Slot game

Jocuri ca la aparate Scroll of Dead – Prezentare Slot

Vizitează Templul Faraonilor cu jocul de păcănele Scroll of Dead într-o grafică și animații moderne pentru câștiguri de până la 375.000 de monede într-o singură rotire! Slotul Playson este dispus pe o matrice standard în jocul de baza, cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe, dar structura se modifică în timpul funcției Rotiri Gratuite – grilă devine 3 X 6. Este un joc extrem de volatil, dar simbolurile expandabile și funcția Gamble te pot duce mai aproape de comorile reginei Cleopatra.

Cum câștigi la slotul Scroll of Dead?

Toate simbolurile, cu excepția Scatter-ului (oferă câștiguri oriunde ar ateriza pe tamburi) plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu prima rolă. Ai nevoie de 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri potrivite (doar în Free Spins) pentru a forma un câștig. Cele mai mari plăți vin în timpul funcției Rotiri Gratuite, acolo unde un “tablou” cu oricare simbol poate genera un câștig substanțial.

Tabel de plată la slotul Scroll of Dead în jocul de baza

  • 5 x Cleopatra = 5.000 monede
  • 5 x Șarpe = 1.500 monede
  • 5 x Pasăre = 500 monede
  • 5 x Cruce Ankh = 500 monede
  • 5 x A, K = 125 monede
  • 5 x Q, J, 10 = 100 monede

Câștigurile per simbol cresc în timpul funcției Rotiri Gratuite, deoarece se activează și rola 6. De exemplu, 6X Cleopatra plătește 7.500 monede, în timp ce 6X Șarpe vine cu 3.000 de monede. Să nu uităm de Scarabeu, care joacă atât rol de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cât și de Scatter. De asemenea, 5 sau 6X acordă 200 de monede, respectiv 500.

Jocuri ca la aparate Scroll of Dead
Jocuri ca la aparate Scroll of Dead – Simboluri

Funcții speciale joc ca la aparate Scroll of Dead – rotiri gratuite cu simbol special expandabil + rolă suplimentară

3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Scarabeu) acordă 8 rotiri gratuite și o plată de 2, 20 sau 200 de monede. Înainte de a începe, este deblocată a 6-a rolă pentru a deveni activă pe toată durata funcției. Apoi, este ales un simbol special în mod aleatoriu pentru a deveni simbol special expandabil – acesta se extinde pe întreagă rolă atunci când formează o combinație câștigătoare (nu trebuie să aterizeze pe role consecutive pentru a acordă un câștig).

Joc de noroc – Gamble

În urmă unui câștig din jocul de bază, acesta poate fi dublat sau înmulțit de 4 ori prin funcția Gamble. Tot ce trebuie să faci este ghicești corect culoarea cărții – Roșu sau Negru, iar suma pariată se dublează, în timp ce selectarea corectă a cărților Inimă, Romb, Treflă și Frunză face ca suma câștigată să se înmulțească cu 4. Poți întoarce maxim 5 cărți, dar nu uita că prima carte greșită, duce la pierderea întregului câștig.

Jocuri ca la aparate Scroll of Dead
Jocuri ca la aparate Scroll of Dead – Scatter, simboluri gratuite

Jocuri ca la aparate: Scroll of Dead  – părerea noastră

Am descoperit un slot extrem de interesant, poate chiar mai atractiv decât Book of Dead. În primul rând, câștigul maxim este de 7.500X miza totală, iar al 6-lea tambur din Free Spin îl diferențiază de celelalte jocuri ca la aparate cu tematică egipteană. Ne plac simbolurile, acestea creează câștiguri solide per linie, iar funcția de dublaj este o posibilă cale către plăți consistente. Cu siguranță, merită atenția ta. Ce ar fi să îl încerci gratuit pe site-ul nostru, fără să riști bani reali?

Unde poți juca pe bani reali Scroll of Dead?

NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, 888casino și Superbet sunt cele 5 cazinouri online recomandate unde poți testa pe bani reali jocul de Scroll of Dead, cu mize cuprinse între 0.50 RON și 500 RON. Explorarea Egiptului Antic necesită timp și bani, iar la Maxbet ai parte de un bonus fabulos de bun venit, dar și de promoții inedite, care te duc mai aproape de Jackpot. Dacă vrei bani bonus la înregistrare, fără depunere, CLICK AICI!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0