Slot game

Jocul ca la aparate gratis Lucky Twister

Trei jackpot-uri progresive, simboluri cu fructe/șeptari și dublaj te așteaptă în jocul ca la aparate gratis Lucky Twister! Este un slot dezvoltat de producătorul de software Fazi în 2020 pe o matrice cu 4 rânduri X 6 role, unde se câștigă cluster, adică pentru grupuri de simboluri. RTP-ul este excelent, peste media de piață, de 96.25%, volatilitatea este ridicată, în timp ce câștigul maxim poate ajunge până la 1.000 X miza totală pe rotire. Descoperă 77777, Cireșe sau BAR și de pe dispozitivul mobil Android sau Apple!

Jocul ca la aparate gratis Lucky Twister - introducere joc
Introducerea slotului Lucky Twister

Cum câștigi la păcănele Lucky Twister?

Se câștigă pentru grupuri de simboluri de același fel așezate oriunde pe role orizontal sau vertical – cu minim 9 simboluri identice se formează un câștig, însă recompense mai mari vin de la 20 în sus – cu x30 vei încasa premii uriașe. Cel mai valoros simbol este Diamantul, în timp ce simbolurile cu fructe plătesc mai puțin. Plăți suplimentare poți obține dacă joci la dublaj sau dacă se activează unul din cele 3 jackpot-uri.

Este un slot de volatilitate ridicată, cu premii dese de valoare mai mică, dar în același timp există și șansa unor câștiguri consistente mai repede decât te-ai fi așteptat – joc responsabil!

Cât plătește un ecran cu fiecare simbol?

  • X30Diamante = 1.000 x miza
  • X30 Șeptari = 500 x miza
  • X30 BAR = 500 x miza
  • X30 Clopoței = 250 x miza
  • X30 Cireșe = 250 x miza
  • X30 A, K, Q, J, 10 = 100 x miza
Jocul ca la aparate gratis Lucky Twister – tabel de plată

 BONUS

Nu există bonusuri cu rotiri gratuite sau alte caracteristici. Este un slot simplu, destinat mai mult fanilor simbolurilor cu fructe și șeptari. Toată acțiunea are loc în jocul de bază – obține cât mai multe simboluri în combinație pentru câștiguri frumoase (30 x simbol este cel mai mare combo posibil).

După orice câștig, poți juca la dublaj. Trebuie să ghicești ce culoare are cartea întoarsă cu fața în jos (Roșu/Negru), iar dacă ai ghicit poți întoarce altă carte sau colecta premiul total. Prima selecție greșită duce la pierderea sumei de bani câștigate până atunci.

Jackpot – Se declanșează aleatoriu, dar din experiență am observat că jucătorii care aleg să joace pe mize mai mari au mai multe șanse de câștig, cel puțin în mod teoretic (nu există certitudini, deci ai nevoie și de mult noroc). O parte din pariu este destinat sumei jackpot – când ajungi la valoarea lui, poți câștiga Jackpot Gold, Platinum sau Diamond.

Merită să joci păcănele Lucky Twister?

Lucky Twister este impresionant din punct de vedere al câștigurile, dar că design și coloana sonoră nu impresionează. Simbolurile cu fructe sunt un punct atractiv, dar nu există wild-uri, rotiri gratuite sau alte caracteristici bonus, deci cum se câștigă la paăcănele pe internet Lucky Twister? Pare destul de greu de încasat o recompensată consistentă. Există multe aparate online cu șeptari mult mai interesante, atât din punct de vedere vizual, cât și că funcții, pe care le poți testa gratis, fără să riști niciun ban din buzunarul tău. Pe pagina noastră găsești o mulțime păcănele 77777 – CLICK AICI!

Unde poți juca pe bani reali jocul ca la aparate gratis Lucky Twister?

Vrei să joci pacanele pe bani reali Lucky Twister și nu știi care cazino online licențiat ONJN în România îl are în portofoliu? Află că îl găsești la cazinoul online NetBet. Pariurile încep de la 0.10 RON și ajung până la 200 RON, atât pe versiunea desktop (laptop/PC), cât și pe dispozitivele mobile IOS sau Android (tabletă/telefon). La NetBet te bucuri de bonusuri fără depunere cu rotiri gratuite la pacanele populare, promoții atractive cu premii cash și bonus uriaș la primul depozit – Intră în atmosfera NetBet cu bonus special !