buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele Novomatic Red Lady

Producator

Novomatic

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Novomatic
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 95.10%
 • Data lansării: 15.02.2015
 • Mize: 0.40 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: DA

Păcănele Novomatic Red Lady – Prezentare Slot

 

Descoperă un slot cu o grilă de joc uimitoare, amplasată pe un fundal bogat în detalii, și caută comorile ascunse peste mari și oceane alături de pirați în jocul de păcănele de la Novomatic Red Lady! Aventura se desfășoară pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile, iar jocul este accesibil și de pe dispozitivele mobile Android/iOS. Ca funcții speciale avem Free Spins cu simbol special expandabil și un joc Gamble – Risc. Caută Cufărul cu Aur și câștigă până la 5.000x miza totală dintr-o singură rotire!

Ce simboluri sunt în slotul online Red Lady?

Inspirat din lumea piraților, Red Lady ne propune o matrice de joc cu simboluri specifice – Papagali, Arme, Corăbii și Femeia pirat (este cel mai bine plătit simbol). Nu puteau lipsi cărțile de joc A, K, Q, J și 10, acestea fiind și cele care plătesc mai puțin. Busola joacă rol atât de Wild, cât și de Scatter – le înlocuiește pe toate celelalte simboluri și cel puțin 3 inițiază runda bonus cu rotiri gratuite.

Ce valoare are fiecare simbol pentru 5 bucăți pe o linie de plată activă?

 • 5 x Femeia pirat = 500 x miza
 • 5 x Corabie = 200 x miza
 • 5 x Papagali = 75 x miza
 • 5 x Arme = 75 x miza
 • 5 x A, K = 15 x miza
 • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza
Păcănele Novomatic Red Lady

Păcănele Novomatic Red Lady – Simboluri

Pentru a obține o combinație câștigătoare, trebuie să obții 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite, așezate de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur din capătul stâng.

 Funcții speciale – rotiri gratuite cu simbol special expandabil

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, oriunde pe role în aceeași rotire, obții un câștig de 2x, 20x sau 200x miza totală și activezi secvența specială cu 10 rotiri gratuite. Înainte de a începe, va fi ales în mod aleatoriu un simbol special expandabil. Asta înseamnă că se poate extinde pe toate pozițiile de pe tamburi, chiar și atunci când nu aterizează pe role consecutive, dacă formează combinații câștigătoare. De exemplu, dacă simbolul special este “K”, acestea oferă câștiguri și dacă aterizează pe rolele 1, 3 și 5.

Joc Gamble

Este un joc de noroc, cu 50/50 șanse de a dubla câștigul, la care fiecare plată mică și medie, de până la 500x miza totală, poate fi dublată datorită acestei funcții speciale – Gamble. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe una din cele două culori Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, suma pariată se dublează, iar dacă alegerea este greșită, evident, suma este pierdută. Desigur, poți colecta câștigul după primul, al doilea, etc. dublaj corect.

Păcănele Novomatic Red Lady

Păcănele Novomatic Red Lady – Simboluri Speciale

Păcănele Novomatic Red Lady  – părerea noastră

Jocul ca la aparate Red Lady vine cu o funcție bonus identică cu cea găsită și în alte păcănele Novomatic, cum ar fi Golden Ark. Diferența față de alte titluri de la acest provider este făcută de grafică, care este cu adevărat impresionantă. De asemenea, câștigul maxim de până la 5.000x miza totală este un alt lucru atractiv, plată posibilă doar în timpul Free Spins. Nouă ne place acest slot, mai ales că tematica universului piraților este una dinamică, care nu te lasă să te plictisești. Dacă și ție îți place, poți încerca păcănele gratis Red Lady pe site-ul nostru, alături de sute de alte jocuri de la cei buni provideri.

Unde poți juca pe bani reali Red Lady?

Dacă vrei să cauți Cufărul cu Aur în valoare de 5.000 x pariul total, află că NetBet Casino este singurul cazino online unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Red Lady –  mizele sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind  cuprinse între 0.40 RON și 200 RON. Partea bună este că acest operator vine cu cel mai consistent bonus de pe piață și rulează în permanență promoții foarte atractive.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0