Câștigă o mașină unică la Superbet! 1 RON pariat = o șansă la premii excelente

Câștigă o mașină unică la Superbet cu noua campanie SuperPasiuni Turate la Maxim! Un Super AUDI TT (2001) în valoare de peste 30 de mii de euro și alte premii atractive vor fi acordate, prin tragere la sorți, pe data de 15 iulie 2022, ora 19:00. Valoarea totală a premiilor se ridică la 285.716 RON, iar lista include:

  • 1 Audi TT tunat de echipa Coasta de Est
  • 10 Smart TV OLED LG 139 cm
  • 10 Smartphone iPhone 13 PRO
  • 10 Console Sony PlayStation PS5

Câștigă o mașină unică la Superbet!

Cum participi la promoție

Plasează pariuri de minim 1 RON la Superbet în perioada 6 mai – 13 iulie și înscrie codurile biletelor active în campania SuperPasiuni Turate la Maxim! 1 RON plasat la pariuri sportive, loto, virtuale sau pariuri live pe site, în aplicație sau în agențiile stradale înseamnă o șansă la premii. Un pariu de 5 RON îți va aduce 5 tichete, unul de 50 RON – 50 de tichete și așa mai departe.

IMPORTANT: Tichetele la extragere nu se acordă în mod automat. Trebuie să înscrii codul biletului plasat online sau în agenție în timp ce acesta este activ – adică rezultatul său nu este stabilit. 

La promoție pot participa clienții noi și existenți care au conturile verificate cu succes și care sunt înscriși în în Clubul Superbet, prin obținerea unui card de fidelitate „CARD DE MEMBRU SUPERBET”

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

  • Castigatorii vor fi anuntati de Organizatori, pe site-ul campaniei, club.superbet.ro, în Agențiile Superbet și pe canalele de social-media Superbet, Facebook si Instagram
  • Valoarea totală a premiilor se ridică la 285.716 RON

Câștigă o mașină unică la Superbet sau unul din celelalte 30 de premii pe 15 iulie! Mai multe pariuri, mai multe șanse de câștig.

Top Cazinouri
Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus 1.500 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus 1.000 RON + 1.000 Rotiri Gratuite
Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
Bonus 1.000 RON + 150 rotiri gratuite făra rulaj
Cele Mai Noi Păcănele
Pacanele Hacksaw King Carrot
Pacanele Hacksaw King Carrot

Pacanele Hacksaw King Carrot. Un slot colorat, distractiv, Rotiri Gratuite, King Carrot, Cumpără Speciala, Câștig maxim 10.000x. Încearcă gratis.

Joc ca la aparate Boxes Dare 2 Win
Joc ca la aparate Boxes Dare 2 Win

Joc ca la aparate Boxes Dare 2 Win. Joc produs de Hacksaw Gaming, Un joc pe niveluri, capcane, suspans și premii pe măsura. RTP. Încearcă-l!

Jocuri ca la aparate Coins Dare 2 Win
Jocuri ca la aparate Coins Dare 2 Win

Jocuri ca la aparate Coins Dare 2 Win de la Hacksaw Gaming. Inspirat dupa jocul " marca sau banul", actualizat cu premii consistente! Încearcă-l!

Păcănele Gratis Mines Dare 2 Win
Păcănele Gratis Mines Dare 2 Win

Păcănele Gratis Mines Dare 2 Win. Inspirat dupa jocurile clasice Minesweeper, este un joc plin de suspans cu premii valoroase ascunse! 10.000x

Păcănele Hacksaw Double Rainbow
Păcănele Hacksaw Double Rainbow

Păcănele Hacksaw Double Rainbow. Joacă gratis și bucură-te de bogăția de caracteristici colorate, Wild, Linii Curcubeu, Nori Multiplicatori. RTP