Slot game

Păcănele online Aztec Gems Deluxe

Caută aurul aztec în valoare de 22.500 X miza totală la jocul de păcănele online Aztec Gems Deluxe de la Pragmatic Play! Fă o excursie pe o matrice cu 3 rânduri X 3 role și 9 linii de plată fixe, unde poți activa jackpot-uri, premii în bani și multiplicatori. RTP-ul este foarte bun, de 96.50%, volatilitatea este ridicată, în timp ce joci slotul Aztec Gems Deluxe de pe Android, iOS sau desktop la multe cazinouri online de top!

Cum câștigi la păcănele online Aztec Gems Deluxe?

Trei simboluri de același fel formează un combo câștigător, atunci când aterizează pe una dintre cele 9 linii de plată fixe – Wild-ul, reprezentat de o Mască totem are cea mai mare valoare, iar 3 X oferă 200 RON pe o miza de 7.2 RON. Plățile mici vin de la Pietrele prețioase (5 la număr) – cu cea roșie se câștigă mai mult, în timp ce cea galbenă oferă plăți mai mici. Cheia către premiul de mare este activează funcției speciale, deoarece aici simboluri Moneda vin cu premii atașate și cu diferite caracteristici, precum multiplicatori sau jackpot-uri în valoare de până la 1.000 X miza totală. Este un slot de volatilitatea ridicată, cu o rată de câștig bună, deci o recompensă consistentă poate vine în orice moment, mai repede decât te-ai fi așteptat. 

Păcănele online Aztec Gems Deluxe – BONUS

Există o rundă bonus Respin, care se activează prin aterizarea a 4 simboluri Moneda pe aceeași rotire. Vei primi 3 re-rotiri, în timpul cărora fiecare Moneda care pică pe grilă, resetează numărul la 3, până când toate cele 9 poziții sunt pline, poți obține unul dintre următoarele premii:

  • Multiplicatori– Se aplică un multiplicator total de 2x,3x,5x,8x sau 10x la toate câștigurile totală
  • Roată averii– O roată se va învârti și încă un premiu de 18x, 28x, 58x, 88x, 108x, 128x, 188x, 288x, 388x miza totală va fi oferit
  • Jackpot-uri– Poți ateriza jackpot-uri Mini, Minor, Major și Grand Jackpot. Acestea valorează, 100x, 250x, 500x sau 1.000x miza totală
Păcănele online Aztec Gems Deluxe

Merită să joci păcănele online Aztec Gems Deluxe?

Este un slot extrem de atractiv în ceea ce privește caracteristicile bonus, cu potențial mare de plată, de până la 22.500 X miza totală pe rotire, însă nu va fi ușor de încasat un astfel de câștig – joc ca la aparate de volatilitate ridicată, deci nu paria mai mult decât îți permiți. Arată bine din punct de vedere vizual și se mișcă la fel de rapid pe un smartphone Androi sau iOS, la fel ca pe versiunea clasică, desktop. Pentru un joc cu o matrice 3×3, Aztec Gems Deluxe de la Pragmatic Play merită încercat – o poți face gratis pe această pagină!

Un alt joc la fel de atractiv este Gems Bonanza de la Pragmatic Play!

Unde poți juca pe bani reali Aztec Gems Deluxe?

Aztec Gems Deluxe este disponibil cu mize reale la NetBet Cazino, Betano Cazino, Superbet Cazino, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winbet, Winmasters, Magic Jackpot și Pokerstars. Dacă simți nevoia de o recomandare, ți-am sugera NetBet Cazino, deoarece este cazinoul cu cea mai bogată ofertă (peste 2.000 de jocuri) și poți încasa un bonus fără depunere la înregistrare!

Nu uita că pentru primul depozit primești încă o dată banii!

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 5 Voturi: 1

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0