Câștigă ceasuri Breitling de 5.000 de euro și multe alte premii la Vlad Cazino!

Câștigă ceasuri Breitling de 5.000 de euro și multe alte premii la Vlad Cazino! După ce a oferit în trecut lingouri de aur, mașini sport, motociclete legendare, vacanțe all-inclusive, pachete VIP de festival și multe alte premii inedite, cazinoul online Vlad Cazino derulează în această toamnă o nouă campanie promoțională, de această dată cu premii „vedetă” din categoria ceasurilor de lux.

În prim-plan se află marile premii constând în ceasuri de lux elvețiene marca Breitling, în valoare de 5000 de euro fiecare! De asemenea, numeroase alte premii vor ajunge la cei mai norocoși jucători: ceasuri Garmin și Fitbit premii de până la 1.000 RON bani extra și rotiri la slotul Wild Chapo 2.

Poți fii chiar tu unul dintre câștigători!

Toate acestea se pot câștiga pe platforma vladcazino.ro și în aplicația de mobil Vlad Cazino, participarea fiind deschisă tuturor jucătorilor, clienți noi sau existenți. Distracția la sloturi online, bingo online și jocuri de cazino de masă cu dealeri live vine așadar cu extra beneficii: șanse la premii epice.

Cum sunt acordate ceasurile de lux și celelalte premii VLADtastice

Conform regulamentului oficial al campaniei, orice client Vlad Cazino care dorește extra beneficii la distracție trebuie doar să opteze pentru participare, apoi să joace de minim 50 RON  la jocurile preferate – orice titluri de păcănele, jocuri în live casino sau în secțiunea de bingo. De fiecare dată când se îndeplinește condiția acestui rulaj, automat se acordă un tichet pentru extragerea săptămânii respective. Se pot acumula oricât de multe tichete transpuse în tot atât de multe șanse de câștig.

Practic, mai mult decât distracția asigurată în mod garantat, există posibilitatea unor extra avantaje, acordate la tragerile la sorți programate pentru următoarele date: 25 septembrie, 2 octombrie, 9 octombrie, 16 octombrie, 23 octombrie, 30 octombrie, 6 noiembrie,13 noiembrie, 20 noiembrie, 27 noiembrie, 4 decembrie.

Pentru fiecare astfel de extragere săptămânală există alocat un fond de premiere extrem de generos. Lista de premii săptămânale cuprinde un ceas Breitling, un ceas Garmin, un ceas Fitbit, 10 premii a câte 1.000 RON bani extra, 15 premii a câte 500 RON bani extra, 10 premii a câte 250 RON bani extra, 20 de premii a câte 250 RON bani extra, 30 de premii a câte 100 de rotiri cadou la Wild Chapo 2.

Jocul responsabil, o preocupare prioritară la Vlad Cazino

Pasionații de jocuri de cazino online și bingo online sunt protejați la Vlad Cazino prin politica în favoarea jocului responsabil. Astfel, aceștia pot folosi diverse instrumente pentru a le fi asigurată o experiență de joc plăcută și sigură, fără urmări nedorite. În același timp, echipa de specialiști analizează comportamentul de joc al clienților și intervine dacă observă atitudini cu potențial pericol pentru aceștia.

Vlad Cazino susține jocul responsabil, echilibrul deplin la jocuri de noroc online, inclusiv prin prisma campaniei recente demarate cu ocazia aniversării a 5 ani pe piața locală de gambling. Florin Piersic Jr. și Cătălin Bordea, ambasadori de brand Vlad Cazino, transmit în campanie sfaturi utile pentru jucători.

Cu peste 26 de ani de experiență internațională, Kindred Group transformă industria jocurilor de noroc investind în tehnologii noi, în produse inovatoare și, mai presus de toate, în oameni. Prezent în România cu brandurile Unibet și Vlad Cazino, grupul Kindred se remarcă inclusiv prin faptul că este primul operator care adoptă un indicator de urmărire a veniturilor obținute din câștiguri de la clienții care nu acționează responsabil la jocurile de noroc.

Misiunea Kindred: să ofere clienților săi o experiență de joc sigură și distractivă. Programul „Împreună spre zero” presupune atingerea unei ținte de zero încasări de la jucătorii cu risc de adicție.

Înscrie-te chiar acum în campania Vlad Cazino! E timpul pentru premii extra!

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0