Top sloturi de Craciun – Joaca gratis online

Top sloturi de Craciun – tot ce trebuie sa stii despre aceste jocuri. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Suntem înconjurați de ghirlande sărbătorești, magazine pline cu decorațiuni specifice Crăciunului, iar târgurile de Crăciun și-au deschis porțile.

Majoritatea dezvoltatorilor de jocuri ca la aparate creează sloturi speciale cu tema Crăciunului pentru a capta spiritul festiv și bucuria sărbătorilor de iarnă. În cadrul acestor sloturi vei întâlni o gamă largă de simboluri tematice ca Moș Crăciun(adesea întâlnit ca și Wild), brazi împodobiți, cadouri, clopoței, acadele în formă de baston, Spărgătorul de nuci, etc.

Fundalurile seamănă cu peisaje de iarnă sau decoruri interioare de Crăciun cu luminițe colorate și ghirlande. Atmosfera veselă de sărbătoare este redată de grafica luminoasă și colorată.  Muzica include melodii vesele de Crăciun acompaniate de efectele sonore ale clopoțeilor, șifonarea hârtiei de împachetat cadouri sau vocea lui Moș Crăciun cu un Ho-Ho-Ho! veritabil.

Toate aceste detalii sunt completate de animații încântătoare cum ar fi o sanie trasă de reni zburând deasupra grilei de joc sau o ninsoare începe o dată cu un joc bonus.

Pe toate platformele cazinourilor online din România vei găsi o gamă variată de jocuri cu tema Crăciunului. Aici sunt incluse și cele mai populare sloturi ca Sweet Bonanza, Sugar Rush, Big Bass Bonanza, Fruit Shop, Buffalo Power, Moon Princess toate în straie de sărbătoare cu decoruri de iarnă.

Pe lângă cele de mai sus, iată câteva exemple de top sloturi de Craciun care îți vor aduce zâmbetul pe buze, premii și o experiență de joc unică.

Secrets of Christmas (NetEnt) – Locul 1 in Top sloturi de Craciun

Top sloturi de Craciun - Secrets of Christmas

A fost lansat în 2016 și încă de atunci aduce bucurie indiferent de perioada anului în care este jucat prin grafica vizuală de primă clasă folosită. Este transpus într-un cadru festiv plin de culoare, luminițe, decorațiuni și bucurie de care chiar însuși Moșul s-ar mândri. Dezvăluie secretele Crăciunului învârtind cele 5 role de pe panou. Moș Crăciun are rol special de Wild și te va ajuta să formezi cele 25 de linii de plată.

Dacă Moșul este darnic și îți oferă 3 saci plini cu jucării, atunci magia  începe o dată cu jocul bonus. Vei primi 10 rotiri gratuite, iar în funcție de numărul Scatterelor declanșatoare vei primi și 3, 4 sau 5 cadouri. Aceste cadouri îți adaugă la jocul bonus runde gratuite, multiplicatori, simboluri Wild suplimentare sau role Wild.

Secrets of Christmas este jocul preferat al autorului acestui articol datorită graficii audio-vizuale si numarul 1 in Top sloturi de Craciun, dar mai ales a caracteristicilor oferite. Noi am testat jocul și am observat plăți frecvente în jocul de bază, iar speciala am primit-o destul de des comparativ cu multe alte sloturi.

2. Santa (Pragmatic Play) – Locul 2 Top sloturi de Craciun

joc de pacanele de craciun santa

Acesta este un joc de păcănele online nemaipomenit, care te ajută să intri în spiritul celei mai frumoase perioade a anului. Încă de la deschiderea slotului vei fi surprins de sunetele clopoțeilor de pe fundalul sonor, iar pe role îl vei întâlni chiar pe Moșul alături de elfi și reni. Este pe locul 2 in Top sloturi de Craciun.

Santa este un joc cu 5 role și 20 de linii de plată ce oferă beneficii multiple precum rotiri gratuite, jackpot, Wild-uri stivuite și un câștig maxim de până la 10.000x pariul. Cele două funcții speciale sunt foarte atractive. Runda cu rotiri gratuite este declanșată de 3 brazi împodobiți și oferă 6 runde gratis. Partea cea mai bună este că la finele fiecărei rotiri ultimele 4 role pot fi complet ocupate cu Wild-uri, fapt ce îți poate aduce mari câștiguri.

Jocul bonus, în schimb, este inițiat de 3 cadouri pe care le poți obține în mod natural pe role sau le poate arunca Moșul din sanie atunci când zboară cu renii deasupra grilei de joc. Pe panoul de joc apare un brad încărcat cu 12 daruri. Deschide cadouri cu premii în bani până la dezvăluirea unuia dintre cele 4 jackpoturi Grand, Major, Minor, Mini.

3. Santa vs Rudolf (NetEnt) – Locul 3 Top sloturi de Craciun

Top sloturi de Craciun Santa vs Rudolf

Santa vs Rudolf este contribuția furnizorului NetEnt la portofoliul păcănelelor de Crăciun în 2019. Moșul și renul său favorit sunt cei mai buni prieteni, dar nu și aici. Rudolf îi fură căciula Moșului, iar tu va trebui să îl ajuți să o recupereze. Moșul te poate recompensa cu premiul maxim de 1000x miza. Acțiunea de recuperare are loc pe o grilă de forma 5×3. Decorul este unul impresionant, cu imagini colorate inspirate din desene animate, iar muzica este fenomenală.

Pe grilă se pot forma 20 de linii de plată fixe, iar mecanismul jocului este chiar interesant. Plățile se fac din ambele sensuri, iar cele două Wild-uri – Santa și Rudolf – acordă 5 respinuri. Rudolf apare pe prima rolă din stânga, iar Santa pe prima din dreapta. La fiecare respin aceștia avansează cu o rolă, continuând până la ultima unde și dispar.

Rotirile gratuite se declanșează în mod atipic. Pentru a primi cele 10 runde gratis va trebui ca Rudolf și Santa să se ciocnească pe una din role. Runda se poate redeclanșa până la maximum 30 de rotiri într-o rundă. 8 apariții ale Moșului în runda bonus oferă la alegere premii în bani, multiplicator crescut sau pălăria Moșului. Rudolf poate aduce premii mari în cele 3 rotiri oferite cu 5 Wild-uri active puse aleatoriu la fiecare rotire. Toate aceste aspecte ne-au determinat sa includem acest slot demo pe podium in Top sloturi de Craciun.

4. Holiday Season (Play n’Go)

Holiday Season demo slot

Lansat în 2016, Holiday Season continuă să strălucească oferind premii consistente în unele cazinouri online. Este un slot cu 5 role și 10 linii ajustabile de plată. Mecanismul de joc este cel clasic de învârtire a rolelor de la stânga la dreapta.

Grafica vizuală este foarte bine realizată cu elemente specifice sărbătorilor de iarnă ca decoruri, mâncare, ceasul și șampania reprezentative pentru noaptea dintre ani. Cadoul roșu este Wild, iar Scatter este sticla cu șampanie. Trei astfel de simboluri acordă 5 rotiri gratuite. Orice Scatter în runda bonus oferă 2 rotiri gratuite extra. Poți obține până la 20 de rotiri gratuite într-o singură rundă. Ce e cel mai important este că fiecare rotire garantează un câștig!

5. Fat Santa (Push Gaming)

Top sloturi de Craciun Fat Santa

Acest minunat joc de păcănele este singurul joc de păcănele care ne-a oferit câștigul maxim. Pe lângă această mare surpriză plăcută, ne-a surprins prin designul atrăgător desprins dintr-un peisaj de iarnă de povești. Vei observa lângă grila de joc o cabană acoperită de zăpadă, un râu înghețat, un brad și o pasăre pe gărduleț. Fântâna este și ea decorată cu luminițe.

Moș Crăciun se va îngrășa și mai tare pe grila cu 5 role și 5 coloane. Cele 50 linii de plată se formează din partea stângă. Simbolurile sunt toate specifice tematicii. Vei avea globuri colorate, om de zăpadă, ren, spiriduș și pe Moșul. Acesta are rol de Wild, la fel și plăcinta.

Secvența Sania Moșului se declanșează la întâmplare în timpul rotirilor din jocul de bază. Zburând deasupra grilei, Moșul poate lăsa în urmă plăcinte Wild pe role. Secvența cu rotiri gratuite este inițiată când pe role aterizează atât Moșul cât și minim o plăcintă de Crăciun. Vei primi inițial 5 rotiri gratuite, dar pe măsură ce Moșul se îngrașă datorită plăcintelor de pe role, numărul rotirilor gratuite va crește. Moș Crăciun va mânca plăcintele rămânând pe poziția acestora și acționând ca Wild. Câștigul maxim se acordă atunci când ai ajuns la ultimul nivel al contorului în care Moșul ocupă toată grila de joc. Platile mari si gameplay-ul de exceptie face ca Fat Santa sa fie unul dintre sloturile favorite din Top sloturi de Craciun.

6. A Christmas Carol Megaways (Pragmatic Play)

A Christmas Carol jocul de pacanele

Acest joc de păcănele este inspirat din povestea lui Charles Dickens despre răscumpărarea lui Scrooge, în care acesta este speriat de fantome în încercarea de a fi mai bun, mai amabil. Grila de joc este cea tipică jocurilor de tip Megaways cu 6 role și una suplimentară pe orizontală cu 4 poziții. Pe role apar personaje din poveste ce aduc bucurie și animație jocului, mai puțin personajul înfricoșător cu glugă.

Este un joc cu o volatilitate ridicată și un RTP de peste 96%, în funcție de fiecare cazino în parte. Mecanismul de joc de tip Megaways permite formarea a maxim 200.704 moduri de câștig la fiecare rotire. Vei fi ajutat în formarea combinațiilor de Scrooge, care are rol de Wild și apare pe rola suplimentară. Este disponibilă funcția Ante Bet care crește pariul cu 25%, dar și șansa obținerii mai multor Scattere pe role.

Scatter este ceasul de buzunar al lui Scrooge, iar dacă prinzi 4 ceasuri se declanșează runda cu rotiri gratuite. Vei avea de ales una din cele 4 variante a rundei bonus în funcție de preferințe: rotiri mai multe și multiplicator de pornire mai mic, sau rotiri mai puține și multiplicator de pornire mai mare. Dacă ești nehotărât, alege a 4-a variantă în care vei primi aleatoriu una din celelalte 3. Multiplicatorul este progresiv, iar runda poate fi prelungită. Runda bonus poate fi cumpărată dacă ești nerăbdător să o obții în mod natural.

7. Happiest Christmas Tree (Habanero)

Happiest Christmas Tree

Pentru noi acest joc ca la aparate este surpriza acestui sezon. Deși lansat în 2018, noi l-am descoperit zilele trecute în cadrul unui Turneu de Crăciun organizat de un cazino online nou pe piață, Winboss.

Are o grafică de poveste, cu detalii specifice Crăciunului realizate cu multă atenție. Un brad împodobit lângă șemineul decorat cu ciorapi te întâmpină la deschiderea jocului. Pe grila de forma 5×3 vei forma până la 40 de linii de plată cu simboluri reprezentative pentru Crăciun. Cele mai mari valori de plată le dețin bradul(Wild și Scatter), ursulețul de pluș, spărgătorul de nuci, trenul și tobele.

Niciun alt joc pe care noi l-am încercat până acum nu a dat speciala atât de des ca acesta. Iar câștigurile pe linii de plată sunt frecvente. Rotirile gratuite sunt 15 la număr și sunt oferite de 3 brazi. Atunci când simbolurile de valoare mică formează combinații câștigătoare, ele vor fi eliminate de pe role în rotirile gratuite rămase. Astfel vei juca doar cu simboluri cu valoare mare de plată. Mai mult decât atât, jocul are și o rundă jackpot. Colectează câte 3 din fiecare simbol de valoare mică(pentru fiecare configurație de pariu în parte) și câștigi garantat unul din premiile afișate deasupra grilei de joc. Clopoțelul are cea mai mare valoare.  Câștigul maxim la orice rotire este de 700.000 lei!

8. Christmas Santa (Relax Gaming)

Christmas Santa

Un joc încântător, bine realizat ce oferă premii frumoase cu ajutorul lui Moș Crăciun. Grila de 5×5 se află în mijlocul unor dealuri acoperite de zăpadă. Vei juca pe ritmuri de muzică veselă, acompaniat de sunete de clopoței. Premiile le poți obține pe cele 3125 de moduri de câștig. Iar lângă grilă se află o scară de colectare a simbolurilor Moș Crăciun. Vei avea parte de câștiguri frecvente, iar cadourile aterizate pe role îți aduc și multiplicatori.

Runda cu rotiri gratuite este declanșată în două feluri: prin aterizarea a 3 Moși pe grilă sau din Roata Bonus. Această Roată oferă 16 premii cu 15 câștiguri instant, iar cel de-al 16-lea

inițiază runda cu rotiri gratuite. Aceasta începe cu un set de 5 rotiri. Îndrăznește și urcă pe scara Moșului pentru premii nemaipomenite, întrucât vei juca doar cu cele 4 simboluri speciale: Moș Crăciun( este sticky și colectat), cadourile (devin sticky), fulgii de zăpadă, Roata Bonus( devine sticky și oferă premii îmbunătățite ca rotiri extra, redeclanșare, simboluri Moș Crăciun sau premii instant de până la 50x).

9. Christmas Fortune (Ruby Play)

Christmas Fortune

Hai în satul lui Moș Crăciun și poți câștiga o parte din averea lui. Plasează pariuri pentru o șansă la premiul cel mare de 5.500x miza. Este un joc plin de culoare, cu un gameplay ușor, dar atractiv.

Cel mai valoros simbol este însuși Moșul, urmat fiind pe tabelul de plăți de renul său preferat. Scopul tău principal în acest joc este să colectezi cât mai multe globuri roșii și aurii. Șase astfel de globuri acordă un respin și îți pot oferi comoara Crăciunului, Jackpotul Christmas Fortune.

10. Wonders of Christmas (NetEnt)

Wonders of Christmas

NetEnt este, probabil, furnizorul care a dezvoltat cele mai multe jocuri cu tema Crăciunului. Wonders of Christmas este lansat în 2022. Are o volatilitate ridicată și oferă un câștig maxim până la 100.000x pariul. Colecționează cadouri pe ușa de la intrare a unei case decorate cu ghirlande și coronițe festive. Pe această ușă se regăsește grila de joc ce are o structură atipică 3-4-5-4-3. Pe grila în formă de diamant se formează 20 linii fixe de plată formate din combinații de simboluri pe role adiacente. Aflat pe locul 10 in Top sloturi de Craciun, jocul de pacanele Wonders of Christmas este unul foarte apreciat atat de jucatori dar si de cazinouri, pentru ca este prezent in oferta promotionala la aproape toate cazinourile.

Fii atent la simbolul cu cadou pentru că vei vrea să îl revezi la fiecare rotire. Acestea lasă o ramă pe poziția avută, iar întâmplător se transformă în cadou auriu. Această poziție devine Wild pentru următoarea rotire împreună cu pozițiile din jurul său. Un cadou care cade într-o ramă adaugă la bara de progres a multiplicatorului +1, iar când cade în ramă adaugă între 1 și 4 la multiplicator. La 200 de cadouri acumulate, multiplicatorul din rotirile gratuite crește. Valorile posibile ale acestuia pornesc de la x1 și urcă până la x1000. Runda cu rotiri gratuite acordă 3 rotiri și funcționează în stilul Hold&Win. Apar doar monede care sunt sticky, iar fiecare apariție a unei monede resetează rotirile la 3.

11. Xmas Joker(Play n’Go)

Xmas Joker

Pe cât de simplu, pe atât de atractiv prin premiile ce le oferă. Poți obține premiul cel mare de 6020x pariul într-un slot cu 3 role și 3 rânduri cu doar 5 linii de plată fixe. O valoare impresionantă pentru un slot cu această structură. Deși este un joc vechi, încă este un joc popular si merita sa fie inclus in Top sloturi de Craciun. Are un design plăcut cu elemente specifice Crăciunului ca biscuiți, turtă dulce, globuri, acadele și o muzică ambientală relaxantă în acord cu tema.

Jokerul Elf este Scatter, iar trei Jokeri acordă 10 rotiri gratuite. În timpul rundei bonus, pe role vor apărea cadouri cu rol de Scatter. La apariția a 3 cadouri vei primi extra 10 rotiri gratuite(maximul este de 50), iar pentru un set de 2 cadouri vei obține un câștig instant de până la 100x pariu.

12. Merry Xmas (Play n’Go)

Top sloturi de Craciun Merry Xmas

Merry Xmas este un joc de păcănele destul de simplu cu un gameplay ușor de înțeles. Are un design plin de culori cu detalii festive crăciunistice. Muzica de fundal este în acord cu tema și antrenantă menită să ridice nivelul adrenalinei la fiecare combinație câștigătoare.

Vei juca pe o grilă cu 5 role și 15 linii de plată ajustabile. Ca și simboluri vei întâlni globuri luminoase, candele aprinse, acadele în formă de baston, cadouri, reni, dar si simboluri cu multiplicatori. Combinațiile câștigătoare se formează începând din stânga, începând cu prima, a doua sau a treia rolă. Fapt ce îl face un joc de păcănele destul de interesant și atractiv si demn sa fie inclus in Top sloturi de Craciun. Simbolurile Joker sunt cele cu valori multiplicatoare, dar care au și rol de Wild. Acestea multiplică atunci când înlocuiesc.

Jocul Bonus este activat de 3 cadouri oprite pe rolele 1, 3 și 5. Alege unul din cele 3 pentru a afla ce premiu ai obținut. Poți câștiga până la 150x pariul total.

 

Pentru iubitorii de păcănele cu 7777, iată că aveți și varianta unor sloturi de acest tip cu tema Crăciunului de la furnizorul 7777 Gaming pe care nu le-am inclus in Top sloturi de Craciun:

  1. Golden 7 Christmas Mood
  2. Lucky 7777 Christmas Mood
  3. Super 7777 Christmas Mood
  4. Lucky Clovers Christmas Mood

 

Dacă tot am adus în discuție Târgurile tematice de Crăciun, știi care este diferența dintre acestea și păcănelele cu tema Crăciunului? La târg doar cheltuiești averi pe vin fiert și gogoși calde, la păcănele câștigi premii în bani! Dacă îți plac ambele activități și ți-au rămas bani la întoarcerea acasă, joacă la unul din cele mai populare cazinouri online din România și simte spiritul Crăciunului în cele apreciate jocuri din Top sloturi de Craciun,