Câștigă o mașină unică la Superbet! 1 RON pariat = o șansă la premii excelente

Câștigă o mașină unică la Superbet cu noua campanie SuperPasiuni Turate la Maxim! Un Super AUDI TT (2001) în valoare de peste 30 de mii de euro și alte premii atractive vor fi acordate, prin tragere la sorți, pe data de 15 iulie 2022, ora 19:00. Valoarea totală a premiilor se ridică la 285.716 RON, iar lista include:

  • 1 Audi TT tunat de echipa Coasta de Est
  • 10 Smart TV OLED LG 139 cm
  • 10 Smartphone iPhone 13 PRO
  • 10 Console Sony PlayStation PS5

Câștigă o mașină unică la Superbet!

Cum participi la promoție

Plasează pariuri de minim 1 RON la Superbet în perioada 6 mai – 13 iulie și înscrie codurile biletelor active în campania SuperPasiuni Turate la Maxim! 1 RON plasat la pariuri sportive, loto, virtuale sau pariuri live pe site, în aplicație sau în agențiile stradale înseamnă o șansă la premii. Un pariu de 5 RON îți va aduce 5 tichete, unul de 50 RON – 50 de tichete și așa mai departe.

IMPORTANT: Tichetele la extragere nu se acordă în mod automat. Trebuie să înscrii codul biletului plasat online sau în agenție în timp ce acesta este activ – adică rezultatul său nu este stabilit. 

La promoție pot participa clienții noi și existenți care au conturile verificate cu succes și care sunt înscriși în în Clubul Superbet, prin obținerea unui card de fidelitate „CARD DE MEMBRU SUPERBET”

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

  • Castigatorii vor fi anuntati de Organizatori, pe site-ul campaniei, club.superbet.ro, în Agențiile Superbet și pe canalele de social-media Superbet, Facebook si Instagram
  • Valoarea totală a premiilor se ridică la 285.716 RON

Câștigă o mașină unică la Superbet sau unul din celelalte 30 de premii pe 15 iulie! Mai multe pariuri, mai multe șanse de câștig.

Top Cazinouri
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
Bonus 2.500 lei + 300 Rotiri Gratuite
Bonus 100% pana la 1200 RON + 100 Rotiri Gratuite
Pachet bonus până la 2.500 Lei + 500 Rotiri Gratuite
9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Cele Mai Noi Păcănele
Jocul ca la aparate Star Pops
Jocul ca la aparate Star Pops

Jocul ca la aparate Star Pops. Joacă gratis unul dintre cele mai noi sloturi de la Relax Gaming, Câștiguri în cascadă, Cumpără Speciala.

Jocul ca la aparate Plunderland
Jocul ca la aparate Plunderland

Jocul ca la aparate Plunderland. Servește ceaiul alături de Alice in Țara Minunilor, in slotul de la Relax Gaming. Cumpără Speciala. Rotiri Gratuite.

Jocul ca la aparate Jurassic Party
Jocul ca la aparate Jurassic Party

Încearcă gratis jocul ca la aparate Jurassic Party de la Relax Gaming! Slot nou, simboluri cu dinozauri, Cumpără Speciala, Rotiri Gratuite.

Păcănele NoLimit City Misery Mining
Păcănele NoLimit City Misery Mining

Păcănele NoLimit City Misery Mining. Aventurează-te in adâncurile minei și descoperă comori fabuloase! Cumpără Speciala, 70.000 x miza / rotire.

Jocul ca la aparate Punk Toilet
Jocul ca la aparate Punk Toilet

Jocul ca la aparate Punk Toilet. Nimeni nu putea mai bine să creeze o asemenea capodoperă graffiti inspirată din toalete. Cumpără Speciala.