

Simbolul Wild este reprezentat de Bancher. De fiecare dată când pică pe role, acesta le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Scatter. Pe lângă asta, este cel mai valoros simbol din jocul de păcănele gratis Money și dublează premiile atunci când face parte dintr-un combo câștigător.

Păcănele online Money RTP 94 % și 20 Linii de Plată

Jocul de păcănele demo Money are un RTP de 94%, asemenea multor aparate gratis Champion Studio și o volatilitate medie spre ridicată. Slotul generaza câștiguri frecvente de valoare mică/medie, dar în același timp există și șansa ca un premiu mare să vină mai repede decât te-ai fi așteptat.

Money Gratis Linii de plata
Money Gratis Linii de plata

Există 20 de linii de plată variabile, pe care le poți seta din pictograme de sub role. Aici, poți alege între 1 și 20, cu mențiunea că dacă sunt mai multe moduri de câștig active, cu atât există și șanse mai mari de a forma victorii. Cheia este să practici mereu un joc responsabil – pariază atât cât îți permiți să pierzi!

Simboluri și Tabel de Plăți Money

Simbolurile prezente în jocul de păcănele gratis Money duc la bogăție și prosperitate: portofele, teanc de dolari, monede de aur, saci și valize pline cu bani. Bancherul este simbol Wild, în timp ce Scatter-ul este reprezentat de Dolar – activează bonus cu rotiri gratuite. De asemenea, pe role vei găsi și simboluri cărți de poker A, K, Q, J, 10 și 9.

Tabel de plăți Money Gratis cu 20 de linii de plată

  • Valiză cu bani – 750 de credite pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • Sac cu bani – 750 de credite pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • Teanc de dolari – 400 de credite pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • Portofel – 250 de credite pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • Moneda de aur – 250 de credite pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • A – 125 de credite pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • K – 125 de credite pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • Q – 100 de credite pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • J – 100 de credite pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • 10 – 100 de credite pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
  • 9 – 100 de credite pentru 5 simboluri pe o linie de plată activă
Money Gratis Simboluri
Money Gratis Simboluri

Verdict păcănele online Money de la Champions Studio

Money este un joc de păcănele atractiv, interesant și cu potențial mare de plată. Există bonusuri cu rotiri gratuite și multiplicator x3, wild-uri cu multiplicator x2 în jocul de bază, dar și o funcție de dublare. E adevărat, aceste caracteristici sunt des întâlnite la aparate online, însă ele pot genera câștiguri consistente. Cu siguranță, merită să joci Money Gratis la noi pe site, ca mai apoi să îl încerci și într-un cazino online licențiat ONJN în România.