Top cele mai urmărite emisiuni TV din România

Cele mai urmărite emisiuni TV din România

Survivor, Chefi la Cuțite și Românii au Talent sunt trei dintre cele mai urmărite show-uri TV din România, cu audiențe impresionante în fiecare săptămână. Românii sunt în continuare foarte atrași de emisiunile și filmele de la TV.

Iar în topul preferințelor lor se află emisiuni precum Survivor, Chefi la Cuțite, Românii au Talent, Șefi sub acoperire, Imperiul Leilor și Te Cunosc de Undeva. De asemenea, serialul Las Fierbinți face în continuare audiențe foarte bune, la fel ca și cel turcesc de pe Kanal D, Hercai.


Pentru a vedea cât de bine performează anumite emisiuni, o să luăm ca exemplu ziua de Paște din acest an, în care foarte mulți români au stat cu ochii ațintiți asupra televizoarelor în prime time, potrivit datelor publicate de Pagina de Media

Potrivit Pagina de Media, Survivor, show-ul transmis de Kanal D, a fost urmărit de 1.632.000 de persoane, având un rating de 9.2% la un share de 23.9 la nivel național. Survivor este în acest moment cel mai urmărit produs TV din România, făcând audiențe impresionante. Oameni de toate vârstele sunt atrași de provocările din această emisiune plină de adrenalină, transmisă de Kanal D în serile de joi – duminică.

Survivor – lider în Top cele mai urmărite emisiuni TV din România

În ziua de Paște, Pro TV a difuzat în prime time filmul Aladdin. Și acesta a avut audiențe foarte bune. 883 de mii de români s-au uitat, având un rating de 5 și un share de 12.5% la nivel național. Este cumva de înțeles, în condițiile în care filmul care îl are pe Will Smith în rolul principal, se adresează mai multor categorii de vârstă și este unul dintre cele mai bune lansate în 2019, cu încasări de peste 1 miliard de dolari.

Antena 1 a difuzat în prime time show-ul de cooking Chefi la Cuțite. Acesta a fost urmărit de 831 de mii de oameni, a făcut un rating de 4.7% la nivel național și un share de 11.8%. Chefi la Cuțite este deja una dintre cele mai longevive emisiuni din România, cu același juriu format din Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Este adaptat după un format internațional de succes din SUA și Marea Britanie, denumit Hell’s Kitchen, care îl are în prim plan pe cunoscutul Gordon Ramsay.


De mai bine de 15 ani Ramsay face spectacol în această emisiune, iar succesul fantastic de care se bucură a dat naștere la zeci de show-uri asemănătoare.

Mai mult decât atât, începând cu luna martie 2021, te poți întâlni cu Gordon și pe rolele unui slot online excelent, disponibil în variantă gratuită AICI. Dezvoltat de cunoscutul provider suedez NetEnt, slotul Gordon Ramsay Hell’s Kitchen este o adevărată încântare pentru fani, fiind o realizare de excepție, cu multe funcții speciale și un gameplay uimitor.

Show-rile cooking sunt printre cele mai urmărite emisiuni TV din România, iar Gordon Ramsay este lider internațional. Joacă slotul cu Ramsay gratuit!


Care sunt cele mai urmărite posturi TV din România?

În luna aprilie 2021, Kanal D a fost postul cu cea mai bună audiență în prime-time la nivel național, având 1.46 milioane de telespectatori în medie, prilej cu care a reușit să treacă peste Pro TV, la mică distanță. Pro TV a avut 1.44 milioane de telespectatori în medie, în timp ce pe locul trei s-a clasat Antena 1, cu 1.1 milioane de telespectatori în medie, pe segmentul național în prime-time.

În schimb, Pro TV rămâne pe primul loc în ce privește audiențele din mediul urban în prime-time, cu 741.000 privitori, în medie. Kanal D este pe locul doi, cu 626.000 de telespectatori, iar Antena 1 este pe trei, cu 610.000.

Digi Sport 1 este postul de sport cu cei mai mulți privitori în luna aprilie, având o medie în prime-time la nivel național de 240 de mii. În schimb, media din mediul urban este de 144 de mii de telespectatori, în prime-time.

Dacă ai găsit informații interesante în Top cele mai urmărite emisiuni TV din România, ne poți mulțumi cu un Like & Share!

Top Cazinouri
Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
100% pana la 1.500 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt
Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
Bonus 1.000 RON + 1.000 Rotiri Gratuite
100% Bonus 1000 RON + 333 Rotiri Gratuite
Cele Mai Noi Păcănele
15 Crystal Roses A tale of Love gratis
15 Crystal Roses A tale of Love gratis

Joacă 15 Crystal Roses A tale of Love gratis. Un slot de poveste marca Play n Go, cu simboluri de dragoste frumos conturate, Jocuri Gratuite. RTP.

Păcănele Play n Go Gigantoonz
Păcănele Play n Go Gigantoonz

Păcănele Play n Go Gigantoonz. Joacă gratis cea mai nouă versiune de la Play n Go a monstruleților drăgălași Toonz. Quantumeter, Gargantoonz.

Păcănele gratis Elemental Gems Megaways
Păcănele gratis Elemental Gems Megaways

Joacă păcănele gratis Elemental Gems Megaways. Joc ca la aparate produs de Pragmatic Play, motor Megaways, simboluri chinezesti, WILD. RTP

Pacanele Hacksaw King Carrot
Pacanele Hacksaw King Carrot

Pacanele Hacksaw King Carrot. Un slot colorat, distractiv, Rotiri Gratuite, King Carrot, Cumpără Speciala, Câștig maxim 10.000x. Încearcă gratis.

Joc ca la aparate Boxes Dare 2 Win
Joc ca la aparate Boxes Dare 2 Win

Joc ca la aparate Boxes Dare 2 Win. Joc produs de Hacksaw Gaming, Un joc pe niveluri, capcane, suspans și premii pe măsura. RTP. Încearcă-l!