buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele Pragmatic Play The Ultimate 5

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.50%
 • Data lansării: 28.01.2022
 • Mize: 0.80 RON – 400 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

Păcănele Pragmatic Play The Ultimate 5

 

Aventurează-te pe câmpiile africane la păcănele online The Ultimate 5, alături de Lei, Rinoceri, Elefanți și alte animale uimitoare din savană! Scapă din ghearele lor, de pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 20 linii de plată și activează Rotiri Gratuite sau Hold and Win pentru recompense de până la 5.000X miza totală pe rotire! RTP-ul acestui slot Pragmatic Play este foarte bun, peste media de piață, de 96.50%, volatilitatea este ridicată, așa că fii atent la pericole, deoarece oricând Leoparzii îți pot “mânca” tot bugetul – Practică mereu un joc responsabil!

Cum câștigi la păcănele online The Ultimate 5?

Atunci când 3, 4 sau 5 simboluri de același fel aterizează pe una dintre cele 20 linii de plată, de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur, se formează o combinație câștigătoare – cele mai bine plătite simboluri sunt animalele, în timp ce cărțile de joc oferă cele mai mici plăți. Simbolul Wild, reprezentat de o imagine Safari te ajută să obții mai multe victorii, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului și Bani, dar oferă și plăți de 20x miza totală pentru 5 bucăți. Premiul cel mare de 5.000x miza totală se poate obține în cele două funcții bonus, însă nu va fi ușor, deoarece este un slot de volatilitate ridicată.

Tabel de plăți pentru 5x simbol la păcănele The Ultimate 5

 • 5 x Leu = 20 x miza
 • 5 x Leopard = 12.5 x miza
 • 5 x Elefant = 10 x miza
 • 5 x Rinocer = 5 x miza
 • 5 x Bivol = 4 x miza
 • 5 x A, K = 2 x miza
 • 5 x Q, J, 10 = 1 x miza
Păcănele Pragmatic Play The Ultimate 5

Simboluri prezente în păcănele Pragmatic Play The Ultimate 5

Funcții Bonus!

Rotiri Gratuite

3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Diamant) acordă un premiu de 5x, 25x sau 50x miza totală plus 8, 10 sau 12 rotiri gratuite. În timpul funcției, rolele cresc la nivel aleatoriu prin eliminarea simbolurilor cu cea mai mică valoare – la al 5-lea nivel, este posibil să fie eliminate toate acest pictograme de plata mică. De fiecare dată când are loc o creștere aleatorie de nivel, un simbol Wild este garantat că va ajunge pe tamburi. Poți obține rotiri gratuite suplimentare, respectiv 2, 4, 6 sau 8, dacă pe grilă pică 2, 3, 4 sau 5 Scattere.

Hold and Spin Super Boost

Simbolurile Bani (Soare – au o valoare aleatorie de la 1x și până la 10x pariul total sau una Jackpot-urile Mini, Minor, Major, Maxi sau Mega în valoare de 25x, 50x, 75x, 100x sau 500x miza) pot ateriza doar pe tamburii 2, 3 sau 4, iar atunci când 3 sau mai multe cad pe rolele respective, se declanșează funcția. Vei începe cu 3 re-rotiri, care se resetează atunci când noi simboluri Bani cad pe matrice – atunci când un alt simbol Bani „lovește” și este adiacent pe vertical sau orizontal, se leagă între ele pentru a forma un grup, iar valoare acestora crește (de exemplu, un 8x devine 10x). Runda continuă până când se termină re-rotirile sau până când toate pozițiile sunt pline (se acordă Mega Jackpot).

Păcănele Pragmatic Play The Ultimate 5

Funcția Hold & Spin în păcănele Pragmatic Play The Ultimate 5

Păreri păcănele Pragmatic Play The Ultimate 5

The Ultimate 5 este unul din jocurile de păcănele noi 2022, însă tematica nu este cea mai originală. Există o multe de sloturi cu animale, precum Buffalo Hunter de la Nolimit City, dar Pragmatic Play a adăugat câteva elemente în acest joc, care oferă o anumită noutate – Hold & Win și Rotiri Gratuite cu eliminări de simboluri de valoare mică. Arată uimitor din punct de vedere vizual, așa că îl poți testa chiar acum de pe dispozitivul tău mobil iOS sau Android de oriunde te-ai afla.

Unde poți juca pe bani reali The Ultimate 5?

Aventură prin savana africană la păcănele online The Ultimate 5 o poți experimenta la următoarele cazinourile online recomandate: Betano, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit și SlotV, cu pariuri cuprinse între 0.40 RON și 400 RON.

La Magic Jackpot primești un bonus uriaș de bun venit + rotiri gratuite pentru prima depunere și ai parte de o gamă largă de jocuri ca la aparate de la cei mai tari producători.

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0