Slot game

Păcănele Novomatic Rings of Fortune – Prezentare Slot

Joacă un slot inspirat din celebrul serial TV Lord of the Rings, iar vrăjitorul Gandalf te poate recompensa cu un Jackpot! Caută Inelul magic pe grila de joc 3 x 5 și 10 linii de plată fixe și declanșează 15 rotiri gratuite cu Wild-uri expandabile! Lansat de producătorul de jocuri Novomatic în iulie 2015, jocul Rings of Fortune vine cu un RTP de 94%, iar ca volatilitate este ridicat. Câștigul maxim este evaluat la 2.500x miza totală într-o singură rotire. Descoperă un joc de păcănele magic, disponibil și pe dispozitivele mobile Android sau Apple.

Simbolurile jocului ca la aparate Rings of Fortune

Există în total 12 simboluri în jocul ca la aparate Rings of Fortune. Cele de valoare mai mică sunt cărțile regale A, K, Q, J, 10 și 9, iar cele care plătesc mai mult sunt cele specifice tematicii – Harpă, Amuletă, un Bărbat și o Femeie. Vrăjitorul este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Inel) și oferă câștiguri de 1x, 5x, 25x sau 250x miza totală pentru 2, 3, 4 sau 5 de un fel pe o linie de plată activă.

Cât plătește fiecare simbol la păcănele Rings of Fortune pentru o linie de 5?

  • 5 x Bărbat = 50 x miza
  • 5 x Femeie = 50 x miza
  • 5 x Harpă = 25 x miza
  • 5 x Amuletă = 25 x miza
  • 5 x A, K = 12.5 x miza
  • 5 x Q, J, 10, 9 = 10 x miza
Păcănele Novomatic Rings of Fortune
Păcănele Novomatic Rings of Fortune – Simboluri

Rings of Fortune – joc ca la aparate cu dublaj, rotiri gratuite și jackpot

Pentru a iniția rundabonus cu rotiri gratuite ai nevoie ca pe matrice să aterizeze 3, 4 sau 5 simboluri Scatter. Pe lângă un câștig de 5x, 25x sau 250x miza totală, vei primi 15 rotiri gratuite, în timpul cărora simbolul Wild se extinde pe întregul tambur și rămâne blocat pentru următoarea rotire. Poți obține rotiri suplimentare, dacă pe grila de joc aterizează cel puțin 3 Vrăjitori.

Funcția Jackpot

În partea dreaptă sus a ecranului există un Jackpot progresiv. Acesta poate fi câștigat în timpul funcției Free Spins, dacă pe matrice aterizează 5 simboluri Wild, care se vor extinde pe tot ecranul. La momentul redactării recenziei, valoarea lui era de peste 2.800x miza totală.

Joc Gamble

Există și o funcție de dublaj, dar nu cea la care trebuie să ghicești culoarea cărții – Roșu/Negru. Este un “Joc în Scări”, unde trebuie să urci treptele pentru a dubla câștigul per rotire. În funcție de câștig, numărul treptelor variază, iar dacă reușești să le urci pe toate, primești un premiu de 1.000x miza totală.

Păcănele Novomatic Rings of Fortune  – părerea noastră

Cu siguranță, există păcănele inspirate din filme și mai atractive din punct de vedere vizual, cum ar fi Spartan King de la Pragmatic Play, un joc cu simboluri colosale 2×2 și rotiri gratuite, dar Rings of Fortune ne-a impresionat prin funcția Free Spins – simbolurile Wild blocate pe role oferă mult potențial jocului, mai ales că se extind pe întregul tambur. Noi am încercat acest joc și am inițiat caracteristica principală – am obținut chiar și 3 Wild-uri stivuite, ceea ce a făcut ca plată maximă să fie de 100x – 120x pariul, un câștig decent. Încearcă-l și tu!

Unde poți juca pe bani reali Rings of Fortune?

Maxbet și NetBet sunt cele două cazinouri online licențiate ONJN în România unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Novomatic Rings of Fortune cu mize cuprinse între 0.40 RON și 200 RON, atât pe versiunea desktop, cât și direct în brower pe mobil.

La Maxbet ai parte de promoții excelente dar și de un bonus consistent, pe care îl poți folosi la jocurile tale preferate. Ia acum 50 RON fără depunere!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0