Slot game

Păcănele Pragmatic Wild Beach Party

 

Este timpul pentru o petrecere sălbatică pe plajă! Hai în această aventură distractivă cu păcănele online Wild Beach Party pe o grilă cu 7 rânduri  X 7 role, acolo unde poți fi servit cu un cocktail în valoare de până la 5.000x miza totală! Aici, pe nisipul fierbinte în stil anime, găsești o mulțime e funcții bonus, precum Rotiri Gratuite sau Wild-uri cu Multiplicatori progresivi, dar și multe simboluri cu fructe, gata să acorde plăți uriașe, așa cum Pragmatic Play știe să o facă!

Cum câștigi la Păcănele Pragmatic Wild Beach Party?

Slotul folosește ca metodă de plată sistemul de grup, adică pentru a forma o combinație câștigătoare ai nevoie de minim 5 simboluri potrivite conectate vertical sau orizontal – cu 15+ se obțin premiile cele mai mari. Totuși, este un slot extrem de volatil, deci va plăti mai rar, însă există o șansă mai mare de a obține o recompensă uriașă într-un interval scurt de timp – Nu paria mai mult decât îți permiți! Desigur, cele mai mari câștiguri vin în funcția principală Rotiri Gratuite, acolo unde poți activa un multiplicator de până la x729, dar mai multe despre asta poți citi în paragraful de mai jos!

Plăți Păcănele Pragmatic Wild Beach Party

  • 15+ Ananas = 150 x miza
  • 15+ Struguri = 100 x miza
  • 15+ Măr = 90 x miza
  • 15+ Banană = 80 x miza
  • 15+ Portocală = 60 x miza
  • 15+ Pară = 40 x miza
  • 15+ Prună = 20x miza
Cum plătește Wild Beach Party

Păcănele Pragmatic Wild Beach Party – Tabel de plată

Funcții BONUS!

Fiecare grup câștigător activează funcția Câștiguri în Cascadă – se face plata, ca mai apoi simbolurile care au format premiul să dispară de pe matrice și să fie înlocuite cu cele din partea de sus. Astfel, se pot forma noi victorii într-o rotire!

Multiplicator Wild aleatoriu

Atunci când un grup de simboluri formează o combinație câștigătoare, există șansa să se creeze un simbol Wild (Burger cu fructe) într-un spațiu gol rămas după explozie. Prima dată, Wild-ul vine cu un multiplicator x2, iar dacă este folosit într-un combo, el dispare și poate să apară din nou, tot în mod întâmplător – Wild-urile consecutive își măresc multiplicatorul la x4, x8, x16, x32, x64, x128 sau x256. Dacă există mai mulți multiplicatori, valorile lor se adună și se aplică la câștigul total.

Rotiri Gratuite

3, 4, 5, 6 sau 7 simboluri Scatter (Perlă) în aceeași rotire oriunde pe grilă de joc acordă 10, 12, 15, 20 sau 25 rotiri gratuite, dar și un premiu de 3x, 5x, 10x, 20x sau 100x miza totală. În timpul funcției, Wild-ul vine cu un multiplicator inițial de x3 și poate ajunge la x9, x27, x81, x243 sau x729, atunci când apare consecutiv. Cu 3 sau mai multe Scattere, obții 5 rotiri gratuite suplimentare! 

Cumpără Rotiri Gratuite

Poți activa funcția principală instantaneu în jocul de bază, printr-un click pe „Cumpără Rotiri Gratuite” pentru un cost de 100 de ori miza totală. Apoi, la următorul spin, pe matrice pot ateriza între 3 și 7 simboluri Scatter.

Speciala Wild Beach Party

Păcănele Pragmatic Wild Beach Party – Reguli joc și Rotiri Gratuite

Păreri Păcănele Pragmatic Wild Beach Party

Wild Beach Party nu ne-a surprins, asta pentru că Pragmatic Play a livrat înainte un slot asemănător – Fruit Party 2! Simbolurile cu fructe sunt la înălțime, însă petrecerea pe plajă se poate încheia brusc, deoarece jocul este extrem de volatil – Nu uita să practici mereu un joc responsabil! Cu toate astea, merită încercat, asta pentru că există potențial de plată, iar că=a design arată uimitor, dar nu te lasă vrăjit de femeile îmbrăcate sumar, deoarece te poate lasă rapid fără bani!

Unde poți juca pe bani reali Wild Beach Party?

Pe păcănele-gratis.ro avem o vesiune demo a slotului și alte sute de jocuri pe care le poți încerca pe bani virtuali. Dacă te uiți în lista noastră cu cele mai bune cazinouri online, vei găsi site-ul perfect pentru a juca slotul Wild Beach Party pe bani reali, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON.

Betano și Magic Jackpot te așteaptă să îți încerci norocul și să încasezi bonusuri fără depunere!

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite
5.0