Slot game

Păcănele din filme Moriarty Megaways – Descriere Slot

 

Celebrul detectiv al lui Sir Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes este un personaj fictiv, care apare în mod regulat în diferite forme de divertisment, precum cărți, filme și, desigur jocuri video – chiar și păcănele. Hai pe străzile din Londra cu jocul ca la aparate Moriarty Megaways, pe o matrice cu 6 role X 7 rânduri, pentru a-l ajuta pe Holmes să îl prindă pe profesorul James Moriarty! Lansat în mai 2021 de producătorul de jocuri iSoftBet, acest slot cu până la 117.649 linii de plată ne impresionează din punct de vedere vizual și audio, dar și prin câștigul maxim de până la 37.500 X miza totală. Ești gata de aventura vieții tale?

Simboluri din poveștile lui Sherlock Holmes

Există o serie de simboluri speciale – Ceasul este Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus, Ziar (simbol misterios), Holmes și Watson. Vei întâlni și simboluri comune – cărțile de joc A, K, Q, J, 10 și 9, dar și pe însuși Moriarty – oferă cel mai mari câștiguri.

Tabel de plată la păcănele Moriarty Megaways

  • 6 x Moriarty = 25 x miza
  • 6 x Inel = 5 x miza
  • 6 x Rege = 2 x miza
  • 6 x Pion = 1.5 x miza
  • 6 x A, K = 0.8 x miza
  • 6 x Q, J = 0.6 x miza
  • 6 x 9 = 0.4 x miza
Păcănele din filme Moriarty Megaways

Păcănele din filme Moriarty Megaways Simboluri și plăți

Dezvăluie Misterele caracteristicilor bonus

După fiecare combinație câștigătoare, simbolurile respective dispar, permițând celor noi să cadă în spațiile rămase goale și să formeze un nou câștig. Cascadele continuă până când nu se mai obțin alte victorii. Această funcție este cunoscută ca și Câștiguri în Cascadă sau avalanșă.

Funcția Watson Mystery Symbols

În mod întâmplător, pe matrice pot ateriza simboluri misterioase, care se vor transforma în același simbol. Urmează o rotire, dar mai important este faptul că aceasta vine și cu multiplicatori progresivi, începând cu 1x, ceea ce poate genera premii foarte bune la păcănele.

Rotiri Gratuite

Funcția Free Spins se declanșează prin aterizarea a 3 sau mai multe simboluri Bonus în aceeași rotire, oriunde pe matrice. Vei primi 15 rotiri gratuite, plus încă 5 pentru fiecare Scatter suplimentar pe role, până la 30. Pentru început, rotirile gratuite vin cu un multiplicator de x1, care crește după fiecare cascadă. Partea interesantă este că ecranul suferă mici modificări, reducând dimensiunea grilei principale și adăugând, în același timp, două contoare în partea de jos – unul pentru Watson și unul pentru Holmes. Ori de câte ori aterizează un simbol Holmes sau Watson, contorul lor se umple. Când sunt colectate 3 simboluri, contorul respectiv se transformă într-un mini slot cu o caracteristică specifică:

  • Watson – oferă o rotire în care aterizează simboluri misterioase, care se vor transforma în același simbol
  • Holmes – vine cu o singură rotire unde sunt activi 117.649 Megaways
Păcănele din filme Moriarty Megaways

Păcănele din filme Moriarty Megaways – Rotiri gratuite

Păcănele unde poți cumpăra Rotiri Gratuite

Cu un simplu click pe butonul Moriarty Free Spins, din partea stângă a ecranului, poți cumpăra rotiri gratuite. La următoarea rotire vei declanșa principala funcție, dacă plătești de 150 de ori miza totală, unde te vei bucura de aceleași caracteristici bonus.

Păcănele din filme Moriarty Megaways – părerea noastră

Moriarty Megaways este un slot complex, cu funcții speciale atractive, cu potențial, asemenea unui alt titlu inspirat din poveștile cu acest detectiv – Holmes and the Stolen Stones. Încă nu ne-am decis care ne place mai mult, dar tu poți să ne spui părerea ta printr-un vot, încercând păcănele gratis pe site-ul nostru, inclusiv cele două jocuri din filme.

Unde poți juca pe bani reali Moriarty Megaways?

Vrei să rezolvi enigma pe bani reali pentru a fi recompensat cu premii foarte mari? Ei bine, la Superbet, Betano, NetBet, Maxbet și Magic Jackpot îl poți juca cu mize cuprinse între 1 RON și 25 RON.

Vrei 50 Rotiri Gratuite la înregistrare, fără depunere? Alege NetBet! Deschide cont din acest link special – CLICK AICI și profită de un mega bonus pentru prima depunere!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1