Slot game

Jocuri ca la aparate gratis Gem Heat – Prezentare Slot

 

Descoperă un joc de păcănele „fierbinte”, cu simboluri Șeptari și BAR, dispus pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată fixe! Slotul online Gem Heat a fost dezvoltat de producătorul de jocuri Playtech în septembrie 2017, cu o grafică simplă și efecte audio decente, cu un RTP peste media de piață, de 96.05% și o volatilitate medie. Există funcții speciale de top, inclusiv Rotiri Gratuite cu simboluri complet stivuite, dar și o caracteristică opțională Hi Roller. Câștigă până la 2.500x miza totală dintr-un singur Spin!

Simboluri cu Șeptari în jocul ca la aparate Gem Heat

Simbolurile pe care le vei întâlni pe această matrice în flăcări sunt BAR, dublu BAR și triplu BAR, acestea fiind cele care oferă câștiguri mai mici, dar și Potcoave, Dolari și Lingouri de Aur – sunt simboluri de valoare medie. Există 3 simboluri 777 de culoare diferită – Roșu (este cel mai bine plătit), Verde și Albastru. Wild-ul este reprezentat de un Diamant – le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Scatter (logo Gem Heat) și oferă cele mai mari plăți (5x acordă de 2.500x miza totală)

Tabel de plată pentru 5 simboluri identice

  • 5 x Șeptari Roșii = 250 x miza
  • 5 x Șeptari Verzi = 200 x miza
  • 5 x Șeptari Albaștri = 150 x miza
  • 5 x Lingou de Aur, Dolar, Pocoavă = 100 x miza
  • 5 x triplu BAR = 75 x miza
  • 5 x dublu BAR = 50 x miza
  • 5 x BAR = 25 x miza
Jocuri ca la aparate gratis Gem Heat

Jocuri ca la aparate gratis Gem Heat – Tabel simboluri

Funcții speciale – Free Spins și Hi Roller

Pentru a iniția funcția Rotiri Gratuite, ai nevoie de 3 sau mai multe simboluri Gem Heat oriunde pe tamburi 1, 3 și 5 în aceeași rotire. Acest lucru te va recompensa cu 7 rotiri gratuite și cu Wild blocat în mijlocul rolelor. La fiecare rotire, Wild-ul face upgrade simbolurilor cu Șeptari pentru a îmbunătăți și crește câștigurile (transformă simbolurile 7 în aceeași culoare). Nu uita că simbolul 7 poate ateriza complet pe tamburi, ceea ce duce la câștiguri cu adevărat fierbinți.

Caracteristica Hi Roller

La alegere, poți faci click pe butonul mov din partea stânga jos a ecranului „Hi Roller”, unde vei descoperi două moduri de joc, cu simbol Wild transformator:

  • Vei primi 5 rotiri gratuite cu simboluri Wild pe rola 3, dacă plătești de 10x miza totală
  • Vei primi 5 rotiri gratuite cu simboluri Wild pe tamburii 2, 3 și 4, dacă plătești de 20x miza totală

În timpul acestei caracteristici, poți iniția runda bonus cu Rotiri Gratuite.

Jocuri ca la aparate gratis Gem Heat

Jocuri ca la aparate gratis Gem Heat – Caractersitici speciale

Jocuri ca la aparate gratis Gem Heat  – părerea noastră

Este un slot destul de interesant, cu simboluri Șeptari stivuite, dar cam atât. Funcția Rotiri Gratuite nu este chiar pe placul nostru – cele 7 runde bonus cu Wild-uri blocate nu creează câștiguri atât de mari. Singurul plus în acest joc este funcția opțională “Hi Roller”, dar nu ai garanția că îți scoți banii investiți (plată de 10x sau 20x miza totală). Dacă ar fi să alegem jocuri ca la aparate cu Șeptari, aș opta mai degrabă pentru Hot to Burn Hold and Spin, un slot cu plăți de până la 5.000x miza totală.

Unde poți juca pe bani reali Gem Heat?

NetBet și PokerStars sunt cele două cazinouri online licențiate ONJN, unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Gem Heat, cu mize cuprinse între 1 RON și 100 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile iOS / Android.

Ambele platforme vine cu promoții foarte atractive, dar NetBet Cazino iese în evidență prin cel mai mare pachet de bun venit de pe piață. Ia acum 50 rotiri gratuite gratis!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1