Slot game

Pacanele gratis La Fiesta

Este timpul pentru petrecere! Joacă păcănele gratis La Fiesta și bucură-te de Sărbătoarea taurilor la Pamplona! Luptele cu tauri sunt un deliciu, iar dacă ești destul de curajos  poți câștiga premiul cel mare de până la 15.000 X miza totală. Pe lângă festival, în acest joc Relax Gaming te bucuri și de bonusuri cu rotiri gratuite sau multiplicatori progresivi. Toată acțiunea are loc pe 5 role și 40 de linii de plată, într-o atmosferă veselă și plină de distracție. Hai la festival!

Simboluri Pacanele gratis La Fiesta

Trei simboluri personaje sunt simbolurile de valoare mare: Senorita, Matador și Bărbat cu barbă. Apoi, pe role vei găsi sticluțe cu poțiuni sub forma de cărți de joc oferă premii mai mici, în timp ce Taurul plătește cel mai bine. Calul este simbol Wild, în timp ce Scatter-ul apare sub 4 forme diferite (Chitară, Roșie, Trandafiri și Taur).

Simboluri Pacanele gratis La Fiesta
Simboluri Pacanele gratis La Fiesta

Cum se joacă păcănele gratis La Fiesta?

De cum se deschide slotul, alege miza potrivită bugetului tău – click pe + sau – pentru a alege pariul. Poți începe prin apăsarea butonului mare rotativ sau poți alege un joc automat (de la 10 sau până la un număr infinit de rotiri). Nu uita să verifici tabelul de plăți – vezi ce valoare are fiecare simbol și cum se activează bonusurile (click pe cele 3 linii din stânga jos). Te-ai întrebat cum câștigi la păcănele? Cu minim 3 simboluri de același fel pe o linie de plată activă se formează un câștig.

Pacanele gratis La Fiesta
Pacanele gratis La Fiesta

Caracteristici bonus Pacanele gratis La Fiesta

Funcții care se activează în mod întâmplător

  • La Tomatina – Simboluri roșiie Wild sunt plasate pe role;
  • Pamplona – Se declanșează la începutul unei rotiri, iar simbolul taurului devine mega stivuit;
  • San Joan – Un măgar Wild cu un multiplicator progresiv va apărea pe role. Când măgarul este pe două picioare, rolele se învârt și multiplicatorul crește, iar când măgarul se întinde, vei primi o ultima rotire și +1 la multiplicator.

Free Spins Cu 3 simboluri pe role, vei activa bonusul. Există 4 runde diferite cu rotiri gratuite, însă doar al 3-lea simbol Scatter de pe ultima rolă va alege modul:

  • Scatterul cu trandafiri declanșează rotiri gratuite Falleras – începe cu un mini joc, unde fiecare trandafir nou ce aterizează pe tamburi acordă o rotire;
  • Scaterul cu roșie activează rotiri gratuite La Tomatina – 7 rotiri gratuite, iar fiecare Wild roșie va deveni lipicios și va rămâne blocat în poziție până la sfârșit;
  • Scatterul taur activează rotiri gratuite Pamplona – primești 6 rotiri gratuite, iar simbolul taur poate fi transformat în Mega Stacked și va rămâne blocat în poziție până se termină funcția;
  • Scatter-ul chitară activează rotiri gratuite San Joan – pe role apar simboluri armăsar cu multiplicatori progresivi, cu Wild-uri care se mută pe role.

În general, la mai toate jocurile de păcănele Relax Gaming poți cumpăra rotiri gratuite. Click pe butonul ”Buy Feature” și plătește de 50 de ori miza totală pentru a activa Free Spins.

Free Spins Pacanele gratis La Fiesta

Cum câștigi la slotul gratis La Fiesta?

O victorie se formează din minim 3 simboluri de același fel așezate pe o linie de plată activă, de la stânga la dreapta, pe role consecutive (începe de la prima). Cu 40 de linii de plată, valoarea simbolurilor este destul de mică, însă se câștigă des. Wild-sunt cheia către recompense mai mări.

Tabel de plăți

·      5 x Taur = 10 x miza

·      5 x Matador = 3 x miza

·      5 x Bărbat cu barbă = 2.5 x miza

·      5 x Senorita = 2 x miza

·      5 x Sticle cu poțiuni = 0.7 x miza

Păreri Pacanele gratis La Fiesta

La Fiesta este un joc de păcănele uimitor, atât ca design, cât și ca bonusuri – cursele cu tauri sunt întotdeauna o atracție. Este un slot vesel, plin de culoare, care merită încercat, mai ales că pariurile sunt accesibile. Partea bună este că pe site-ul nostru poți juca gratis La Fiesta. Noi l-am testat și am descoperit un slot volatil, cu premii mai degrabă mici în jocul de bază, însă odată ce am activat ”speciala”, am rămas plăcut impresionați de potențialul de plată. Încearcă-l și tu!

Unde poți juca pe bani reali La Fiesta?

Maxbet, Winmasters, Magic Jackpot, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Frank Casino, SlotV, Mr Bit sau Betano sunt cazinouri online unde poți juca pe bani reali La Fiesta de la Relax Gaming. Pe pagina noastră găsești în detaliu promoții la fiecare cazino – tu știi cât de multe bonusuri fără depunere există?

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 2.000 RON + 300 rotiri gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0