Slot game

Păcănele noi Pragmatic Play Empty the Bank – Descriere Slot

 

Plănuiește jaful perfect în slotul Empty the Bank și te poți alege cu premii în valoare de 10.000X miza totală într-o singură spargere! Este un joc de păcănele Pragmatic Play, dezvoltat în iulie 2021 pe o matrice cu 4 rânduri X 5 role și 20 linii de plată fixe. RTP-ul este foarte bun, de 96.48%, așa că jaful tău s-ar putea să se realizeze, dar nu atât de repede, deoarece este un slot de volatiltiate ridicată. Ai răbdare și poți pleca cu Saci plini cu Bani și Monede de Aur!

Cum câștigi la slotul Empty Bank?

Spuneam că este un slot foarte volatil, ceea ce înseamnă că, de cele mai multe ori, se vor obține câștiguri de valoare mică și medie, dar în același timp există și șansa de a “lovi” un premiu mare într-un interval scurt de timp. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur. Două Coroane formează o plată, în timp ce Sacul cu Pietre Prețioase, Lingouri de Aur, Bani și Monede de Aur plătesc pentru minim 3. La fel se întâmplă și pentru cărțile de joc A, K, Q și J. Există și un simbol Wild, reprezentat de un Tâlhar – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonus (Seif).

Tabel de plată la slotul Empty Bank

 • 5 x Coroană = 20 x miza
 • 5 x Sac cu Pietre Prețioase = 10 x miza
 • 5 x Lingouri de Aur = 5 x miza
 • 5 x Bani = 5 x miza
 • 5 x Monede de Aur = 4 x miza
 • 5 x A, K = 3 x miza
 • 5 x Q, J = 2 x miza
Păcănele noi Pragmatic Play Empty the Bank

Păcănele noi Pragmatic Play Empty the Bank – Simboluri

Caracteristici Bonus – Re-Spins cu 9 simboluri speciale și modificatori

Există o singură caracteristică Bonus principală, care include mai multe funcții speciale. Hai să vedem cum o putem activa!

Prinde simultan 3 simboluri Bonus pe tamburii 1, 3 și 5 și declanșează funcția Re-Rotire Golește Banca. Apoi, acțiunea se mută pe o nouă grilă de joc 4×5 sau 6×7, în funcție de simbolurile care cad pe matrice. Vei primi 3 respins și 3 simboluri cu Bani în mod aleatoriu, dar numărul de re-rotiri se resetează la 3 cu fiecare simbol special care aterizează pe role (acestea rămân blocate pe tamburi până la sfârșitul funcției). Toate simbolurile vin cu modificatori, după cum urmează:

 • Sac cu Bani – ia o valoare aleatoriu cuprinsă între 1x și 10x
 • Stație – adaugă o valoare de 1x sau 2x la fiecare simbol cu Bani de pe matrice
 • Calculator – acordă 1x miza totală și dublează valoarea simbolurilor cu Bani prezente
 • Tâlhar – colectează valoarea tuturor simbolurilor cu Bani și eliberează spațiile pentru ca noi simboluri să aterizeze
 • Alarmă – acordă 1x miza totală și crește numărul de respins la 4 în loc de 3
 • Burghiu – deblochează spații pe rola 1 și acordă 1x pariul total
 • Ciocan – deblochează spații pe rola 7 și acordă 1x pariul total
 • Scară – deblochează spații pe rola 5 prima dată, apoi pe rola 6 a doua oară și oferă 1x miza totală
 • Ușa Blindată – adună 3 asemenea simboluri și câștigi instant premiul maxim: 10.000x miza totală

Funcția se încheie atunci când numărul de respins s-au terminat sau când întregul ecran este plin cu simboluri.

Funcția Cumpără Bonus

Dacă nu mai ai răbdare și nu vrei să aștepți ca runda Bonus să se declanșeze în mod normal, la acest joc ai posibilitatea de a o cumpăra – pentru o sumă de 80 de ori pariul. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „Cumpără Runda Re-Rotire”, aflat în partea stânga sus și vei iniția caracteristica instant.

Mod Miza Specială

Cu un pariu suplimentar de 25%, cu această opțiune ai șansa de a dubla teoretic posibilitatea de a declanșa funcția Bonus – pe matrice vor cădea mai multe simboluri Seif. Pentru a o declanșa (opțional), trebui să faci click pe butonul „Miză” din partea stânga jos a ecranului.

Păcănele noi Pragmatic Play Empty the Bank

Păcănele noi Pragmatic Play Empty the Bank – Miza specială

Păcănele noi Pragmatic Play: Empty the Bank – părerea noastră

Cu siguranță, nu este la fel de impresionant precum jocul de păcănele Money Train 2, dar slotul Empty the Bank poate oferi sesiuni foarte bune, în special în timpul funcției Re-spins. Acțiunea din jocul de bază este destul de plictisitoare, cu premii destul de mici, dar este destul de animat – grafica și coloana sonoră sunt de top. După cum am văzut în filme, jaful unei bănci este de totul sau nimic, deci fii atent la miza, deoarece este un slot de volatilitate mare. Este pregătit de provocare?

Unde poți juca pe bani reali Empty the Bank?

La Betano, Magic Jackpot și NetBet poți testa jocul ca la aparate pe bani reali, cu mize pentru toate bugetele, cuprinse între 0.80 RON și 500 RON, fie de pe desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS / Android. NetBet Cazino vine cu cel mai mai mare pachet de bun venit de pe piață, dar și cu 100 rotiri gratuite fără depunere, la înregistrare.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1