Slot game

Păcănele gratis Supra Hot – Prezentare Slot

 

Dacă îți dorești un slot cu fructe și șeptari, în care câștigurile vin mai des decât te-ai fi așteptat, află că jocul de păcănele gratis Supra Hot de la Novomatic cam asta face, mai ales că este structurat pe o grilă de joc cu 3 rânduri X 4 coloane și nu mai puțin de 25 linii de plată fixe. Lansat în august 2015, jocul vine cu un RTP destul de mic, de 95.2%, iar volatilitatea este medie spre ridicată. Așadar, te simți nerăbdător să afli mai multe despre jocul Supra Hot? Citește recenzia noastră și vezi ce îți aduce un ecran plin cu Cireșe, Lămâi, Portocale sau Prune – ca la aparate 77777. Vezi aici mai mult sloturi cu fructe! 

Ce simboluri sunt în slotul online Supra Hot?

Cele mai îndrăgite simboluri cu fructe nu lipsesc din jocul de păcănele gratis Supra Hot– Cireșe, Lămâi, Prune și Lămâi – toate cu aceeași valoare. Apoi, găsim simbolul X, BAR, Steaua și Șeptarul, care, ca de obicei, este cel mai bine plătit. Din păcate, nu există simbol Scatter sau Wild, dar nu te poți supăra – știi cum se spune, nu le poți avea pe toate!

Cât plătește fiecare simbol la păcănele Supra Hot?

  • 4 x Șeptari = 160 X miza
  • 4 x Stea = 60 X miza
  • 4 x BAR = 40 X miza
  • 4 x Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune = 4 X miza
  • 4 x X = 2 X miza
Păcănele gratis Supra Hot

Păcănele gratis Supra Hot – Simboluri Plăți

Supra Hot – joc ca la aparate cu dublaj și multiplicator x2

Supra Hot este un slot tipic cu o tematică retro. Prin urmare, nu are caracteristici bonus speciale, dar, cu toate acestea, simbolurile obișnuite cu fructe pot genera premii destul de satisfăcătoare. Un “tablou” complet cu simbolurile Cireșe, Prune, Portocale sau Lămâi, adică 12 în total, dublează câștigul per linie. Asta înseamnă că, de exemplu, Cireșele nu vor plăti 4x, ci 8x, iar cu 25 linii de plată active, câștigul total va fi de 200x miza totală.

Cum funcția care declanșează Rotiri Gratuite nu există, singura care rămâne este funcția Gamble. Această permite dublarea ultimului câștig prin indicarea corectă a culorii pe care cartea cu fața în jos o are. Ea poate fi roșie sau neagră, dar dacă indici greșit, atunci suma pariată este pierdută. Poți spune funcției de dublaj orice câștig ce nu depășește 500x miza totală.

Păreri Păcănele gratis Supra Hot

Poate nu e la fel de dinamic și plin de funcții speciale ca slotul Chicago, tot de la Novomatic, dar plusează prin multiplicatorul de x2 și prin funcția Gamble. Noi l-am testat și ne-a plăcut faptul că plățile vin des, datorită celor 25 linii de plată câștigătoare, însă lipsa rundei bonus cu rotiri gratuite rămâne un minus. Dacă apreciezi jocurile retro, simple, atunci jocul de păcănele Supra Hot este pentru tine.

Unde poți juca pe bani reali Supra Hot?

Supra Hot este disponibil cu bani reali la majoritatea cazinourilor online licențiate ONJN, cu mize cuprinse între 0.05 RON și 200 RON. Poți juca slotul gratis aici sau pe bani la Betano, Superbet, NetBet și Magic Jackpot, iar procesul este similar atunci când joci pe sume reale, mai ales că nu sunt diferențe între modul în care se joacă sloturile cu mize reale sau virtuale.

Noi l-am încercat la Betano Casino, deoarece vine cu cea mai bună platformă mobilă Betano App. Deschide cont aici și profită de un bonus de bun venit de 100% până la 1.000 RON + până la 1.000 rotiri gratuite, cu rulaj 12.5x la Cazinou.