Slot game

Păcănele Pragmatic Play Heart of Rio – Descriere Slot

 

Hai într-o călătorie prin Brazilia, până la Carnavalul de la Rio cu jocul de păcănele Heart of Rio, într-o atmosferă de petrecere, unde premiile sunt la tot pasul! Este un slot online Pragmatic Play, lansat în iunie 20201, având ca sursă de inspirație frumusețea celui mai faimos festival din lume. Alătură-te Dansatoarelor exotice pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 25 linii de plată fixe pentru câștiguri de până la 10.500x miza totală într-un singur Spin!

Descoperă simboluri pe ritm de Samba

Să începem cu simbolurile comune, cărți de joc A, K, Q și J, acestea fiind și cele care plătesc mai puțin. Apoi, avem simbolurile specifice tematicii – Cocktail, Mască, două Dansatoare (femeie în costum verde și femeie în costum mov). Regina carnavalului cu roșu și aur este simbolul Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus (Tobe) și Simbolului cu Bani (Glob Disco) și a simbolurilor Collect. Apare doar pe tamburii 2, 3, 4 și 5.

Plăți păcănele gratis Heart of Rio

 • 5 x Dansatoare mov = 32 x miza
 • 5 x Dansatoare verde = 7 x miza
 • 5 x Mască = 6 x miza
 • 5 x Cocktail = 5 x miza
 • 5 x A, K, Q, J = 4 x miza
Păcănele Pragmatic Play Heart of Rio

Simboluri și premii la Heart of Rio

Funcții speciale cu potențial – Rotiri Gratuite și Money Collect

Funcția Rotiri Gratuite

3 X simboluri Bonus pe rolele 2, 3 și 4 în aceeași rotire, activează 8 rotiri gratuite și un premiu de 1x miza. În timpul funcției,  Simbolurile cu Bani și funcția Money Collect sunt active și se pot iniția.

Toate valorile Simbolurilor cu Bani vor fi colectate, iar după ce rotirile gratuite s-au încheiat, tamburii 1-4 vor fi umpluți cu un Simbol cu Bani Gigant, a cărui premiu depinde de cât ai colectat. Urmează o rotire gratuită, iar dacă simbolul Collect aterizează pe rola 5, vei câștiga valoarea lui + premiile obținute în timpul funcției. Cu 3 simboluri Bonus, vei primi 8 jocuri suplimentare, numărul de jocuri gratis fiind nelimitat.

Funcția Money Collect

Pe rolele 1, 2, 3 și 4 pot ateriza Simboluri cu Bani. Acestea vin cu valori în numerar atașate și modificatori, iar pentru a câștiga premiile lor, trebuie să aterizezi pe tamburul 5 unul din simbolurile Collect. Iată ce oferă acestea:

 • Collect – valoarea tuturor Simbolurilor cu Bani este câștigată
 • Extra Collect – valoarea din Extra Credit Collect este adăugată fiecărui Simbol cu Bani
 • Multipler Collect – valoarea Simbolurilor cu Bani este multiplicată de valoarea Simbolurilor Colectează Multiplicator
 • Colectează Expandat – toate rolele care conțin Simboluri cu Bani se extind complet pe întreaga rolă cu valori noi
 • Colectează Re-Invartire – atunci când apare acest simbol, Simboluri cu Bani rămân pe poziție și se acordă un re-spin

Jocuri ca la aparate Pragmatic Play Heart of Rio  – părerea noastră

A fost o plăcere să jucăm slotul Heart of Rio – ne-am bucurat de grafică, culoana sonoră și, în special, de câștigurile mari, atât din jocul de bază, cât și din timpul funcțiilor speciale. Ca întotdeauna, îți sugerăm să tragi propriile concluzii și poți face acest lucru jucând păcănele gratis Heart of Rio pe site-ul nostru. Nu ar fi rău să arunci o privire și peste jocul Chilli Heat, tot de la Pragmatic Play, pentru a descoperi și ritmurile mexicane.

Unde poți juca pe bani reali Heart of Rio?

La momentul redactării recenziei, slotul se regăsea doar în oferta celor de la Betano și Superbet, două cazinouri unde poți testa jocul de păcănele Heart of Rio cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON.

 • Betano– numeroase promoții și un număr mare de sloturi pe care le poți încerca pe cea mai bună aplicație mobilă
 • Superbet– jocurile de păcănele din agenții sunt acum și online și te bucuri de retrageri/depuneri ușor de efectuat

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1