Slot game

Păcănele Play n Go Ghost of Dead

 

Fii curajos și trezește morții din jocul de păcănele Play’n Go Ghost of Dead, iar recompensa ta poate fi pe măsură – până la 10.000X miza totală pe rotire! Este un slot interesant, cu simbol special, care se extinde în jocul de bază în mod aleatoriu și două moduri de rotiri gratuite, despre care vom vorbi detaliat în paragrafele de mai jos. Grila de joc este standard, cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată ajustabile, în timp ce RTP-ul este peste media de piață, iar volatilitatea este ridicată. Continuă să citești recenzia noastră pentru a afla mai multe detalii și joacă Ghost of Dead gratis pe site-ul nostru. Nu uita să-i dai un vot!

Cum câștigi la Ghost of Dead?

Simplu! Regula de bază este să obții simboluri care se potrivesc pe role adiacente pe liniile de plată active, de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur. Cele 5 cărți de joc plătesc cel mai puțin, în timp ce simboluri specifice tematicii acordă cele mai mari premii. Este un slot de volatilitate ridicată, deci va plăti mai rar, dar în același timp poți “lovi” un câștig mare mai repede decât te-ai fi așteptat, în special în timpul funcției Rotiri Gratuite.

Premii la păcănele Play n Go Ghost of Dead

  • 5 x Faraon = 10.000 de monede
  • 5 x Scarabeu = 1.600 de monede
  • 5 x Șarpe = 600 de monede
  • 5 x Cruce Ankh = 600 de monede
  • 5 x A, K = 120 de monede
  • 5 x Q, J, 10 = 80 de monede

O modalitate bună de a obține combinații câștigătoare este cu ajutorul Wild-ului, care joacă și rol de Scatter – există Scatter și Spectral Scatter, iar ambele plătesc 2.000 de monede pentru 5 de un fel.

Funcții bonus

Ghost of Dead vine cu o funcție specială, care se poate declanșa în jocul de baza în mod aleatoriu – Ghost Spin. În orice moment, se poate declanșa, iar atunci când o face, un simbol este ales aleatoriu pentru a deveni special expandabil, ceea ce poate duce la premii mari, mai ales cu un “tablou” cu Faraoni.

Așa cum ai mai întâlnit și la alte jocuri ca la aparate cu Egiptul Antic, există un simbolu care are atât rol de Wild, cât și de Scatter- aterizează cel puțin 3 și vei declanșa funcția Rotiri Gratuite. Urmează să primești 10 jocuri bonus și o plată de 2x, 20x sau 200x miza totală (depinde de numărul lor), dar înainte de a începe va trebui să alegi 1 simbol dintr-o selecție de plată aleatoriu, care va deveni cel în expansiune pe toată durata funcției – ori de câte ori apare și poate formă combinații câștigătoare, acesta se va extinde pe întregul tambur.

Awakened Free Spins – Oricând, simbolurile Scatter se pot transforma în versiune strălucitoare numite Spectral Scatter – aterizarea a 3 sau mai multe te vor recompensa cu 10 rotiri gratuite. Aici, vei alege 1 din 3 simboluri aleatorii de plată pentru a fi cel expandabil, iar jocul va selecta un al doilea simbol, tot întâmplător, ceea ce poate duce la câteva câștiguri consistente.

Joc ca la aparate cu dublaj

Există o funcție opțională, numită Gamble – ghicirea corectă a culorii sau felul cărții, face ca suma pariată la jocul de noroc să se dubleze sau să se înmulțească cu patru. Dacă selecția ta este corectă, poți întoarce încă o carte, dar prima greșeală duce la pierderea întregului câștig. Poți juca la dublaj orice premiu mai mic de 2.500 de monede.

Joc ca la aparate cu potențial – părerea noastră

Ghost of Dead ne amintește de Rise of Dead, dar nu putem omite mult mai popularul slot Book of Dead, toate 3 de la Play’n Go, însă vine cu diferite funcții speciale în plus, ceea ce face slotul mult mai atractiv. Nouă ne place Ghost Spin, care se activează aleatoriu în jocul de bază, dar Free Spins este cea mai interesantă caracteristică – poți alege simbolul special expandabil. Credem că merită încercat, mai ales că miza pe rotire este accesibilă pentru toate buzunarele, iar șansa unui câștig de până la 10.000X miza totală sună destul de bine.

Unde poți juca pe bani reali Ghost of Dead?

Cu un pariu minim de 0.50 RON și maxim 500 RON, poți încerca păcănele pe bani reali Ghost of Dead la următoarele cazinouri online licențiate: Maxbet, Superbet, Magic Jackpot și PokerStars. Vrei un bonus fără depunere? Alege Maxbet și primești 50 RON, după verificarea identității + până la 1.800 RON la prima depunere!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0