Slot game

Păcănele 777 Amatic Fire And Ice – Introducere Slot

 

Pregătește-te de un joc de păcănele clasic cu fructe și șeptari, într-o atmosferă retro, în care există o mulțime de modalități de a câștiga la fiecare rotire! Rotiri Gratuite, Wild-uri și Gamble sunt funcțiile speciale care te așteaptă în slotul Fire And Ice, un joc dezvoltat de Amatic pe o grilă 3 rânduri X 6 role și 20 linii de plată reglabile. Apasă Spin și poți câștiga până la 125.000 de monede per rotire!

Cum câștigi la păcănele Amatic Fire And Ice?

Fire & Ice plătește atât de la stânga la dreapta, cât și invers, iar simpla aliniere a 3, 4, 5 sau 6 simboluri identice pe role consecutive, formează un câștig. Desigur, 6X simbol oferă cele mai mari premii, dar asta depinde foarte mult și de miza per rotire folosită, care este pentru toate buzunarele, de altfel. Funcția de dublaj este o modalitate bună de a compensa rotirile necâștigătoare, în timp ce jocul Bonus poate crea cu adevărat câteva recompense consistente.

Tabel de plată la păcănele 777 Fire And Ice

  • 6 x Șeptari = 125 x miza
  • 6 x BAR = 50 x miza
  • 6 x Pepeni, Struguri = 25 x miza
  • 6 x Portocale, Prune = 10 x miza
  • 6 x Cireșe, Lămâi = 5 x miza

Există și un simbol Wild, reprezentat de Clopoțel – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus (Stea de Foc și Stea de Gheață).

Păcănele 777 Amatic Fire And Ice

Păcănele 777 Amatic Fire And Ice – Simboluri

Funcții speciale – Rotiri Gratuite, Wild-uri blocate și Gamble

Joc ca la aparate cu dublaj

După fiecare câștig, slotul Fire & Ice îți oferă posibilitatea de a juca un mini joc de noroc. Poți fie să ghicești culoarea unei cărți ascunse pentru a-ți dubla premiul (Roșu sau Negru), fie să ghicește felul cărții (Treflă, Frunză, Romb sau Inimă) pentru a-ți înmulți de 4 ori recompensa. De asemenea, poți colecta jumătate din câștig, dar nu uita că prima carte întoarsă greșit, face ca toată suma pariată să dispară.

Rotiri Gratuite

Obține simultan pe tamburii 1 și 6 simbolul Bonus (Steaua de Foc și Steaua de Gheață) și vei fi recompensat cu 7 rotiri gratuite. În timpul lor, toate simbolurile Wild (Clopoțel) care aterizează pe matrice vor rămâne pe poziție pe toată durata funcției, pentru a forma mai multe combinații câștigătoare. Urmează același proces, deoarece alte două Stele îți aduc alte 7 rotiri suplimentare, fără limite.

Păcănele 777 Amatic Fire And Ice

Păcănele 777 Amatic Fire And Ice – BONUS, Rotiri gratuite

Păcănele 777 Amatic: Fire And Ice  – părerea noastră

Fire And Ice este un slot clasic cu fructe și șeptari, dar care iese în evidență prin grila de joc extinsă – 3 x 6. Cu toate că este joc retro, acesta conține câteva caracteristici moderne, cum ar fi funcția Rotiri Gratuite cu Wild-uri blocate pe tamburi. Noi l-am testat și am observat că recompensele vin destul de des, dar de cele mai multe ori sunt decente, numai bune pentru a ne încerca norocul la dublaj. Pe site-ul nostru găsești o gamă largă de păcănele 777 – Vezi aici mai multe 

Unde poți juca pe bani reali Fire And Ice?

NetBet este singurul cazino online licențiat ONJN în România, în care poți testa pe bani reali jocul de păcănele Fire And Ice, acesta fiind accesibil pentru toți jucătorii – mizele sunt cuprinse între 0.20 RON și 90 RON. Deschide cont din acest LINK SPECIAL și primești rotiri gratuite la înregistare, iar la prima depunere te bucuri de cel mai mare bonus de pe piață.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1