Cele mai bune jocuri de păcănele gratis

Cele mai bune jocuri de păcănele gratis

Sloturile online gratis ocupă un loc fruntaş printre preferinţele românilor atunci când vorbim de distracţie pe net, fie că o fac pentru trecerea timpului, pentru a se familiariza cu funcţiile unui slot nou sau pentru a identifica un joc la care să mizeze bani reali. Cum piaţa din România este una foarte diversă şi în continuă expansiune, oferta este una pentru toate gusturile.

Deşi au apărut o mulţime de sloturi online cu funcţii speciale deosebite, grafică şi structură moderne, din activitatea celor care intră pe site-ul nostru constatăm că printre cele mai bune jocuri de păcănele gratis se regăsesc unele care pot fi considerate deja ,,clasice”.

1. Cele mai bune jocuri de păcănele gratis – Starburst

Este un slot online foarte popular, lansat de suedezii de la NetEnt în 2013. Cu o volatilitate scăzută şi un RTP (vezi aici ce înseamnă RTP) de 96,09%, jocul este ideal pentru cei care preferă câştigurile frecvente. Jocul rulează pe 5 role, 3 rânduri şi plăteşte pe 10 linii.

Cele mai bune jocuri de păcănele gratis Starburst

Simboluri şi funcţii speciale

Simbolurile acestui joc – considerat de majoritatea fanilor sloturilor unul din cele mai bune jocuri de păcănele gratis – sunt BAR, şeptari şi diamante galbene, portocalii, verzi, albastre şi mov. Deşi jocul nu are o funcţie bonus clasică, liniile de plată se formează atât de la stânga la dreapta, cât şi de la dreapta la stânga, iar apariţia unui simbol WILD (stea) pe cele 3 role centrale poate aduce câştiguri consistente. Acest Wild este extensibil (ocupă întreaga rolă) şi provoacă un Respin cu Wild lipicios. Dacă acestă rotire aduce un nou Wild (extensibil şi lipicios) generează un nou Respin care, la rândul lui, poate aduce un Wild pe ultima rolă şi un nou Respin cu câştiguri. Câştigurile din timpul respin-urilor se însumează putând duce până la un premiu maxim de 50.000 de monede.

Unde putem juca Starburst pe bani reali?

Starburst este un joc extrem de simplu, dar, în acelaşi timp, incitant prin prisma ritmului rapid, a culorilor vibrante şi a coloanei sonore. Popularitatea sa face ca el să fie prezent în aproape toate cazinourile online romaneşti. Jucătorii care îşi deschid un cont la NetBet Cazino pot profita de bonusul de bun venit care pe lângă dublarea primelor trei depuneri acordă şi rotiri gratuite la Starburst (până în 50 de rotiri gratuite pentru primul depozit, până la 100 de runde gratuite pentru cel de-al doilea şi până la 150 pentru al treilea depozit).

2. Cele mai bune jocuri de păcănele gratis – Shining Crown EGT

Pare destul de evident faptul că românii preferă jocurile cu câştiguri constante. Acest lucru face ca în topul celor mai bune jocuri de păcănele gratis să se plaseze şi Shining Crown, un produs EGT. Cu 10 linii de plata si o desfăşurare pe 5 role şi 3 linii, acest joc ca la aparate se încadrează perfect în clasicele jocuri cu şeptari şi fructe.

Simboluri şi funcţii speciale

Aşa cum aminteam, între simboluri găsim fructe (pepene roşu, strugure, lămâie, portocală, cireşe, prune), şeptari, Coroana (Wild extensibil – apare doar pe coloanele 2,3 şi 4), Stea (Scatter – apare pe rolele 1,3 şi 5) şi $ (Dolar – câştigi la cel puţin 3 simboluri).

Miza minimă pe care se poate paria este de 0,20 ron, iar câştigul maxim este de 500 x miza pentru o linie cu 5 şeptari. Coroana substituie toate simbolurile, cu excepţia simbolurilor Scatter (Stea şi Dolar). 3 simboluri Dolar generează un câştig de 5 x miza, 4 simboluri un câştig de 20 x miza, iar pentru 5 simboluri Dolar primeşti de 100 de ori miza.

shining crown egt

Câştigurile obţinute în timpul jocului pot fi mărite cu ajutorul funcţiei ,,Gamble”. Se dublează premiul dacă ghiceşti culoarea cărţii întoarse. Poţi să faci acest lucru de 5 ori, iar pentru a ieşi din runda ,,Gamble” trebuie să apeși butonul ,,Collect”.

Acest joc nu este prevăzut cu rotiri speciale, dar, ca toate jocurile EGT, beneficiază de un jackpot de reţea. La finalul oricărei învârtiri, indiferent de miză, poţi fi selectat pentru a participa la Jackpot Card Mystery. În acest caz trebuie să întorci cărţi de joc din cele 12 aflate în tablou, până când vei avea trei cu acelaşi simboluri: trefle (clubs), romburi (diamonds), inimi (hearts) sau pică (spades). Acestea vor stabili jackpot-ul câştigat. Miza minimă pe care se poate paria este de 0,20 ron, iar câştigul maxim este de 500 x miza, pentru o linie cu 5 şeptari.

Cele mai bune jocuri de păcănele gratis

EGT a lansat multe din cele mai bune jocuri de păcănele gratis – toate sloturile EGT sunt conectate la Jackpot Cards

Unde putem juca Shining Crown pe bani reali?

Shining Crown poate fi jucat pe bani reali în toate cazinourile online care au în ofertă păcănele EGT. În cazinourile 888, NetBet, Superbet şi Betano slotul este disponibil atât pe varianta desktop, cât şi pe aplicaţiile pentru mobil, în timp ce pe Unibet Cazino şi Vlad Cazino poate fi accesat doar de pe dispozitivele mobile. De altfel, jucătorii care îşi deschid un cont nou la Vlad Cazino vor primi 101 rotiri gratuite la acest joc ca parte a bonusui de bun venit. Jackpot-ul Card Mystery poate fi câştigat în oricare dintre aceste cazinouri.

JOACĂ GRATIS SHINING CROWN

3. Cele mai bune jocuri de păcănele gratis – Age of the Gods

Acest joc este unul dintre cele mai bune jocuri de păcănele gratis produse marca Playtech şi ne răsfaţă, pe lângă grafica impecabilă şi coloana sonoră antrenantă, cu o mulţime de caracteristici unice şi funcţii speciale generoase. Jocul se desfăşoară pe 3 linii şi 5 role şi 20 de linii fixe de plată.

Cele mai bune jocuri de păcănele gratis - Age of the Gods

Simboluri şi funcţii speciale

Inspirat din mitologia greacă, jocul are ca simboluri zeităţile Athena (plăteşte 1.000 de credite pentru 5 pe o linie), Zeus şi Poseidon (plătesc  500 de credite), Hercule (400 credite), Afrodita şi Hades (300 de credite), Casca Spartană (250 credite) şi suita de cărţi Q, K şi A (150 de credite). Simbolurile Wild multiplicator înlocuiesc toate simbolurile cu excepţia Scatter-ului şi acordă un premiu de 10.000 de ori miza. 3 sau mai multe simboluri Scatter (Age of the Gods pe o furtună stilizată) generează funcţia bonus cu rotiri gratuite.

Atunci când pe ecranul de joc, de la stanga la dreapta,  apar cele 5 zeităţi principale (Athena, Zeus, Poseidon, Hercules şi Afrodita) se declanşează funcţia Pantheon of Power care acordă un premiu de 200 x miza.

Funcţia Bonus (declanşată de 3 sau mai multe Scatter) poate genera câştiguri consistente. Ecranul de joc se va transforma într-un tablou cu 5×4 monede care trebuie întoarse până când veţi găsi 3 zei identici dintre Athena, Zeus, Poseidon şi Hercules.

Se va declanşa o secvenţă bonus cu 9 rotiri gratuite specifică fiecărui zeu: Athena va acorda multiplicatori pentru fiecare învârtire, Zeus va fi Wild fix pe rola 3 şi va mări multiplicatorul la fiecare a treia învârtire, Poseidon poate transforma orice simbol în Wild, iar Hercules este Wild extins pe rola 3.

După terminarea secvenţei bonus, va apărea din nou tabelul cu monede şi se va putea iniţia un nou bonus. Numărul de rotiri gratuite este nelimitat şi va fi întrerupt de descoperirea lui Hades.

Jocul plăteşte şi 4 jackpot-uri progresive (Power, Extra Power, Super Power şi Ultimate Power). Secvenţa jackpot garantează câştigul, iar acesta se stabileşte întorcând monede din tabelul 5×4 până veţi obţine 3 simboluri jackpot identice.

Unde putem juca Age of the Gods pe bani reali?

Ne putem bucura de acest joc foarte interesant şi dinamic în cazinourile care operează jocuri Playtech: Fortuna, Betano, NetBet şi Betfair.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

4. Cele mai bune jocuri de păcănele gratis – Book of Dead de la Play’n GO

Play’n Go ne-a obişnuit cu sloturi extrem de incitante. Un astfel de joc este şi Book of Dead, un titlu nelipsit din orice Top cele mai bune jocuri de păcănele gratis. Acţiunea jocului se derulează în Egiptul Antic, acolo unde căutătorul de comori Rich Wilde (un alte fel de Indiana Jones) este pe urmele unor artefacte antice.

Cele mai bune jocuri de păcănele gratis - Book of Dead de la Play’n GOCâștig mare la păcănele Book of Dead

Book of Dead câștig 200$ pe miza 0.40$

Simboluri şi funcţii speciale

Jocul, cu un RTP de 96,21%, 5 tamburi, 3 coloane şi 10 linii de plată, are o volatilitate mare, putând genera fluctuaţii mari în bankroll-ul jucătorilor. Simbolurile acestuia, în ordinea valorii, sunt Rich Wilde, zeii egipteni Osiris, Horus şi Anubis, şi suita de cărţi de joc de la 10 la A. Cartea Morților este atât simbol Wild, cât şi simbol Scatter.

Funcţia specială constă în 10 rotiri gratuite şi este declanşată de 3 sau mai multe simboluri Scatter.

O combinaţie de cel putin 3 Scatter în timpul rundelor gratuite declanşează o nouă serie de 10 rotiri gratuite. În timpul rundelor gratuite, un simbol ales aleatoriu de soft se va extinde pe toată rola şi va genera câştiguri impresionante.

O altă modalitate de a obţine câştiguri mari la acest joc este şi funcţia de pariere a premiilor obţinute în urma unei rotiri. Trebuie doar să accesezi butonul ,,Joc de noroc” şi să ghicești culoarea cărţii care va întoarce pentru dublarea câştigului sau simbolul de pe aceasta (treflă, romb, inimă sau pică) pentru multiplicarea de 4 ori a câştigului.

Unde putem juca Book of Dead pe bani reali?

Simplitatea, grafica impecabilă, fundalul sonor specific şi câştigurile din timpul rundelor gratuite au făcut din acest joc unul extrem de popular, drept pentru care el poate fi jucat pe bani reali în cele mai multe dintre cazinourile legale recomandate pe site-ul nostru.

JOACĂ GRATIS BOOK OF DEAD

5. Cele mai bune jocuri de păcănele gratis – Lucky Lady’s Charm Deluxe

Din orice Top Cele mai bune jocuri de păcănele gratis nu pot lipsi cei de la Novomatic (Greentube). Prezenţa slotului Lucky Lady’s Charm Deluxe printre cele mai bune păcănele gratis nu surprinde pe nimeni dacă ne gândim la şi la povestea acestuia (o fată în căutarea norocului), grafica, efectele şi coloana sonoră.

Simboluri şi funcţii speciale

Jocul cu 5 role cu câte 3 simboluri şi 10 linii de plată are un RTP puţin sub media jocurilor online (95,13%). Se pot paria sume începând de la 10 bani până la 500 ron, câştigul maxim putând fi de 4633,7 x miza.

Cel mai mare câştig pentru 5 simboluri pe o linie de plată îl aduce simbolul Lady, care funcţionează ca Wild (înlocuieste orice simbol cu excepţia simbolului Scatter) şi dublează premiul când participă la o combinaţie. Următoarele simboluri ca valoare sunt Gărgăriţa şi Brelocul – Bijuterie, Potcoava, Moneda şi Trifoiul cu 4 foi şi suita de cărţi de joc 10, J, Q, K şi A.

Cele mai bune jocuri de păcănele gratis Lucky Lady’s Charm Deluxe

Foto: simbolurile slotului Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis

Simbolul Scatter în acest slot este Globul de cristal roz. 3 sau mai multe simboluri Scatter într-un tablou declanşează ,,Speciala” – 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3.

O combinaţie de  3 sau mai multe simboluri Scatter în timpul rotirilor gratuite declanşează alte 15 rotiri gratuite. O caracteristică a acestui joc este faptul că plăteşte miza şi pentru o combinaţie din 2 simboluri Scatter.

Câştigurile la acest joc ca la aparate pot fi mărite apelând la funcţia ,,Gamble”. Poți ghici de 3 ori culoarea cărţii întoarse şi dubla câştigul de fiecare dată.

JOACĂ GRATIS LUCKY LADY’S CHARM

Unde putem juca Lucky Lady’s Charm Deluxe pe bani reali?

O versiune mai stilizată a slotului Lucky Lady’s Charm, un clasic al păcănelelor, varianta Deluxe a prins foarte bine la jucătorii români. Dintre cazinourile online recomandate, îl găsim în oferta Unibet, NetBet, Vlad Cazino, Betano şi Superbet.

Cele mai bune jocuri de păcănele gratis sunt aici!