Slot game

Păcănele gratis Golden Ticket 2

Fii cel mai mare magician pentru o zi la păcănele Golden Ticket 2! Acest slot Play n Go te invită la circ, pe o matrice cu 5 rânduri X 5 role și 20 de linii de plată fixe, acolo unde există multe simboluri uimitoare și funcții bonus de top. Premiul cel mare este de 5.000 X miza totală pe rotire! Poți asista la distracție și de pe un mobil iOS sau Android, jocul fiind complet optimizat pentru dispozitivele mobile.

Cum câștigi la slotul Golden Ticket 2?

Cu 3 sau mai multe simboluri care se potrivesc orizontal și/sau vertical se formează o combinație câștigătoare. Apoi, simbolurile câștigătoare dispar de pe role și în locul lor cad altele noi, ceea ce poate duce la formarea de noi victorii într-o singură rotire. Cu fiecare combo, multiplicatorul crește cu 1x. Poți câștiga până la 5.000 X miza totală per rotire, plată posibilă mai degrabă în “specială”.

Ce valoare are fiecare simbol?

 • 5 x Cort = 50 x miza
 • 5 x Femeie = 10 x miza
 • 5 x Aruncător de cuțite = 10 x miza
 • 5 x Clovn = 10 x miza
 • 5 x mix Femeie, Aruncător de cuțite, Clovn = 5 x miza
 • 5 x Joben = 4 x miza
 • 5 x Cuțite = 3 x miza
 • 5 x Țintă = 3 x miza
 • 5 x Măciuci = 2 x miza
 • 5 x Bicicletă = 2 x miza
Păcănele gratis Golden Ticket 2

Funcții speciale

De cum deschizi jocul, vei vedea în partea stânga a grilei un contor cu 3 segemente, care este umplut atunci când apar câștiguri. Câștigurile formate din 3, 4 sau 5 simboluri umplu 1, 2 sau 3 segmente, ca mai apoi să se activeze funcția wild-uri multiplicatoare, unde 1 sau 2 wild-uri multiplicatoare sunt adăugate aleatoriu pe tamburi.

În partea dreapta, este afișat unul dintre cele 3 caractere, influențând ce multiplicator wild va fi: un Clovn, un Aruncător de cuțite și o Femeie.

În spatele simbolurilor de pe grilă se află cuvântul BONUS. Ștergerea rândului BONUS activează funcția rotiri gratuite, care vine cu 3 opțiuni:

 • 5 rotiri gratuite extrem de volatile cu multiplicator wild x3;
 • 7 rotiri gratuite de volatilitate medie cu multiplicator wild x2;
 • 9 rotiri gratuite de volatilitate redusă cu multiplicator x1.

În timpul funcției rotiri gratuite, umplerea a 3 segmente ale contorului declanșează o invartire câștigătoare cu wild 2×2 – acesta este amplasat aleatoriu pe matrice. Dacă reușești să ștergi grila complet, se acordă un bonus de 500 de ori pariul total.

Păcănele gratis Golden Ticket 2

Păcănele gratis Golden Ticket 2 – părerea noastră

Golden Ticket 2 este un joc ca la aparate dinamic, plin de acțiune, cu multe funcții bonus – ne place că există un multiplicator progresiv și în jocul de bază. Atmosfera este distractivă, cu efecte audio plăcute, în timp ce design-ul este de cea mai bună calitate. Aceste elemente te poți distrage, așa că nu uita să practici mereu un joc responsabil și să pariezi atât cât îți permiți. Încearcă gratis Golden Ticket 2 pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali Golden Ticket 2?

Poți testa păcănele gratis Golden Ticket pe această pagină sau pe bani reali la următoarele cazinouri online recomandate: Betano, Unibet, Vlad Cazino, Magic Jackpot, Superbet, PokerStars, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winmasters sau NetBet, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON. Te poți bucura de circ de oriunde te-ai afla cu Betano Cazino, deoarece este platforma cu cea mai bună aplicație mobilă, iar pe lângă asta, te bucuri de un bonus de bun venit fabulos la înregistrare + rotiri gratuite fără depunere.