Slot game

Pirate Gold Deluxe online Descriere Slot

 

Pirații Pragmatic Play sunt gata de o nouă aventură! De această dată, pleacă într-o călătorie pe mare în jocul de păcănele Pirate Gold Deluxe, proiectat de Pragmatic Play în noiembrie 2020. Grila de joc este așezată pe valurile marii și este dispusă pe 4 rânduri X 5 coloane și 40 linii de plată fixe. Rata de câștig (RTP) este excelentă, de 96.48%, iar volatilitatea este ridicată, ceea ce presupune că poți obține un câștig la păcănele mai mare într-un interval scurt de timp. Alătură-te celebrului căpitan al piraților și caută comorile pline cu aur în valoare de 15.000 X miza totală într-o singură rotire!

Simboluri și plăți la păcănele Pirate Gold Deluxe

Ne place Pirate Gold Deluxe, în primul rând pentru că este un slot cu simboluri doar specifice tematicii. Cele 3 simboluri Monedă – Bronz, Argint și Aur au o valoare scăzută. Următoarele ca valoare sunt un Cârlig, un Telescop, o Hartă a Comorii, o Corabie de Pirați, un Papagal și o Femeie Pirat. Cel mai mare câștig îl dă Capitanul (Jack Sparrow). Wild-ul apare sub forma Comorii, exclusiv pe rolele 2, 3 și 4 și le înlocuiește pe toate celelalte.

Câștiguri la păcănele Pirate Gold Deluxe

 • 5 X Căpitan = 12.5 X miza
 • 5 X Femeie Pirat = 12.5 X miza
 • 5 X Papagal = 7.5 X miza
 • 5 X Corabie Pirați = 7.5 X miza
 • 5 X Hartă = 5 X miza
 • 5 X Telescop = 5 X miza
 • 5 X Cârlig = 2 X miza
 • 5 X Monedă aur = 2 X miza
 • 5 X Monedă argint, bronz = 1 X miza
Pirate Gold Deluxe online

Pirate Gold Deluxe online – Simboluri Slot

Jackpot și Respin

Caracteristica Lucky Treasure Bag

8 sau mai multe Simboluri cu Bani de Aur în aceeași rotire oriunde pe tamburi inițiază Bonusul la păcănele Pirate Gold Deluxe. Vei primi 3 reînvâtiri, iar de fiecare dată când aterizează un nou Sac cu Bani, contorul cu reînvâtiri se resetează la 3. De asemenea, pe role vor ateriza doar simboluri Saci cu Bani de culori diferite, fiecare cu câte o caracteristică, după cum urmează:

 • Saci cu Bani violet – colectează valorile afișate Sacilor cu Bani aurii, care au declanșat secvența bonus
 • Saci cu Bani roșii – colectează valoarea tuturor Sacilor cu Bani de pe grila de joc
 • Saci cu Bani verzi – poate veni cu un multiplicator de 2x, 3x sau 5x, aplicat la sfârșitul funcției
 • Cufărul Comorii – caracteristica se resetează și vei începe din nou cu același număr de Saci cu Bani care au declanșat bonusul

Pacanele cu Jackpot

Un „tablou” cu simboluri Saci cu Bani înseamnă că primești Grand Jackpot, un premiu în valoare de 1.000 X miza. Mini Jackpot (50 X miza) sau Minor Jackpot (200 X miza) este câștigat atunci când Sacii cu Bani Mini sau Minor aterizează pe role.

Cumpăra caracteristică Respin

Dacă timpul și răbdarea nu sunt prietenii tăi, în jocul Pirate Gold Deluxe online poți chiar și cumpăra speciala, dacă plătești de 100 X miza totală. În următoarea rotire, pe ecran vor ateriza între 8 și 19 simboluri Saci cu Bani.

Pirate Gold Deluxe online

Pirate Gold Deluxe online – WILD

Călătoria pe mare s-a încheiat cu succes

Chiar dacă nu există o rundă bonus cu rotiri gratuite, jocul de păcănele Pirate Gold Deluxe este destul de atractiv și nu te lasă să te plictisești. Spun asta pentru că vine cu o caracteristică Respin profitabilă și cu 3 Jackpot-uri cu valoare de până la 1.000 X miza totală. Pe lângă asta, funcția Cumpără Respin este un alt plus, dar trebuie să fii atent la miza pe care alegi să o folosești, deoarece de multe ori câștigul total nu acoperă suma totală plătită (pe termen lung, casa câștigă întotdeauna). Îmi place slotul și pentru că îl are ca personaj principal pe căpitanul Jack Sparrow, iar eu sunt fan al seriei „Pirații din Caraibe” (cine nu e?).

Unde poți juca pe bani reali Pirate Gold Deluxe online?

Pirate Gold Deluxe este un joc de păcănele popular pe care îl poți juca pe bani reali la cele mai bune cazinourile online licențiate ONJN în România: Unibet, Vlad Cazino, NetBet și Betano. Dacă ajungi pentru prima dată într-un cazino online, îți recomandăm Vlad Cazino un operator cu specific românesc, la care primești 101 Rotiri Gratuite și un bonus la prima depunere de 999 RON, dar ai parte și de alte facilități și o mulțime de promoții.

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0