Slot game

Jocul ca la aparate Foxin Wins Prezentare Slot

 

Fox s-a intors cu poftă de fotbal! Foxin Wins Football Fever face parte din seria Foxin Wins sieste un joc ca la aparate creat de producătorul de jocuri NextGen în martie 2018 pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și 25 linii de plată fixe. Tema jocului de păcănele este Vulpea care încearcă să prindă Spiridușul. La fel că alte multe sloturi NextGen, Foxin Wins vine cu funcții speciale de top, precum Rotiri Gratuite, Wild-uri, SuperBet și caracteristici aleatorii. Rata de câștig (Return to Player) este puțin sub media de piață, undeva la 95.61%, iar volatilitea este medie. Ajut-o pe Fox să alunge Spiridușii și câștigă peste 500.000 de monede!

Ce simboluri sunt slotul Foxin Wins?

Cu toate ca grilă de joc este amplasată pe un teren de fotbal, pe matrice vei găsi simbolurile familiare seriei Foxin Wins, respectiv o Mașină, un Conac (Fox se joacă fotbal in curtea lui), o Fântână de Aur și un Teanc cu Bani, fiind cele de valoare ridicată. De asemenea, o să întâlnești simboluri de valoare mică, precum cărțile de joc A, K, Q, J, 10 și 9. Wild-ul este reprezentat de însuși Fox și este cel mai bine plătit simbol, dar le și înlocuiește pe celelalte, cu excepția Scatter-ului (apare sub formă unui Sac cu Aur și oferă 100 de monede pentru 5 de un fel).

Tabel de plată păcănele Foxin Wins:

 • 5 X Wild = 2.000 monede
 • 5 X Mașină = 1.000 monede
 • 5 X Conac = 500 monede
 • 5 X Fântână de Aur = 250 monede
 • 5 X Teanc cu Bani = 250 monede
 • 5 X A, K = 200 monede
 • 5 X Q, J = 150 monede
 • 5 X 10, 9 = 100 monede
Jocul ca la aparate Foxin Wins

Jocul ca la aparate Foxin Wins – Simboluri și plăți.

Rotiri Gratuite în jocul de păcănele Foxin Wins

Caracteristica SuperBet

Opțiunea SuperBet îți oferă șansa de a ateriza pe tamburi mai multe simboluri Wild (puii de vulpe) prin plasarea unui pariu suplimentar. Nivelul din partea dreaptă a ecranului de joc îți permite să alegi între un pariu suplimentar x1 (puii de vulpe apar pe rolele 2, 3 si 4) sau un pariu x2 (1, 2, 3, 4 si 5). In jocul standard, puii de vulpe apar doar pe rola 3.

Rotiri gratuite

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter vei iniția secvența bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 10 la număr, iar în timpul funcției există un multiplicator de x2 pentru fiecare câștig. De asemenea, Wild-urile (puii de vulpe) apar mai des, ceea ce duce la câștiguri mai consistente.

Caracteristici bonus aleatorii

Există două caracteristici aleatorii: Foxy Funds și Leprechauns Chase.

 • Foxy Funds – Fox poate apărea după crearea unui combinații câștigătoare pentru a acorda premii suplimentare
 • Leprechaun Chase – Un Spiriduș poate aparea în ecranul jocului și Fox îl urmărește. Dacă îl prinde, vrei primi un câștig în monede 
Jocul ca la aparate Foxin Wins

Jocul ca la aparate Foxin Wins – Caracteristică Specială

Părerea noastră despre jocul ca la aparate Foxin Wins

Nu am nimic de reproșat acestui joc ca la aparate Foxin Wins, iar daca esti fanul fotbalului, cu siguranță vei aprecia acest joc de păcănele. Design-ul și grafica sunt decente, iar runda bonus cu rotiri gratuite și caracteristicile aleatorii sunt atuurile slotului, dar nimic neobișnuit până acum. Există o funcția SuperBet, care după părerea mea nu este altceva decât un truc pentru a determina jucătorii să joace cu un pariu mai mare decât este necesar. Una peste alta, cred că slotul merită timpul tău și, la fel ca sute de alte jocuri de păcănele gratis, Foxin Wins Football Fever este aici în varianta demo.

Unde poți juca cu mize reale Foxin Wins?

Crezi că jocul ca la aparate Foxin Wins poate fi slotul tău norocos pe bani reali? Ei bine, află că îl poți juca cu mize reale la următoarele cazinouri online recomandate:

 • NetBet
 • 888 Casino

Dacă ar fi să aleg în acest moment, aș opta pentru NetBet, deoarece vine cu peste 2000 de jocuri si  este cel mai mare cazino online existent la ora actuală pe piața din România. Pe lângă asta, ai cel mai consistent pachet de bun venit – 2.000 RON + 300 rotiri gratuite.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1