Slot game

Păcănele cu fructe Blazing Ice

Încearcă păcănele cu fructe Blazing Ice de la producătorul de jocuri Synot și obține câștiguri fierbinți! Pe o matrice cu fructe 3X3 și 27 linii de plată fixe te așteaptă funcții “cool”, precum Mystery Box, Gamble și Respin. Acest joc dezvoltat în aprilie 2017 vine cu un RTP (rată de câștig) excelent, de 96%, volatilitatea este ridicată, ceea ce face ca premiul maxim pe rotire să fie undeva la 500x – 540x miza totală. Descoperă mai multe detalii interesante, inclusiv cum poți obține câștiguri aleatorii, de până la 100X miza totală într-un singur spin!

Cum câștigi la Blazing Ice?

Este simplu să câștigi la păcănele online Blazing Ice! Trebuie doar ca pe matrice să aterizeze 3 simboluri identice pe una din cele 27 linii de plată. Chiar dacă nu există simboluri Wild, care să te ajute să obții mai multe combinații câștigătoare, fructele delicioase se conectează destul de des între ele, pentru a acorda premii suculente – cele mai mari câștiguri sunt oferite de Pepeni. Se pot obține recompense suplimentare, dacă joci la dublaj (opțional), dar este o funcție de risc, care necesită inspirație și noroc.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 3 Pepeni oferă de 20 de ori miza totală
  • 3 Struguri oferă de 10 ori miza totală
  • 3 Prune acordă de 5 ori miza totală
  • 3 Portocale oferă de 3 ori miza totală
  • 3 Lămâi vin acordă de 2 ori miza totală
  • 3 Cireșe oferă de 2 ori miza totală
Păcănele cu fructe Blazing Ice
Simboluri în păcănele cu fructe Blazing Ice

Funcții speciale în jocul de păcănele cu fructe Blazing Ice

3 Globuri  de Gheață sau de Foc pe o linie de plată activă acordă de 100 de ori pariul total! Partea interesantă aici este că dacă pe matrice aterizează doar două astfel de simboluri, se activează funcția Respin, care îți oferă șansa ca al 3-lea simbol să pice pe role.

Funcția de joc dublu sau nimic

Dacă alegi să riști, orice câștig, nu mai mare de 275.000 RON, poate fi jucat la dublaj. Aici, va trebui să ghicești următoarea carte întoarsă – ea poate fi roșie sau neagră. Poți întoarce maxim 10 cărți sau poți folosi opțiunea „Înjumătățire” pentru a risca doar jumătate din premiu. Nu uita că prima selecție greșită duce la pierderea întregului câștig. 

Funcția Mystery Box

Dacă pe grilă de joc 3×3 aterizează 3 simboluri Mystery (Zaruri roșii) în aceeași rotire, vei obține un premiu cuprins între 2x și 100x miza totală, ceea ce este destul de interesant, mai ales pe o miza mai mare (nu uita să practici mereu un joc responsabil).

Păcănele cu fructe Blazing Ice
Funcția Specială prezentă în păcănele cu fructe Blazing Ice

Păreri joc de păcănele cu fructe Blazing Ice  

Blazing Ice este un slot simplu, dar plin de acțiune, deoarece există șanse bune de a obține câteva premii consistente și care, din experiența noastră cu acest joc, nu sunt atât de greu de obținut. Există caracteristici bonus interesante, care se declanșează destul de des, cu potențial, dar care nu vor fi pe placul tuturor, deoarece nu sunt din era modernă. Dacă îți place să încerci jocuri de păcănele cu fructe tradiționale, dar cu o nou design, atunci credem că ar trebui să dai o rotire acestui slot, fie pe bani reali, fie gratis pe site-ul nostru.

Unde poți juca pe bani reali Blazing Ice?

Superbet, Betano și NetBet Cazino sunt cazinouri online licențiate ONJN în România unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Blazing Ice, cu mize cuprinse între 0.10 RON și 500 RON pe desktop (PC, laptop), cât și pe dispozitivele mobile Android sau iOS (smartphone, tabletă). Oricare ar fi alegerea ta, ambele platforme vin cu mega bonusuri!

LINK SPECIAL 1

LINK SPECIAL 2

LINK SPECIAL 3

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1